Неки бот-лојалиста-ћаци ставио лажне бркове и отишао да снима блокадере у неком мањем месту.A šta beše ovo, podsetite me![]()
Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.Pitanje je koliko nas to kosta i sta smo dali zauzvrat.
Dizajnirala Draginja VlkNego kakva je ovo crveno-crna stilizacija logoa RTS-a. Nisam nigde video ništa slično.
Gou8oeuXQAAfEaj.jpeg
Uck_Nla_logo.svg.png
Našo sam posle snimak na netu, neki Mića botina.Неки бот-лојалиста-ћаци ставио лажне бркове и отишао да снима блокадере у неком мањем месту.
RTS noćne smene, jbg.Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.
Opala ti budnost, ne pratiš na času.![]()
Mora da dođe 9. maja u Moskvu inače će ispasti kroz prozor. U tom slučaju. EU blokira Srbiju i zvanično, a AV dobija crveni karton. Kao što rekoh, to je dan pada režima.Pitanje je koliko nas to kosta i sta smo dali zauzvrat.
U kom smislu je to "nacionalni interes" da mi je znati?Niz moćnih Rusa koji su povezani sa Federalnom službom bezbednosti (FSB), kao i profiteri rata u Ukrajini, ali i oligarsi čije su firme pod sankcijama u poslednje tri i po godine su dobili srpsko državljanstvo van standardnih procedura – posebnom odlukom Vlade u kojoj se navodi da je to „u nacionalnom interesu“ Srbije, otkrivaju KRIK i ruski portal „Važne priče“. Na ovaj način, čak 204 Rusa i Ruskinja su posebnom merom postali državljani Srbije i na taj način uspeli da zaobiđu ograničenja u putovanjima koje im je uvela Evropska unija.
Opala ti budnost, ne pratiš na času.![]()
Изгледа шиптарски.Nego kakva je ovo crveno-crna stilizacija logoa RTS-a. Nisam nigde video ništa slično.
Pogledajte prilog 235627
Pogledajte prilog 235628
Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujemOva da ima malo profesionalnog integriteta, ustala bi sa te stolice i otišla onog momenta kad su joj dali da to pročita.
Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujem
I oni sto su bacali gas u komore su posle pricali da su samo radili svoj posao.Ja se uvek pitam kako oni zive sa sobom. Sta, ona ode kuci i zivi svoj zivot normalno i nije joj problem da cita bljuvotine? To je samo posao jel? Ja ne bi mogao da izgovorim nesto u sta ne verujem