Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 31.041
Ovaj sa frizurom ko Sloba.Које? Денсер са шајкачом или?
Ovaj sa frizurom ko Sloba.Које? Денсер са шајкачом или?
Ali koji je to stepen frustracije, manipulacije i kompleksa, nije realno. Sve sto nas blate da mi radimo, oni rade. Kad je ikome od nas palo na pamet da se sirimo da izgleda kao da nas je vise?Vraćaju one šatore ispred skupštine. Mislio sam da će se pokupiti i praviti se da se ništa nije desilo posle današnjeg debakla, ali izgleda da su rešeni da se brukaju još sutra.
Sve pokušavaju da iskopiraju. Imaju i oni svoje studente, poljoprivrednike, skupove, šetače, evo sad imaju i svoje zahteve. Ali sve to rade ne iz razloga da se pokažu da imaju veći skup, lepše studente ili smislene zahteve, već isključivo sa ciljem da sve to obesmisle, ne bi li doveli stvari do apsurda i na taj način završi sa tim.Ali koji je to stepen frustracije, manipulacije i kompleksa, nije realno. Sve sto nas blate da mi radimo, oni rade. Kad je ikome od nas palo na pamet da se sirimo da izgleda kao da nas je vise?
Svi su mogli da stanu ispred skupstine, malo da bude ljudi u Bulevaru i Takovskoj, ali ne, pucaju kompleksi. I nisu nista drugo nego kompleksi jer njihovi ne sede i gledaju dokle se masa proteze, njima sta kazes - tako je.
Ali je iz kompleksa morao je da bude pun Trg Nikole Pasica i da masa ide do Pravnog.
Pionirski park prazan, plato ispred skupstine prazan, satori, traktori, stolice... sve samo da bi se rasirili, jer i 15.3. je ceo grad bio pun, a ne samo ispred skupstine.
Lepomir Ivković. U Srećnim ljudima opljačkao Šćepana Šćekića.Koeto?
Dajte ljudi ovo glupost je ko kad kao SNS objavljuje ‘prepiske’ studenata koje placaju za proteste.
Skup ko i svaki Vucicev skup u Bg-u, napuni grad autobusima, dovede ljude koji ne znaju ni zasto su tu, potrose brdo nasih para, on nesto sernja kako mnogo radi i voli Srbiju, kako ce digne penzije, kako su svi protiv njega izdajnici jer hoce da ruse Srbiju, kako eto ima i u njegovoj stranci ljudi koji ne rade dovoljno, razgovarace sa svima pa i sa opozicionarima koji su govna izdajnicka i doci ce na vlast samo preko njega mrtvog. Posle objavi da je bilo tri do pet puta vise nego sto je stvarno bilo, Beogradiani zgrozeni, i sve strane se na kraju pitaju sta koji k, cemu sve to.
Bukvalno sablon moze se napravi, evo vec koji, 3-4. put isto. Najjace da je sad dozivljavao napad besa kad je on vise od svih znao tacno sta ce da bude.
Bukvalno je nikad većom represijom, nikad većim dnevnicama, apgrejdovanim obrocima na max i ograđivanjem ljudi uspeo da napravi skup koji je možda 10% onoga što smo napravili 15.3.I najvece pitanje: Odakle ovaj talas optimizma kod nas, cak i kod mene?
Dodatno, drugi su smislili da je pad nadstresnice teroristicki napad. Zlo.Na bini je rekao skoro sve isto kao što je rekao i u Jagodini.
Нешто што ми се врти у глави је да ово нису уопште политички/маркетиншки потези, већ одбрамбени механизам болесне личностиMoram da kazem da ne razumem ovu situaciju.
Sta je Hulja ocekivao od ovog skupa?
Sta je mogao da ocekuje?
Možda su to veganske pljeskaviceVučić na skupu napravio pljeskavice, a posti se.