Ma sve je u redu važno da nije genocid.Niti je jedini snimak smrti, a pogotovo nije najbrutalniji. Kada odsecaju glave američkim novinarima u Siriji onda su za N1 teroristi, kada odsecaju glave Srbima usred Evrope i to ponosno snimaju, onda su "borci za ljudska prava i demokratiju". Dokle ćemo naše dvorište čistiti i mi i drugi, a tuđe dvorište niko?
![]()
MONSTRUMI! Mudžahedini motornim testerama odrubljuju glave Srbima, a Alija Izetbegović gleda!
Do sada neviđen snimak na kojem se vidi kako Alija Izetbegović postrojava mudžahedine i pozdravlja ih na arapskom jezikuwww.espreso.co.rs
Шешељ ми је одјекивао у глави док сам ово читао.^^^ Delo MI-6 i stvanih plaćenika u pokušaju sabotivanja Nebeske Svbije.
Pa to i jeste bila poenta.Шешељ ми је одјекивао у глави док сам ово читао.
Pitanje meseca kad će sledeći.Uvek ratovi krecu zbog necega neresenog u prethodnom ratu(ratovima), tako ce i sledeci. A ovde kod nas hvala bogu nista nije reseno ni namireno, zli jezici bi rekli da je tako namerno ostavljeno
Ja znam coveka koji se u Americkoj firmi (radio remote, odavde) izjasnio kao vajt niger i dobio otkaz zbog te reciVajt nigers, najjači smo!
Ja koliko vidim na kraju clanka digitalna sa daljinskim citanjem su i dalje jednom mesecno, ovo vazi za stara, koja se “obilaze”. Verovatno nema ko da ide u obilaske, a domacini bi verovatno pucali da vide nepalca koji mu rovari oko brojila…Kakvo je ovo jedenje go..na sa proređivanjem očitavanja i sa onom pričom da će ljudi morati sami da očitavaju struju? Za koj vrag se stavljaju digitalna brojila ako će opet morati čovek da troši svoje vreme da očitava i piše? Šta sad napredne džukele spremaju, jel može neko da mi objasni?
![]()
Elektrodistribucija će od 1. juna strujomere očitavati jednom u tri meseca
Elektrodistribucija Srbije će od 1. juna brojila očitavati jednom u tri meseca.www.021.rs
Mrze ga zato što je vajt niger (Srbin)!Ja znam coveka koji se u Americkoj firmi (radio remote, odavde) izjasnio kao vajt niger i dobio otkaz zbog te reci![]()
Hvala.Ja koliko vidim na kraju clanka digitalna sa daljinskim citanjem su i dalje jednom mesecno, ovo vazi za stara, koja se “obilaze”. Verovatno nema ko da ide u obilaske, a domacini bi verovatno pucali da vide nepalca koji mu rovari oko brojila…
Прича је добар пример како рат пружа прилику психопатама да се иживљавају. Оно што су у овом тексту прећутали јесте откуд фотографије саме ликвидације?Heroj, rodoljub, patriota, brat, bratina, junak, za orden i ulicu.
![]()
Novosti: Ubijanje za fotografiju - šta se krije iza jedinog snimka smrti u ratu u Jugoslaviji
Dvojica ubojica, dvojica ubijenih, dvojica fotografa - ovo je priča o jedinim profesionalnim fotografijama egzekucije iz rata u bivšoj Jugoslaviji. Jesu li dvojn1info.rs
Lol pa to svakako treba raditi bez obzira, nemoj da pretis da ces to da radis kao da je negativna stvar. Sta je vama ljudiProđoh danas pored skupštine. Ljudi moji, kakvo je ruglo onaj Ćacilend. Ograde svuda po par nivoa, pokuraspadnuti šatori sa zakačenim zastavama, plastične stolice po travi, transparenti tipa "UJEDINJENJE" itd.
Na jednom mestu neki matorci dovedeni da sede tu za dnevnicu, na drugom grupa ćacija SNS-paravojske, teleće glave, narkomani spidaši i drugi lumpenproleterijat.
Ako stanovnici ovog grada ne kazne ovo iživljavanje na sledećim izborima, počeću neironično da savetujem ljude da se odsele odavde.
Ruglo i sramota, prava slika ove nakaradne vlasti.
Emotivno, ali bez politickog znacaja.Tooooooooooooooooooooooo
odlicno razmisljanje. Medjutim Cacilend cuva policija.Prođoh danas pored skupštine. Ljudi moji, kakvo je ruglo onaj Ćacilend. Ograde svuda po par nivoa, pokuraspadnuti šatori sa zakačenim zastavama, plastične stolice po travi, transparenti tipa "UJEDINJENJE" itd.
Na jednom mestu neki matorci dovedeni da sede tu za dnevnicu, na drugom grupa ćacija SNS-paravojske, teleće glave, narkomani spidaši i drugi lumpenproleterijat.
Ako stanovnici ovog grada ne kazne ovo iživljavanje na sledećim izborima, počeću neironično da savetujem ljude da se odsele odavde.
Ruglo i sramota, prava slika ove nakaradne vlasti.
Ti ne bi bio ti da ne napises ovo... na ignore si mi, ali opet kliknem...Emotivno, ali bez politickog znacaja.
Одлична идеја заправо!Ako se studentsko-narodni pokret opet okupi da zahteva svoju zemlju natrag, dobra fora bi bila uraditi to van zone cacilenda. Paravojni kamp neka uspesno cuva simbole stare vlasti. Neka im ga i trajno. Slobodna drzava Srbija i skupstina moze da se proglasi i preseli i drugde.
Nećemo nikad ući u EU jer je 90% naroda protiv.За четири године неће уђемо у ЕУ сигурно, а за још четири године Аце Србина добићемо тачку на будућност Србије.
Ткд је*бе ми се да ли ће да наставе евроинтеграције, ако ће да поделе једно 15к година затворских казни могу и да ме шамарају код Лоле једном годишње ако оће.
Поента ти је била одлична.Pa to i jeste bila poenta.![]()
Шупље главе које гледамо 34 године и надам се да ћемо их се заувек решити.Šešelj, Vučić i svi ti ložitelji usijanih a šupljih glava.
Nećemo nikad ući u EU jer je 90% naroda protiv.