Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Нажалост овакве повреде су непредвидиве а врло могуће. Да ли је била туча или клиначко гуркање? Ми смо у основној имали као ружан обичај камару бува где би цело одељење обарало једног ђака и она сви скакали на њега. Обично смо жртве били ми виши ђаци, а коловође ниже кавгаџије.

Znaci, ovo je novi nacin kako da se policija uvuce na faks, ali pre mislim " pogonsko gorivo" za rezimske medije..., nista novo, a cak i da je tacno, generalizovanje svega je njihova mantra.

Nego, ne treba smetnuti sa uma cinjenicu da jedna zena strajkuje zedju i gladju jer je 64 dana zatvorena za delo za koje nema dokaza ili za koje jos uvek nisu izasli sa konkretnom optuznicom.

Znaci, ovo je novi nacin kako da se policija uvuce na faks, ali pre mislim " pogonsko gorivo" za rezimske medije..., nista novo, a cak i da je tacno, generalizovanje svega je njihova mantra.

Nego, ne treba smetnuti sa uma cinjenicu da jedna zena strajkuje zedju i gladju jer je 64 dana zatvorena za delo za koje nema dokaza ili za koje jos uvek nisu izasli sa konkretnom optuznicom.
Iskljucivo pogonsko gorivo za medije. Policija je na fakultetima, nisu to tajne organizacije, svako sa indeksom moze da udje, ucestvuje... sigurno ima studenata ina svakom faksu koji rade za muriju.

Информативна служба СПЦ, која је од оснивања на јесењем редовном Сабору 1999. налазила у Патријаршијском двору у Београду, недавно је пресељена у Земун. Уколико се остваре најаве о патријарховим намерама да Архиепископију – стари део града, Нови Београд и Земун, где су преко Саве за епископе виђени његови викари, то би био информативни црквени преседан.
На страну што се прича да је унутар СПЦ – од свештеника до епископа – уведена цензура, чак и наводна интернет провера порука и „лајкова“ на друштвеним мрежама како информације не би „цуреле“ у медије.

Jel tacno? "Dear Aleksandar" je sje*******ana od Laure? Pa i nasi su saradjivali. Ne znam sta znaci po ovu funkciju i ko bi dosao drugi da tapse po leđima… DODATAK
Nije izgleda osudjena ali je sud dosudio da nisu smeli da uskrate dokumenta o Fajzeru novinarima....
Ja znam da Koveši vodi istragu oko kupovine vakcina, ali sta ovo konkretno znaci ne znam...
Oni nisu dostavili dokumenta i rekli su da ih nemaju, ali nisu objasnili sto ih nemaju ( izgleda da Neandreja ima svuda samo sto ovde sudovi malo bolje rade, makar malo)

Poslednja izmena:
Mario mnogo kenya po običaju za tviter griftera, a izgleda da mu je i ivermektin udario u ganglije

Sud je presudio da se moraju objaviti sms poruke izmedju Lajen i direktora Fajzera.

(Sud EU poništio je odluku EK da odbije zahtev Njujork tajmsa za pristup SMS porukama između Fon der Lajen i Burla).

A koje su prethodile nabavci vakcina. I to je sve.
Dakle, oni za razliku od nas i sličnih prćija imaju sudove koji mogu da potegnu da se i sms-ovi objave u svrhu transparentnosti.
Nego, da li mario zna gde su NAŠE pare završile za nabavku vakcina, fabrike vakcina, respiratora, onih gluposti za pranje ulica...

Sutra u 07h ujutru ako sam razumela blokada je zgrade. Interventna NS znamo kako dejstvuje pa makar prosirite objavu.
Inace, 3 do 5 dana covek moze bez vode. Ako je odbila medicinsku pomoc, mislim da sve dok je svesna ne mogu da joj pomognu, tako da je vremena malo, a sudnjos nije dostavio advokatu to da se produzava za jos 30 dana da ulozi zalbu...

Ja ne tvrdim da oni ne treba da za nesto osgovaraju ali da ni posle 60 dana ne mogu da idu kucama, pa stvarno.
A nisam znala da su u štenari bolji uslovi nego u tom zatvoru.....

Poslednja izmena:
Немам речи...
Извори:
1747255473954.png

1747255489853.png

1747255501570.png

Sasvim je logicno.
Taj visak su biraci u pripravnosti, ekipa iz Bosne i CG. Taman ih je dovoljno da ostvare vecinu za SNS.
Jos ako izbori budu raspisani za recimo 1. Avgust.

RAzmislite. Koji bi kriminalac dao sovje poslove i predao se samo zato sto je neko zaokruzivao neke papirice.
Mislim da je i maloumniku jasno da Hulja pobedjuje sigurno na svakim izborima. Hulja ima veliku podrsku u narodu, sigurno oko 40%. i jos ce da pokrade i dodje do 51%.
Sve sto njegovi glasaci zele je da ih pusti da kradu, kad vec i on krade.

Prica o izlasku na izbore je prljavi trik prljave EU.

Na zalost....

pa i njima su potrebne pare da prehrane porodice, ocekujem sto vise ovoga
Istina je, zasto samo da prosveta ne radi dok ostali ispijaju kapucina.

Ali studenti su mladi ljudi, oni nisu mogli da znaju koliki je stepen poslusnosti Hulji u drzavnoj upravi i javnim preduzecima.
Ta poslusnost potice od toga sto je Hulja vecini gradjana Srbije moralano i psiholoski blizi nego studenti.

Poslednja izmena:
"Ako je tačno da je policija odbila da postupi po nalogu tužilaštva sistem se i formalno raspao", kazao je sudija Miodrag Majić, govoreći o tekstu portala Nova.rs u kome se navodi da je policija najpre odbila da postupi po nalogu tužilaštva koje je naložilo hapšenje direktora Republičkog zavoda za zaštitu spomenika Gorana Vasića.

"Ako je tačno da je policija odbila da postupi po nalogu tužilaštva sistem se i formalno raspao", kazao je sudija Miodrag Majić, govoreći o tekstu portala Nova.rs u kome se navodi da je policija najpre odbila da postupi po nalogu tužilaštva koje je naložilo hapšenje direktora Republičkog zavoda za zaštitu spomenika Gorana Vasića.
Koliko znam (nek me @Noki il neko drugi ispravi ako gresim) policija u praksi uopšte ne mora da postupi po nalogu tuzilastva, u ovakvim slučajevima obično sve to zastari
Ako ipak postoji neko s trunkom morala te odluči da postupi po nalogu tužilaštva nadredjeni pandur ga debelo sankcionise
Zato npr. u Rumuniji (stvarno, ako gresim nek me neko ispravi) tuzilastvo za suzbijanje korupcije ima svoju jedinicu koja je nezavisna i odgovara samo tom tuzilastvu

Породица Трамп суочава се са непријатним проблемом у вези са луксузним хотелским пројектом вредним 500 милиона долара у Србији, који је планиран да се изгради на месту бомбардоване зграде Министарства одбране, пише Њујорк Тајмс.
Наиме, кључни документ на који се ослањала српска влада како би омогућила реализацију овог посла – био је фалсификован, саопштили су званичници ове недеље.

Ipak je ovo Huljina osveta Trampu. Ideja da je nas tuzilac postupio po zakonu i savesti je u domenu fantastike.

Vrh