Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 5.607
To j eonaj sto je dobio drzavljanstvo preko redaNismo ni sumnjali da nije ni bilo FSB istrage. Ovo je neko nas napisao uz klimanje glave nekog rusa da mogu da kazu da je FSB
To j eonaj sto je dobio drzavljanstvo preko redaNismo ni sumnjali da nije ni bilo FSB istrage. Ovo je neko nas napisao uz klimanje glave nekog rusa da mogu da kazu da je FSB
Неки бот-лојалиста-ћаци ставио лажне бркове и отишао да снима блокадере у неком мањем месту.A šta beše ovo, podsetite me![]()
Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.Pitanje je koliko nas to kosta i sta smo dali zauzvrat.
Dizajnirala Draginja VlkNego kakva je ovo crveno-crna stilizacija logoa RTS-a. Nisam nigde video ništa slično.
Gou8oeuXQAAfEaj.jpeg
Uck_Nla_logo.svg.png
Našo sam posle snimak na netu, neki Mića botina.Неки бот-лојалиста-ћаци ставио лажне бркове и отишао да снима блокадере у неком мањем месту.
RTS noćne smene, jbg.Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.
Opala ti budnost, ne pratiš na času.![]()
Mora da dođe 9. maja u Moskvu inače će ispasti kroz prozor. U tom slučaju. EU blokira Srbiju i zvanično, a AV dobija crveni karton. Kao što rekoh, to je dan pada režima.Pitanje je koliko nas to kosta i sta smo dali zauzvrat.
U kom smislu je to "nacionalni interes" da mi je znati?Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.
Opala ti budnost, ne pratiš na času.![]()
Изгледа шиптарски.Nego kakva je ovo crveno-crna stilizacija logoa RTS-a. Nisam nigde video ništa slično.
Pogledajte prilog 235627
Pogledajte prilog 235628
Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujemOva da ima malo profesionalnog integriteta, ustala bi sa te stolice i otišla onog momenta kad su joj dali da to pročita.
Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujem