Пронађи чланак из 1992. који лепо описује како су Срби одређени за отпаднике Европе по паду комунизма.
Ево имаш овде. Прочитај. Мани википедију.
British Trotskyism, Living Marxism
www.marxists.org
Engleska Wikipedija je pouzdan izvor, neupućeni ljudi misle da to što može svako da napiše bilo šta, da to znači da će te promene ostati takve ako nema izvora i referenci. Neće.
Inače otvorio sam arhivu iz jula 1992. i vidim tekst koji kaže da se samo Srbi demoniziju i osuđuju od Zapada, iako nisu jedini zlotvori u tom ratu.
Ne znam šta se hvataš za takve stvari i šta pokušavaš time da izgradiš. I u Srbiji postoje časopisi, emisije, pokreti i javne ličnosti koje i dan danas govore gadosti i laži istog ranga, prema drugim narodima. Nemci su svi fašisti, Ameri su svi glupi, Ukrajinci ne postoje, ceo Balkan su Srbi...
Nije sad kao da se potresam zbog toga, jer ja podržavam koncept da svako može i treba da laje po svakome. I podržavam i stereotipe, jer u svakom ima istine.

Ono, grozim se PC, SJ i bilo koje cenzure. Ali mislim da se ne zavitlavamo, sve to postoji i kod nas i dan danas.
I pritom koliko vidim tekst uopšte ne piše samo o Srbima. A sve i da piše, ne bi promenio moje mišljenje ni o Britišerima ni o EU ni o bilo čemu.
Bitan je u svemu ko Treće oko. Ili ko Miroljub Petrović. Ko ga šljivi.