Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 55.532
Za dobre svinje nema loših pomija. 
I na FMU u Bgd dekan vrsi pritisak da se prekinu blokade.Ovo je strasno.... izgubice akreditaciju
@Užice , zemljak, pola nas ni ne zna o cemu ti pises. Ko su ti likovi o cemu je rec? Koga briga za medije i ostalo, Pazarci su lepo docekali muzafere ili tako nekkao, lepo ugostili, nije im smetala ni jedna zastava, provokacija nije bilo, treba prekinuti sa deljenjem ljudi.
То тек и само након покрадених избора. На њима свакако пада, једино је питање да ли ће предати власт или покушати да их покраде и онда бити оборен као Милошевић.Vlast, odnosno jedan čovek će pojačati represiju zbog jučerašnjeg debakla. Lopta je na terenu državnog aparata. Trebali bi da se ohrabre i uključe u generalni štrajk.
Po meni, bi po završetku Ture do Strazbura i studentskog mitinga u Kraljevu trebalo pozvati celu Srbiju na finalni miting u Beogradu, gde bi se i ostalo do ispunjenja zahteva. Ta masa bi mogla da parališe sve poluge vlasti.
Prateći šablone u njegovom dosadašnjem delovanju, sa velikom verovatnoćom će pokušati da pokrade izbore, jer on broji glasove. Tako da se plašim da nam je taj scenario neizbežan.То тек и само након покрадених избора. На њима свакако пада, једино је питање да ли ће предати власт или покушати да их покраде и онда бити оборен као Милошевић.
Drzavni aparat i javna preduzeca su puna partijskih uhleba na strateskim pozicijama i ljudi koji nisu spremni ni na kakav rizik bez obzira na nezadovoljstvo, dok su sindikati kidnapovani, tako da na generalni strajk ne treba polagati prevelike nadeVlast, odnosno jedan čovek će pojačati represiju zbog jučerašnjeg debakla. Lopta je na terenu državnog aparata. Trebali bi da se ohrabre i uključe u generalni štrajk.
Po meni, bi po završetku Ture do Strazbura i studentskog mitinga u Kraljevu trebalo pozvati celu Srbiju na finalni miting u Beogradu, gde bi se i ostalo do ispunjenja zahteva. Ta masa bi mogla da parališe sve poluge vlasti.
Zasto bi bio oboren?То тек и само након покрадених избора. На њима свакако пада, једино је питање да ли ће предати власт или покушати да их покраде и онда бити оборен као Милошевић.
Lekari zele da se nista ne promeni. To je najprljavije zanimsnje uz pandure.Ja da sam neki krpelj na vlasti i tako to, ovaj skup bi mi pokazao da je kraj blizu i da trazim kako da se povucem....
ako pogledate realno, vecina je dosla na silu, a slobodnom voljom uz studente 350.000 i to samo BG , a gde su ostali skupovi...
Ovi imaju vlast samo zato sto su izabrani, ali nemaju realnu podrsku naroda, ovoga bi trebalo da budu svesni i iz EU, mislim da je i za njih pokusao da paradira, ali lose.
Izbori nisu neko resenje, a da se krimosi ne procesuiraju, nemaju smisla, da
dacic vucic brnaba, gasic i ostali sede u parlamentu i sklapaju dogovore sa opozicijom koja nije puno bolja uz imunitete..
Mislim da je jasno da nemaju legitimitet i to bi trebalo da gledjau svi unutrasnji i spoljni partneri.
Oni nemaju JEDAN snimak publike koja skandira na govor, to su sve ljudi od 60+,
I da ponovim, policija i lekari su ispali najbednije struke koji "moraju". I makar se na izborima zavrsavalo, zavrsite se ovo bezvlasce
Зато што је ситуација драстично другачија. Љуља се и то опасно. То што је полиција уз њега, не значи да би народ овај пут преко крађе тако лако прешао.Zasto bi bio oboren?
Izaci ce u 22h i proglasiti pobedu kao i do sada. Na osnovu cega zakljucujes da bi odjednom prestao da laze?
Zasto bi jedan kriminalac i ubica prepustio nekome vlast kad to neminovno znaci sudjenje i zatvor?
Рекао сам да то што се предлаже, одбијање да се оде до обарања власти (еуромајдан), "паралисање свих полуга" исте и сл. треба да се уради након покрадених избора. Јер су избори покрадени и тада је легитимно да се обори картел који нема народни мандат. Иначе је, без избора, сваки покушај преузимања власти обичан пуч што је посебно лоше када не постоји чак ни демократски подржана опција да тај пуч изведе. Што ће рећи да било ко дође да смени режим без да су људи за њих гласали на изборима и сам представља илегалну узурпацију власти без већинске народне подршке.Zasto bi bio oboren?
Izaci ce u 22h i proglasiti pobedu kao i do sada. Na osnovu cega zakljucujes da bi odjednom prestao da laze?
Zasto bi jedan kriminalac i ubica prepustio nekome vlast kad to neminovno znaci sudjenje i zatvor?
Da li si ti stupio u štrajk?Zasto bi bio oboren?