Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Па директни крвник који је нпр. побио децу бомбом (Шкорпиони на Косову) из обести је злочинац.
Неки тамо генерал који није имао појма шта ради нека бу**** која се на папиру води под његовом командом нема конкретно везе са тим злочином и крив је што га није спречио.
И после се праве бајке како је терорисање цивила била државна политика.

Frsncuska policija mogla bi da objavom prepiske sa sky aplikacije potopi Oskara Hulju, ali nece.
Srbija je na razne nacine francuskim firmama platila milijarde evra za to cutanje.

Hulja je evropski projekat. Ako hocemo da ga sklonimo moramo da se borimo protiv Evrope.
Francuska policija nam je dostavila prepiske i mi smo uredno zaveli te dopise još pre 2 godine. Nije problem u francuzima, ovde je mulj

Francuska policija nam je dostavila prepiske i mi smo uredno zaveli te dopise još pre 2 godine. Nije problem u francuzima, ovde je mulj
MIslis da je francuska policija objavila bas sve?
Odgovor na pitanje je kupovina rafala, prodaja aerodroma, ucesce francuskih firmi u gradnji metroa i rekonstrukciji zeleznice.

Ne znam da li su poslali sve(verujem da nisu) ali su poslali dovoljno da Zagorka počne da radi. Verujem čak i da uspešno pronađe ko je Oskar i da ga osudi na dužu vremensku kaznu.
Ne samo Oskara već i sve ispod po komandnoj odgovornosti(načelnike, direktore policije, čak i one pešake koji su samo nosili novac...).
Ukoliko bi nam trebala dodatna dokumentacija verujem da bi nam francuzi i to poslali.
Ovako nemaju razloga jer je kod nas crna rupa u tužilaštvu. Dokumenti ulaze ali optužnice nikako ne izlaze.

Ne znam da li su poslali sve(verujem da nisu) ali su poslali dovoljno da Zagorka počne da radi. Verujem čak i da uspešno pronađe ko je Oskar i da ga osudi na dužu vremensku kaznu.
Ne samo Oskara već i sve ispod po komandnoj odgovornosti(načelnike, direktore policije, čak i one pešake koji su samo nosili novac...).
Ukoliko bi nam trebala dodatna dokumentacija verujem da bi nam francuzi i to poslali.
Ovako nemaju razloga jer je kod nas crna rupa u tužilaštvu. Dokumenti ulaze ali optužnice nikako ne izlaze.
Zagorka nikada nece proraditi. Zato je vazno razgovarati sa strancima jer na zalost, samo oni mogu da smene Hulju.

Mi to nismo u stanju jer je Hulja spreman da nam se oruzano suprotstavi, a mi nemamo oruzane formacije.

Zagorka nikada nece proraditi. Zato je vazno razgovarati sa strancima jer na zalost, samo oni mogu da smene Hulju.

Mi to nismo u stanju jer je Hulja spreman da nam se oruzano suprotstavi, a mi nemamo oruzane formacije.
Перфидно, кукавичко коришћење звучног топа није оружано супротстављање, а и очигледно нема моћ да без задршке употреби силу јер би то већ урадио (видети под реџеп тајип), а не би покушавао као п**** да испровоцира насиље.

Znam
On ima oružje, mi imamo studente. Mislim da smo mi bolje prošli
A sudiće se i Oskaru i Zagorki

Перфидно, кукавичко коришћење звучног топа није оружано супротстављање, а и очигледно нема моћ да без задршке употреби силу јер би то већ урадио (видети под реџеп тајип), а не би покушавао као п**** да испровоцира насиље.
I zvucni top je mogao da izazove zrtve putem stampeda. To je i bio njihov plan.

Фокус је на перфидно, прикривено вс отворено и систематско. Он и даље нема дозволу еу да примени ово друго, а чак и то перфидно које је покушао је наишло на неодобравање еу, мада, наравно ни близу колико би требало, јер, јебига, јадарит се копати мора, а овај је обећао.

Мислим да нису хтели жртве, али да су хтели стампедо као вид немира да онда улете лажни демонстранти да нападну жандаре, па онда жандари редом пендрек по свима, већ виђено више пута, посебно током Ковида.

Мислим да нису хтели жртве, али да су хтели стампедо као вид немира да онда улете лажни демонстранти да нападну жандаре, па онда жандари редом пендрек по свима, већ виђено више пута, посебно током Ковида.
Tada su imali puške u rukama, konkretno komandir koji je gonio masu ljudi kod Ustavnog suda. Čisto da se ne zaboravi.

Pa beše reče neki čovek tamo negde početkom marta da će uskoro sudija da svira kraj i da okonča sve te blokade i proteste.

I onda se desila ona neka "anomalija" 15.3. Ili se ništa nije desilo, zavisno od toga koga čovek pita.

Вероватно је било битно да се прекине тишина, то му је засметало у Нишу.

Bez zezanja, ali jel vama normalno izgleda tolika opsednutost sa nekim sitnicama, da to toliko "boli",
nekad se zakace da jezzo kao da je neki teski kriminal ( jaja u Nisu) ali pojedine reakcije meni nesto nisu zdrave ( tisina je odjeknula, jedu pecenje, nema pola miliona vec 88.000, studenti 20, poloprivred 2.0, narod 2.0...)

Ima li ovde strucnih da kazu?

Neće se takve stvari nikad dokazati. Ne mogu da se dokažu. To znaju i oni koji su to uradili.

Ali je bitno da se nakupe argumenti i dokazi koliko može, da se raširi svest o tome i da se nikad ne zaboravi i ne oprosti.

Sta je ovo na N1 neki studenti momci pricaju kako su ih tukli, policija nije reagovala, jednom povredjena vilica, a jednog studenta strpali u kola nisu hteli da ga slusaju vec priveli jer je bezao
Novi Sad, tukli ih bez fantomki.... pevali ko ne skace taj je ćaci i kad su izasli neki ih izlemali....

Sta je ovo na N1 neki studenti momci pricaju kako su ih tukli, policija nije reagovala, jednom povredjena vilica, a jednog studenta strpali u kola nisu hteli da ga slusaju vec priveli jer je bezao
Novi Sad, tukli ih bez fantomki.... pevali ko ne skace taj je ćaci i kad su izasli neki ih izlemali....
Stigla naredba iz EU da se to uradi, bilo je toga i 2009.

Vrh