Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

To je OK sto vlast radi, ali sto se na N1 i drugim medijima ne podsecaju ili rade propratne price?
Ни опозиција се ту није пуно претргла, док их је власт вешто гушила причама типа Лазовић признао Косово, Ђилас украо од моста паре, Милош француз ослободио Куртија из затвора, Бошко бије жене, Понош истопио тенкове у Смедереву а не амбасадор Шутановац, и тд.
А опозиција је неспособна да пропагандно експлоатише све лоше потезе власти, па чак и локалне за градске изборе.
Једино је Шаровић имао кампању циљану са изношењем флека режима од Хркаловићке до Аје Јунг.

Zanimljivo kako nas narod ima memoriju zlatne ribice
Prodje par dana i toliko nas zatrpaju glupim vestima da u fokusu uopste vise nisu ni zvucni top, ni gazenje ljudi od strane SNS pristalica, ni milion drugih stvari koje su se desile a neoprostive su u poslednjih par meseci
Kada sam ja pre nedelju dana napisao da ce Srbi za nedelju dana da zaborave na sve, korisnik @Bender Rodriguez je napisao traktat o mom negativnom delovanju ovde.
Medjutim, ja vrlo dobro poznajem ovdasnji mentalitet.

Inace. Licno Huljina firma Starting je direktno radila nadstresnicu.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je danas odgovore da li su Vojna policija i specijalna brigada bili pod povišenim merama borbene gotovosti i naoružani bojevom municijom u vreme protesta 15. marta i koje je to "redovne aktivnosti" izvodila Vojska u istoj nedelji kada je bio protest u Beogradu.

Za sve one koji misle da upotreba mitraljeza protiv nije Huljina opcija.
Licno verujem da je to njegova najdraza opcija.

Realno, ima i do toga sto se sad u danu desi stvari ko nekad za mesec dana.
Nemoj da ih ispravljaš i da im kvariš atmosferu
Screenshot_20250325-105805~2.png

Sem toga, imamo trenutno mnogo prečih tema. Npr četnici vs partizani.

То је само претња празном пушком. Нареде да се провозају оклопњаци војне полиције по Београду са ротацијама и одмах ширење панике по друштвеним мрежама.

Veliki pogodak opozicije, odnosno Miroslava Aleksica, posle koga se sini da je nemoguce da radi za Hulju.
MIslim da se nakon ovoga moze reci da sigurno ne radi za Hulju.

Hulja je pouzdan partner evropskih hulja.

Huljine zveri hapse u Cacku.

"Данас је полиција дошла око 14х, инспектор и једна госпођа. Коректни су били, рекли су да га знају и да је добар дечко, али да морају. Ставили су му лисице, рекла сам – није он криминалац, каква је ово држава која хапси песнике и уметнике? Није он ништа урадио страшно, ни ова деца. Усталом, ова општинска врата, то је наше“, казала је мајка Јевђенија Димитријевића, Мина Ђорђевић.

Баш тако, Колико се чудовиште разголитило, показало немоћ и своју погану природу, то је било нешто незамисливо пре само неколико месеци. Направили смо чудо, и још га правимо.

Vrh