AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 3.302
Crna Miro, pa ti bas ne pratis modu, sad internet-ratnicka klasa naginje levo, naziva sebe komunistima, cetnici su OUT, to je sad pogrdna rec.
Crna Miro, pa ti bas ne pratis modu, sad internet-ratnicka klasa naginje levo, naziva sebe komunistima, cetnici su OUT, to je sad pogrdna rec.
Redit je specijalni ekosistem drugosrbijanskih dzabalebarosa, mada se i to polako menja sa porastom broja korisnikaPogledajte prilog 233605
Pogledajte prilog 233606
Evo na sta sam samo danas natrcao. I obrnuto, ako neko ne obelezi cetnike kao nase ustase ide u minus beskonacno skor.
Mislim da najaktivniji korisnici redita koji se cimaju oko pluseva, minusa i pisu komentare na svaku temu uglavnom i nisu klinci nego stariji dokolicari koji o nama imaju misljenje koje se 1/1 poklapa sa zapadnom propagandom o nama. Ima i dosta aktivista i raznoraznih nvo mila pajic i slicnih. Ja to sve samo prelistam bez preterano udubljivanja i trazim vesti koje me intereseuju. Mada mi je jasan trend i na reditu da se na sve vise tema takvi likovi penale masovno, i to bih rekao bas od klinaca jer klinci ne puse tu debilnu crno-belo spiku koju ovi prosipajuMeni dodje kao idealno zbirno mesto svih novosti, danas sam citao komentare jer me je zanimalo sta klinci pisu na temu '99, i na temu gadosti koje su borci i komandanti ratova devedesetih izjavljivali opusteno i svakodnevno.
Recimo samo da sam svasta ocekivao da procitam, ali ovo ne.
Ja bih cak otisao korak dalje i batalio potpuno podelu na levo i desno jer je vremenom skroz izvitoperena i dovedena do besmislaBilo bi dobro kad bi na temu levice i desnice mogli da se odmaknemo od četnika, ustaša i partizana.
I to je tačno, kod nas imamo bar 4 ako ne i više binarnih podela, i "sivu zonu" preko svega toga.Ja bih cak otisao korak dalje i batalio potpuno podelu na levo i desno jer je vremenom skroz izvitoperena i dovedena do besmisla
Evo i tu se vidi besmisao danasnje podele na levo i desno posto ce vecina reditora u isto vreme sebe nazivati levicarima i dr**** na nato, pozivati na ustanak proleterijata, a ziveti od izdavanja babatetkinog stana u krugu dvojke, itd.Reddit je svuda u svetu (dobro, ne mogu da tvrdim da je baš svuda) levo to esktremno levo orijentisana platforma.
Bilo bi dobro kad bi na temu levice i desnice mogli da se odmaknemo od četnika, ustaša i partizana.
Zanimljivo kako nas narod ima memoriju zlatne ribice
Prodje par dana i toliko nas zatrpaju glupim vestima da u fokusu uopste vise nisu ni zvucni top, ni gazenje ljudi od strane SNS pristalica, ni milion drugih stvari koje su se desile a neoprostive su u poslednjih par meseci
Ни опозиција се ту није пуно претргла, док их је власт вешто гушила причама типа Лазовић признао Косово, Ђилас украо од моста паре, Милош француз ослободио ***тија из затвора, Бошко бије жене, Понош истопио тенкове у Смедереву а не амбасадор Шутановац, и тд.To je OK sto vlast radi, ali sto se na N1 i drugim medijima ne podsecaju ili rade propratne price?
To je OK sto vlast radi, ali sto se na N1 i drugim medijima ne podsecaju ili rade propratne price?