Ja se zaista pitam, sta je bre sa vama pojedinima ovde, kao da radite na promenu vremena, pa krene kmecanje onako grupno?
Prvo, u Subotici je bilo vise ljudi i ON TO ZNA
drugo, onakvo izdrcavanje i drndanje pokazuje da mu je samo to i ostalo, cuva onaj svoj deo glasackog tela koji bi samo hapsili i bili...
Propada mu prica da je rodoljub KiM, a svi drugi zele otcepljenje
Imao je dosta publike, placene i dovucene, a 80% njih 65+,
I kakva crna spoljna politika?
Rusiju NE POMINJE, u Albaniji ne znamo sta je bilo, malo mu Košta podigao ego ali su cinjenice da je Albanija u oblasti prava i pravde BOLJA PD NAS
Iz USA je brzo otisao, a ovo oko Generalstaba nece proci kao "sam sam usao u intezivnu i sta sad", I ON TO ZNA!
mozda nije cuo ali je video klipove kako mu se studenti podsmevaju, pustaju Kukavicu, prozivaju,
a slag na torti je izjava
GOTOVO JE SA VASIM ZAKONIMA, NEMA IZBORA...pa zasto rode, cemu ta sekiracija ako pobedjuje?
Ima jedan nalog na X koji je objavio da sns+neleceni ima 11%, sps 2,2%....
Necu obrazlagati zasto su to mozda tacne informacije, mozda nisu bas bas, ali i meni se cini da su brojke u padu.
Eto ja, pored svih meseci sam mislila Kurti na svoju ruku upada na sever...do pre 15ak dana, dakle, jos se oci mogu otvarati, a tako i drugima.
razumem da ste nekad nervozni, apaticni, ljuti, umorni, ali aman... i iako sam se navikla i postujem misljenja, kao sto je i optimizam "gotov je" bude dosadan kad je neutemeljen, i pesimizam stvarno malo previse...
mozda nas sve sutra ubije asteroid, i sta cemo sad? Sve ima gore, 6mes smo u trci, niko nije spustio tenzije, Subotica je to pokazala