@Bender Rodriguez
Benderu ako možeš pogledaj klip iz prethodnog posta i reci mi jel to hvatanje za sisicu uz ovakve medijske reakcije Woke ili nije woke?
Al kako ga je pogledao ka sisi 1 sekund pre hvatanja i onda ga uštinuo... Hehehee lol
Prosto je mamio bucko da bude uštinut...
Recimo u mom subjektivnom svetonazoru ovo je tako jedno veliko ništa... Ako je samom novinaru zasmetalo mogao je kasnije da mu kaže bez tolike pometnje. Vidi se da se znaju.
Jeste prost ili neprimeren čin na takvom mestu, ne znamo stepen složenosti njihovog odnosa, ali socijaliste znamo kao spontane momke, često iznenade nekim nepredviđenim gestom.
U svakom slučaju iako sam tako nešto ne bih uradio, nervira me društvo u kojem je sve tako sterilno i distancirano...
Meni je jedan stariji kolega znao da stavi ruku na nogu dok sam radio s njim, ponekad kad smo sedeli sami u konferencijskoj sali za velikim stolom. Meni nije ništa značilo, nisam ništa osetio prijatno, al nisam mu zamerio, njemu je možda značilo, možda nije. Svejedno. Nije to trajalo dugo da me suviše poremeti ili zabrine.
Prosto gde idemo kao društvo... Jel ovakav čovek sad ne sme da bude ni pedagog? Jel on ovim seksualni napasnik?