Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Evo juče je kod DIFa u NS bio jedan student sa Dražom na majici a druga dvojica nekih likova zagradili čoveka sa vojvođanskom zastavom...

I ništa nikom

Stav bi bio i to osuditi kao i ono što i ti zeliš da bude osuđeno al se ne desava, još smo daleko.

Kako nas ne primiše sa starim KGB-ovcom na čelu i ovim pričama za ispiranje mozga sluđenih Srba. Za vreme zlih žutih, ovaj lik je prvo bio predsednik, a onda i premijer.

Sve vreme je bio na najvišoj funkciji jer je tek Ustavom iz 2006. godine, kada je on već bio premijer, predsednik postao predmetna institucija.

Zar neko misli da su oni iz EU sisali vesla?

Čak 100 miliona građana EU živi u siromaštvu, i to je siromaštvo prema njihovim standardima, a ne prema našim. Nezaposlenost je velika, pogotovo među mladima. Velika kriza u ovoj organizaciji prouzrokuje nestabilnost, rekao je Koštunica.

Prvi govornik na večerašnjoj konvenciji DSS u Novom Sadu bio je predsednik Pokrajinskog odbora te stranke i poslanik u vojvođanskom parlamentu Milenko Jovanov koji je rekao da je na nedeljnim izborima izbor jasan - bira se između Srbije i EU.

Potpredsednik DSS Nenad Popović istakao je: ,,Uvek ćemo sarađivati sa EU, ali nikada nećemo biti članica EU".

,,Tržište Rusije je dovoljno da kompletnu poljoprivrednu proizvodnju plasiramo u tu zemlju, i zato obećavam da ćemo izgraditi otkupne centre za poljoprivredne proizvode zajedno sa partnerima iz Rusije", rekao je Popović i dodao da će biti formirana i kancelarija za saradnju sa Rusijom jer, kako je rekao, Srbiji je dosta kancelarija za saradnju sa EU.

Kako nas ne primiše sa starim KGB-ovcom na čelu i ovim pričama za ispiranje mozga sluđenih Srba. Za vreme zlih žutih, ovaj lik je prvo bio predsednik, a onda i premijer.

Sve vreme je bio na najvišoj funkciji jer je tek Ustavom iz 2006. godine, kada je on već bio premijer, predsednik postao predmetna institucija.

Zar neko misli da su oni iz EU sisali vesla?

Čak 100 miliona građana EU živi u siromaštvu, i to je siromaštvo prema njihovim standardima, a ne prema našim. Nezaposlenost je velika, pogotovo među mladima. Velika kriza u ovoj organizaciji prouzrokuje nestabilnost, rekao je Koštunica.

Prvi govornik na večerašnjoj konvenciji DSS u Novom Sadu bio je predsednik Pokrajinskog odbora te stranke i poslanik u vojvođanskom parlamentu Milenko Jovanov koji je rekao da je na nedeljnim izborima izbor jasan - bira se između Srbije i EU.

Potpredsednik DSS Nenad Popović istakao je: ,,Uvek ćemo sarađivati sa EU, ali nikada nećemo biti članica EU".

,,Tržište Rusije je dovoljno da kompletnu poljoprivrednu proizvodnju plasiramo u tu zemlju, i zato obećavam da ćemo izgraditi otkupne centre za poljoprivredne proizvode zajedno sa partnerima iz Rusije", rekao je Popović i dodao da će biti formirana i kancelarija za saradnju sa Rusijom jer, kako je rekao, Srbiji je dosta kancelarija za saradnju sa EU.
Bez brige, biće im bolje bez tih prokletih KGB Srba, a sa ovim akademicima i velikim radnicima:

WL7LCQPEBVKJXKMBJMGC7PURXY.jpg

4e8145f6151aed35d9425f23b9ef43fd

Oni fala bogu nisu koljači kao Srbi...

Citiraj mi post gde sam napisao belosvetska urota protiv Srba.

Citiraj.

Oni su borci za slobodu a mi smo genocidaši i teroristi.

I Hrvati su gospoda, istorijska. Uvek bili gospoda, čak i tokom 40ih prošlog veka.

A Srbi uvek bili koljači i ciganerija. Uvek.
Oni fala bogu nisu koljači kao Srbi...
Ma jasno.

Dupli standardi.

Sve kul. Pa ko i sa Hrvatskom na kraju krajeva...
Gospoda bre. Bili i ostali. A ne ko srpska koljačka ciganerija...

Iz Zagreba. Srbin bio ljubomoran na Hrvate pa šta će, kako će, krene da radi jedino što Srbi umeju - da kolje.

I ja isto osećam prema vašim "ali, ali...
genocidni Srbi" postovima.

Možda mi i jesmo genocidni, ali ništa više od nekih drugih koje su primili ko od šale u taj svoj ekskluzivni klub, dok nas i još neke za'ebavaju već decenijama.

Ajd pa se čujemo.

Dobro. A odakle su te slike?

Kačim ovaj link jer Evropski sajtovi (i YT) uglavnom skroz cenzurišu ili seckaju video. Mora ' se ispoštuju PC I SJ guidelines... Ovde na sajtu kod Indusa se dovoljno vidi da se stekne cela slika.

E u očima raznih Šolceva i Makrona, takvi će spasiti i doprineti EU. A Srbija neka ostane ker ispred EU kuće da čuva dvorište i šupu.

Odoh da spavam.

A oni momci od juče što su izboli na smrt u sred bela dana 34-godisnjeg mladića na Konjarniku? Ko je njih stvorio, jesu to isto migranti, da li bi trebalo više ili manje da me zabrinu i gde njih da gledam bez cenzure?

Laku noć.

Да ли је Марта Кос којим случајем у сродству са Францом Кос?

Од Европе желим да се према страдању Срба од стране режима у Београду понаша као према страдању Бошњака / Албанаца од стране режима у Београду. Ништа више и ништа мање. Опет, да Вучић пошаље полицију да бије Албанце Брисел би реаговао у року од пола сата, овако ћути.
Khm
(ovo su navodno sve žene u prvom redu, gle kako Švabo puni pesnajom u glavu)
A evo malo i preko bare:

Ne uzdajte se u Zapad.
Zapad nema principe i radi na novac, bas kao i SNS ekipa.
Nema mnogo razlike izmedju Macrona, D. Trampa i kuma NIkole.
Svi oni vole nekretnine.

Jedino ekonomski kolaps moze da nas spase.

1746003558521.png

Ovo je više neka estetika centra Moskve. Jedni ili drugi će imati svoj upliv ovde... Bilo bi dobro ne najnegativniji mogući, a to je negde i do nas, koliko toliko, nije kasno... Zato pumpamo ;)

Ništa ja to nisam razumeo... Gde je otpužnica, u kojoj fazi je postupak... 🙁

Ako ima neki kolega pravnik da mi razjasni u 3, 4 rečenice. Jer ovo čitam u krug i ne razumem šta se dogodilo.

Inače, manijaci iz Ćacilenda su iz čista mira dobacivali mojoj sestri (nerođenoj) dok je prolazila pored parka. Jedan je izašao iz kaveza i krenuo za njom i onda je ona naišla na par studenata i ovi su je pitali šta se dešava i onda pojurili za manijakom koji je, naravno, odmah pobegao kao p**** i vratio se u kavez.

Vrh