Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

EU je zedna krvi. Dali su odresene ruke svom guverneru.

Bez obzira na kolonijalni odnos EU prema nama treba obavestiti tamosnju javnost o onome sto se desava ovde. Slabo ima demonstracija pred nssim ambasadama po svetu.

Ahahaha šou jbt 🤣🤣

duck-season-rabbit-season.gif

А где је Вучић био ових дана? У Бриселу или Москви? Стварно ви испраномозгаши што вам је гузица у Берлину, а глава у Паризу, ћете нам доћи главе. Потпуно одсуство интелигенције.

А где је Вучић био ових дана? У Бриселу или Москви? Стварно ви испраномозгаши што вам је гузица у Берлину, а глава у Паризу, ћете нам доћи главе. Потпуно одсуство интелигенције.
Vulina (Šojgua) spomeni ako hoćeš.

Profesori Medicinskog su izgleda prekinuli strajk u toj ustanovi?

Da se razumemo, hvala bogu sto je ruski uticaj kod nas drugorazredni jer bi u suprotnom svi protesti protiv vlasti koja odgovara rusima bili brutalno uguseni u roku od odmah. Mi smo u eu zoni uticaja i tu realnost ne mozemo da ignorisemo, ali je potrebno da imamo vlast koja se u tom malom prostoru za manevar vodi nasim interesima, a ne u utrkivanju ko ce bolje da se naguzi eu mocnicima u pateticnoj zelji da budemo prihvaceni ili zbog licnih interesa ljudi na vlasti.

Onda su one price o prodavanju ispita verovatno tacne.

Zanima me koliko su tacne price da je u drzavnoj kasi sve manje para i da su protesti uspeli da nanesu stetu sekti.
To ne znam, ali drugarica radi tamo i bilo je izuzetno napeto na sastanku kad se odlucivalo o strajku. Naprednjacki profesori su do tada cutali ili cak i satro podrzavali studente, ali ih je ovaj strajk razgoropadio. Mislim da su te price o drzavnoj kasi tacne, ali cemo mi obicni tu mnogo vise da naje*******emo nego naprednjaci. Kako god sve ovo zavrsilo, moramo stisnuti zube i biti spremni na krizu jer je neizbezna.

Policija sa sada sprda sa studentima ovakvim ssopstenjima.

Poslednja izmena:

Policija sa sada sprda sa studentima ovakvim ssopstenjima.
MUP-ova dozvola da bilo ko može sprovoditi nasilje nad studentima bez posledica.

Vrh