Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Placenici.jpg

Kad se radi o politici i ekonomiji, ja prvi podržavam i zagovaram skepticizam i preispitivanje svega. Ali ako svi krenu da označavaju kao udbaše svakoga ko im je ikad iole sumnjiv, na kraju ćemo doći do tačke gde će ispasti da su svi ili udbaši ili već na vlasti. I šta onda? Onda ćemo opet da sednemo oko vatre, da kukamo "eee kad bi se pojavio neko nov i normalan, i savršen, da glasamo za njega..." I onda se pojavi neki novi, Peđa kaže ovaj prvi je udbaš, Goran kaže ovaj drugi je meni udbaš, Žika kaže ovaj treći je po meni udbaš... i opet sve u krug i u krug i u krug...

Onda dođe neki Laza koji iz najiskrenijih i najčasnijih namera poželi da uđe u politiku, i sutradan "otkrije" da je i on udbaš ili da je u najmanju ruku nečiji plaćenik i agent. I kaže okej fak dis šit, odo ja nazad da radim u firmi ili institutu, neću ' se valjam u blatu s ovima.

A režim i onaj smrad na njegovom čelu gledaju to i keze se slatko.

Ovo na stripu nije najgori scenario. Najgori je kad opozicija pobedi, a onda ovi "službenici" prelete odmah nakon izbora i onemoguće opoziciju da preuzme vlast. I/ili dodatno sabotiraju proteste i odbranu izborne volje.

Zato to treba u startu seći. Al hajde ti to objasni ovima.
Ekipa za koju je on rekao da mu se svidja je toliko nebitna da ne treba trositi reci na njih uopste.

EU komisija mu je dala 3-4 nedelje za ne znam tačno šta, ali je on očigledno odlučio za to vreme da dodatno pogasi medije i podigne represiju na viši nivo.

Turci bojkotuju, Srbi ne bojkotuju.
Zelja za TC Galerijom je prejaka.
Previse znacaja dajes na Galeriju. Tamo mahom idu ljudi koji zive u beogradu na vodi i okolini. Sigurno 70% posetilaca. Ljudi rade, ne setkaju se do galerije da trose svoje tesko zaradjene pare tako cesto. Fukare bliske sns-u nece bojkotovati sigurno

Previse znacaja dajes na Galeriju. Tamo mahom idu ljudi koji zive u beogradu na vodi i okolini. Sigurno 70% posetilaca. Ljudi rade, ne setkaju se do galerije da trose svoje tesko zaradjene pare tako cesto. Fukare bliske sns-u nece bojkotovati sigurno
Koji su jos njihovi lokali i firme?
Sve uz Savu pretpostavljam.
Cuo sam da je "Planeta sport " njihova.

Galerija zivi od zakupa lokala. Ako krene neki veci bojkot, samo ce ljudi manje ici u Waikiki. Waikiki ce onda zatvoriti prodavnicu jer im se ne isplati i tu ce otvoriti tipa neka prodavnica satova gde ce uci 5 ljudi dnevno, dvoje kupiti satove od nekoliko desetina hiljada evra i ta prodavnica je mirna za taj dan.

Vrh