Navedena nedoumica se odnosi zašto su "verujućim hrišćanima" bitniji rituali (paganskih korena jer nigde u Bibliji se ne navodi da se upali ___br.sveća gore/dole, vezivanje crvenih končića oko ruku bebama (ne osuđujem, samo zapažam), kucanje o drvo itd.) nego sama suština hrišćanstva. Koliko je zapravo vernika a koliko sujevernika? Ovde je upitno koliko uopšte ima ljudskog u njima (primeru koji sam u pr.postu navela) a kamoli hrišćanskog?! Ako se verujući pridržavaju paganskog da li su oni više hrišćani ili pagani?! Moj pristup, ponašanje uopšte, očigledno nije očekivano za osobu mojih godina tzv."mlađu"; za neku stariju ženu, baku, možda...ali ni one nisu reagovale! Pitanje je da li u mom pristupu nepoznatim ljudima ima više
petlje (ne može se to nazvati hrabrošću) ili ljudskog (jer mi inače nije strano da priđem nekom u nevolji a očigledno po njihovom mišljenju
nemam dovoljno godina za takav pristup). Zašto misliš da neverujući (ateisti/agnostici) ne mogu biti bolji i veći ljudi od "verujućih"?
Nego, kad smo već kod religioznih pitanja...
Da li će vernici u NS tužiti nadležne, odgovorne, što su tokom posta pili
mrsno?
Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je da je utvrđeno prisustvo štetnih nematoda, odnosno valjkastih crva u uzorku vode za piće koji je uzet pre nedelju dana iz rezervoara fabrike vode Javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija iz Novog Sada, ali je dodao da u ovom slučaju nisu...
n1info.rs
Msm da crvi ne spadaju u
posne napitke (bez obzira na količinu)?!
Sličnosti i razlike:
Pogledajte prilog 236227
Pogledajte prilog 236228
postupak "zvuči poznato" bezbedno mleko sa aflatoksinom vs. H2O sa nematodama? ! Ista stranka na vlasti, isti metodi demostriranja o bezbednom unosu, drugačiji napitak...
Da li u fitnes takmičenjima postoji limit oko unosa proteina? Koliko NS-i bodybil.smeju da unose vode iz gradskog vodovoda kako ne bi bili eliminisani?
@Bender Rodriguez Nisam pravnik, ali čini mi se da je bilo da neko ko je osuđen po nekom predmetu, ne može 2x biti osuđen za isto delo. Tipa
pečenjaru čine uslugu sudeći mu po optužbi za proneveru miliona u slučaju EPS-a a on je npr.u istom slučaju učinio štetu u milijardama € i ako se kasnije to dokaže, nema dopune ukoliko je ostupak gotov (razlika bratiji i njemu samom u džep).