Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

EU je zedna krvi. Dali su odresene ruke svom guverneru.

Kremlj je žedan krvi. Dali su odrešene ruke svom gubernatoru.

Bez obzira na kolonijalni odnos EU prema nama treba obavestiti tamosnju javnost o onome sto se desava ovde. Slabo ima demonstracija pred nssim ambasadama po svetu.

Ahahaha šou jbt 🤣🤣

duck-season-rabbit-season.gif

А где је Вучић био ових дана? У Бриселу или Москви? Стварно ви испраномозгаши што вам је гузица у Берлину, а глава у Паризу, ћете нам доћи главе. Потпуно одсуство интелигенције.

А где је Вучић био ових дана? У Бриселу или Москви? Стварно ви испраномозгаши што вам је гузица у Берлину, а глава у Паризу, ћете нам доћи главе. Потпуно одсуство интелигенције.
Vulina (Šojgua) spomeni ako hoćeš.

Profesori Medicinskog su izgleda prekinuli strajk u toj ustanovi?

Da se razumemo, hvala bogu sto je ruski uticaj kod nas drugorazredni jer bi u suprotnom svi protesti protiv vlasti koja odgovara rusima bili brutalno uguseni u roku od odmah. Mi smo u eu zoni uticaja i tu realnost ne mozemo da ignorisemo, ali je potrebno da imamo vlast koja se u tom malom prostoru za manevar vodi nasim interesima, a ne u utrkivanju ko ce bolje da se naguzi eu mocnicima u pateticnoj zelji da budemo prihvaceni ili zbog licnih interesa ljudi na vlasti.

Onda su one price o prodavanju ispita verovatno tacne.

Zanima me koliko su tacne price da je u drzavnoj kasi sve manje para i da su protesti uspeli da nanesu stetu sekti.
To ne znam, ali drugarica radi tamo i bilo je izuzetno napeto na sastanku kad se odlucivalo o strajku. Naprednjacki profesori su do tada cutali ili cak i satro podrzavali studente, ali ih je ovaj strajk razgoropadio. Mislim da su te price o drzavnoj kasi tacne, ali cemo mi obicni tu mnogo vise da naje*******emo nego naprednjaci. Kako god sve ovo zavrsilo, moramo stisnuti zube i biti spremni na krizu jer je neizbezna.

Policija sa sada sprda sa studentima ovakvim ssopstenjima.

Poslednja izmena:

Policija sa sada sprda sa studentima ovakvim ssopstenjima.
MUP-ova dozvola da bilo ko može sprovoditi nasilje nad studentima bez posledica.

Vrh