Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 56.159
Pa šta hoćeš da mi kažeš, da to nije stav i politika glavnih kolovođa u EU?Al šta na ovo da ti odgovorim?
Pa šta hoćeš da mi kažeš, da to nije stav i politika glavnih kolovođa u EU?Al šta na ovo da ti odgovorim?
Bez brige, biće im bolje bez tih prokletih KGB Srba, a sa ovim akademicima i velikim radnicima:Kako nas ne primiše sa starim KGB-ovcom na čelu i ovim pričama za ispiranje mozga sluđenih Srba. Za vreme zlih žutih, ovaj lik je prvo bio predsednik, a onda i premijer.
Sve vreme je bio na najvišoj funkciji jer je tek Ustavom iz 2006. godine, kada je on već bio premijer, predsednik postao predmetna institucija.
Zar neko misli da su oni iz EU sisali vesla?
Čak 100 miliona građana EU živi u siromaštvu, i to je siromaštvo prema njihovim standardima, a ne prema našim. Nezaposlenost je velika, pogotovo među mladima. Velika kriza u ovoj organizaciji prouzrokuje nestabilnost, rekao je Koštunica.
Prvi govornik na večerašnjoj konvenciji DSS u Novom Sadu bio je predsednik Pokrajinskog odbora te stranke i poslanik u vojvođanskom parlamentu Milenko Jovanov koji je rekao da je na nedeljnim izborima izbor jasan - bira se između Srbije i EU.
Potpredsednik DSS Nenad Popović istakao je: ,,Uvek ćemo sarađivati sa EU, ali nikada nećemo biti članica EU".
,,Tržište Rusije je dovoljno da kompletnu poljoprivrednu proizvodnju plasiramo u tu zemlju, i zato obećavam da ćemo izgraditi otkupne centre za poljoprivredne proizvode zajedno sa partnerima iz Rusije", rekao je Popović i dodao da će biti formirana i kancelarija za saradnju sa Rusijom jer, kako je rekao, Srbiji je dosta kancelarija za saradnju sa EU.
Citiraj mi post gde sam napisao belosvetska urota protiv Srba.
Citiraj.
Oni su borci za slobodu a mi smo genocidaši i teroristi.
I Hrvati su gospoda, istorijska. Uvek bili gospoda, čak i tokom 40ih prošlog veka.
A Srbi uvek bili koljači i ciganerija. Uvek.
Oni fala bogu nisu koljači kao Srbi...
Ma jasno.
Dupli standardi.
Sve kul. Pa ko i sa Hrvatskom na kraju krajeva...
Gospoda bre. Bili i ostali. A ne ko srpska koljačka ciganerija...
To bukvalno nema veze ni sa čim što sam pisaoBez brige, biće im bolje bez tih prokletih KGB Srba, a sa ovim akademicima i velikim radnicima:
![]()
![]()
Oni fala bogu nisu koljači kao Srbi...
Dobro. A odakle su te slike?
KhmОд Европе желим да се према страдању Срба од стране режима у Београду понаша као према страдању Бошњака / Албанаца од стране режима у Београду. Ништа више и ништа мање. Опет, да Вучић пошаље полицију да бије Албанце Брисел би реаговао у року од пола сата, овако ћути.