Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne razumem se ni ja, a ni ne interesuje me da se zanimam još i time, samo mi još te čitačke aktivnosti, popunjavanje uplatnica i još otvaranje naloga na sajtu EPSa fale u životu. 😆 Tako da hvala na svakom obrazloženju, dobrodošli su.

Biće valjda još vesti o ovome, ima valjda još poneki pismen novinar u Srbiji koji će to ispratiti i obrazložiti.

Niti je jedini snimak smrti, a pogotovo nije najbrutalniji. Kada odsecaju glave američkim novinarima u Siriji onda su za N1 teroristi, kada odsecaju glave Srbima usred Evrope i to ponosno snimaju, onda su "borci za ljudska prava i demokratiju". Dokle ćemo naše dvorište čistiti i mi i drugi, a tuđe dvorište niko?

Uvek ratovi krecu zbog necega neresenog u prethodnom ratu(ratovima), tako ce i sledeci. A ovde kod nas hvala bogu nista nije reseno ni namireno, zli jezici bi rekli da je tako namerno ostavljeno

Niti je jedini snimak smrti, a pogotovo nije najbrutalniji. Kada odsecaju glave američkim novinarima u Siriji onda su za N1 teroristi, kada odsecaju glave Srbima usred Evrope i to ponosno snimaju, onda su "borci za ljudska prava i demokratiju". Dokle ćemo naše dvorište čistiti i mi i drugi, a tuđe dvorište niko?
Ma sve je u redu važno da nije genocid.

Kakvo je ovo jedenje go..na sa proređivanjem očitavanja i sa onom pričom da će ljudi morati sami da očitavaju struju? Za koj vrag se stavljaju digitalna brojila ako će opet morati čovek da troši svoje vreme da očitava i piše? Šta sad napredne džukele spremaju, jel može neko da mi objasni?

Ja koliko vidim na kraju clanka digitalna sa daljinskim citanjem su i dalje jednom mesecno, ovo vazi za stara, koja se “obilaze”. Verovatno nema ko da ide u obilaske, a domacini bi verovatno pucali da vide nepalca koji mu rovari oko brojila…

Ja koliko vidim na kraju clanka digitalna sa daljinskim citanjem su i dalje jednom mesecno, ovo vazi za stara, koja se “obilaze”. Verovatno nema ko da ide u obilaske, a domacini bi verovatno pucali da vide nepalca koji mu rovari oko brojila…
Hvala.

Inače, potreba za nepalcima ne bi ni bilo da Srbiju nisu opsele razne parazitske firme koje služe samo da povežu entitet A (EPS, Telekom, privatnog prevoznika...) sa entitetima B (čitači, kol operateri, vozači, čistačice...)

Napravljen je taj nakaradni partijski parazitski sistem gde kad nekome trebaju radnici, ne raspisuje sam konkurs i ne prima ih on, nego zove rođačko-partijsku firmu da mu ona dovede svoje robove, koje će da plati 30% manje a razliku sebi stavi u džep.

Izvor: znam par ljudi koji rade za ta g..na. Odnosno rade u institucijama i preduzećima, ali nisu zaposleni kod njih nego kod ovih parazita. Koji ih ponekad ostave i bez plata, ili doprinosa...

Zato ja od nedavno teram u ... sve koji mi kažu kako Srbija mora da uvozi radnu snagu za poslove sa srednjom školom. Budalaštine. Mora da uvozi jedino profesionalne vozače, jer tu zaista jeste deficit. Sve drugo je čista gramzivost i štetočinstvo.

Poslednja izmena:
,, .... sve drugo je čista gramzivost i štetočinstvo.... ,,

E bez te vrline nema fotelje a ko ima i hrvatske krvi u venama zagaratovana i pride sekretarica 🤔

Heroj, rodoljub, patriota, brat, bratina, junak, za orden i ulicu.:rolleyes:

Прича је добар пример како рат пружа прилику психопатама да се иживљавају. Оно што су у овом тексту прећутали јесте откуд фотографије саме ликвидације?
Фото репортери из Београда су платили овом парамилицајцу да сликају ликвидацију заробљеника. Сам убица је рекао да убија заробљене снајперисте, што је био класичан изговор у рату.

Опет, у тексту се прави злонамерно поређење са нацистичким фотодокументовањем ликвидација, а изоставља се најчувеније фотографисање ликвидације - пуцањ у Сајгону, где је шеф полиције Јужног Вијетнама пуца у главу револвером заробљеном вијетконговцу.

Prođoh danas pored skupštine. Ljudi moji, kakvo je ruglo onaj Ćacilend. Ograde svuda po par nivoa, pokuraspadnuti šatori sa zakačenim zastavama, plastične stolice po travi, transparenti tipa "UJEDINJENJE" itd.

Na jednom mestu neki matorci dovedeni da sede tu za dnevnicu, na drugom grupa ćacija SNS-paravojske, teleće glave, narkomani spidaši i drugi lumpenproleterijat.

Ako stanovnici ovog grada ne kazne ovo iživljavanje na sledećim izborima, počeću neironično da savetujem ljude da se odsele odavde.

Ruglo i sramota, prava slika ove nakaradne vlasti.

Ako se studentsko-narodni pokret opet okupi da zahteva svoju zemlju natrag, dobra fora bi bila uraditi to van zone cacilenda. Paravojni kamp neka uspesno cuva simbole stare vlasti. Neka im ga i trajno. Slobodna drzava Srbija i skupstina moze da se proglasi i preseli i drugde.

Prođoh danas pored skupštine. Ljudi moji, kakvo je ruglo onaj Ćacilend. Ograde svuda po par nivoa, pokuraspadnuti šatori sa zakačenim zastavama, plastične stolice po travi, transparenti tipa "UJEDINJENJE" itd.

Na jednom mestu neki matorci dovedeni da sede tu za dnevnicu, na drugom grupa ćacija SNS-paravojske, teleće glave, narkomani spidaši i drugi lumpenproleterijat.

Ako stanovnici ovog grada ne kazne ovo iživljavanje na sledećim izborima, počeću neironično da savetujem ljude da se odsele odavde.

Lol pa to svakako treba raditi bez obzira, nemoj da pretis da ces to da radis kao da je negativna stvar. Sta je vama ljudi :ROFLMAO:
Ali slazem se, caciland je nesto najgnusnije sto je moglo da se pojavi

odlicno razmisljanje. Medjutim Cacilend cuva policija.

Увидом у бирачки списак у Меленцима, утврђено је да је осморо људи пријављено у капели на сеоском гробљу, саопштио је зрењанински одбор странке Србија центар и истакао да је сада документовано да на изборима гласају и "мртве душе".​

Ako se studentsko-narodni pokret opet okupi da zahteva svoju zemlju natrag, dobra fora bi bila uraditi to van zone cacilenda. Paravojni kamp neka uspesno cuva simbole stare vlasti. Neka im ga i trajno. Slobodna drzava Srbija i skupstina moze da se proglasi i preseli i drugde.
Одлична идеја заправо!

И овако ми зграда скупштине изазива искључиво негативне емоције знајући какви су све изроди били у њој свих ових деценија и како смо после сваког скупа испред есте били додатно слабији и разједињенији, градска скупштина мало мање због дочека неких, али и то је било суштински лоше јер је професионални спорт злоупотребљен као бенседин за масе док нам се друштво распадало.

Некадашњи дворски комплекс обновити по оригиналном пројекту и претворити у музеј, ако већ није могуће, због идеолошког наслеђа да се врати исти у првобитну функцију.

Vrh