Dok u drugim krajevima Srbije nema kriminala, a i kad se pojavi vi to odmah razbucate?Ja bih pre rekla da je u Novom Sadu jedno kriminalno leglo a mnogima tamo je to ok....
Vulina (Šojgua) spomeni ako hoćeš.А где је Вучић био ових дана? У Бриселу или Москви? Стварно ви испраномозгаши што вам је гузица у Берлину, а глава у Паризу, ћете нам доћи главе. Потпуно одсуство интелигенције.
Bogami nije ovako veruj mi.Dok u drugim krajevima Srbije nema kriminala, a i kad se pojavi vi to odmah razbucate?
Шојгу надгледа цео источни фронт, Вулин од количине белог у сурли не зна где бије. Србија је обојици битна као лањски снег.Vulina (Šojgua) spomeni ako hoćeš.
Sreli se u liftu slučajno, takoreći.Шојгу надгледа цео источни фронт, Вулин од количине белог у сурли не зна где бије. Србија је обојици битна као лањски снег.
To je bilo na klimavim nogama od pocetka jer je medicinski fakultet pun naprednjakaProfesori Medicinskog su izgleda prekinuli strajk u toj ustanovi?
Koliko sam saznao formalno su prekinuli stari štrajk a u ponedeljak peoglašavaju novi, neka formalno-pravna zavrzlama o načinu proglašavanja štrajka.Profesori Medicinskog su izgleda prekinuli strajk u toj ustanovi?
Onda su one price o prodavanju ispita verovatno tacne.To je bilo na klimavim nogama od pocetka jer je medicinski fakultet pun naprednjaka
To ne znam, ali drugarica radi tamo i bilo je izuzetno napeto na sastanku kad se odlucivalo o strajku. Naprednjacki profesori su do tada cutali ili cak i satro podrzavali studente, ali ih je ovaj strajk razgoropadio. Mislim da su te price o drzavnoj kasi tacne, ali cemo mi obicni tu mnogo vise da naje*******emo nego naprednjaci. Kako god sve ovo zavrsilo, moramo stisnuti zube i biti spremni na krizu jer je neizbezna.Onda su one price o prodavanju ispita verovatno tacne.
Zanima me koliko su tacne price da je u drzavnoj kasi sve manje para i da su protesti uspeli da nanesu stetu sekti.
MUP-ova dozvola da bilo ko može sprovoditi nasilje nad studentima bez posledica.: МУП о пребијеним студентима у Новом Саду: „Били су пијани и имали су видне повреде. Рекли су да су их напали Роми“
Полицијски службеници ПУ Нови Сад су ноћас, око 2:25 часова упућени у католичку порту одакле је НН лице пријавило да је у току туча више лица, саопштио је МУП. Саопштење Министарства унутрашњи послова преносимо уwww.nspm.rs
Policija sa sada sprda sa studentima ovakvim ssopstenjima.