Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

U tom novom pokretu za plaćenike i izdajnike u prvoj toj 12torci vidim i profesora Branka Rakića.

Duša me boli što je on tamo... On mi je kao profesor jedno od najlepših sećanja na vreme faksa. Svima nama studentima... Znao sam da je režimu naklonjen al... Još od Slobe i sps-a to ide al... 🥺

Kakva je on dobričina od čoveka i profesora bio prema nama studentima...

Za Đurđevića je očekivano da se tu nađe kao prvoborac režima.. al Rakić, od njega bi čovek očekivao nešto poput Šarovića, da u trenutku pređe na stranu naroda... Al nekako se to nije dogodilo 😔 ostao je lojalan jer on to u duši i jeste kao čovek, iako ga ovaj sistem nije stovrio on ga je samo iskoristio... On je na Sorboni doktorirao...

Da ne dužim, žao mi je što je tu gde je...

Mnogo je teška reč "izdajnik" i veoma često korišćena, naročito u vreme režima Slobodana Miloševića. Za takvu izjavu potrebno je da imate neke konkretne podatke, koje nemate.
A šta je NIFA, da vidimo ko stoji iza sajta?
https://nifainfo.org/about/
Na osnovu jednog podatka da vidimo sa kime sarađuje.
Ko je Pekka Kallionemi? https://icds.ee/en/autor/pekka-kallioniemi/
Znači ovaj gospodin Kapor, koji je profesor na Rutgers Univerzitetu https://www.ratemyprofessors.com/professor/1704532
sarađuje čvrsto da Pekkom.

Pekka je napravio odličan zbornik kremaljskih dopisnih članova, iliti vatnika, tako da samo napred, šteta da prodju ispod radara

Ови ћаци батинаши што их непоменик зове лојалистима сви увек носе исто, црни качкет, маска, црна јакна-дукс-прслук, сви подсећају на мусолинијеве црнокошуљаше.

Што више читам о мусолинијевим црнокошуљашима то све више уочавам сличности са ћаци батинашима, као да их мусолинијева банда инспирисала.

"Its members were distinguished by their black uniforms (modelled on those of the Arditi, Italy's elite troops of World War I) and their loyalty to Benito Mussolini, the Duce (leader) of Fascism, to whom they swore an oath. "

Ово ме јако подсетило на ону бакљаду и рођенданску честитку непоменику од стране батинаша са речима "врховни комаданте".

Kakve veze ima ko je NIFA, poenta je sta je na snimku. Jel ja treba da skidam snimak pa da ga aploudujem i pravim svoj tviter profil i tamo kacim da ne bi vrsili zamena teza? Tacno sam znao kad sam kacio da ce neko da se uhvati.

Zapad ce sada preko svojih ljudi: dr MIlic, mozda Branko MIlanovic, spavaci sa BU, ekipa oko ZLF, neko iz dijaspore pokusati da isforsira neko priblizavanje i dogovor sa Huljom.
Treba spasavati litijum.

Branko MIlanovic je kum Mladjana Dinkica.

Kakve veze ima ko je NIFA, poenta je sta je na snimku. Jel ja treba da skidam snimak pa da ga aploudujem i pravim svoj tviter profil i tamo kacim da ne bi vrsili zamena teza? Tacno sam znao kad sam kacio da ce neko da se uhvati.
Pa šta je na snimku? Neki DB-ovci spaljuju zastavu evropske unije. Kakve to ima veze sa aktuelnim događajima?
Kakve veze ima taj Bratina?
Ova nifa je interesantna kao "one-man show", propagandna organizacija jednog čoveka koja propagira agendu atlantskog saveza.

Vladanje putem obezbedjenja i policije realno je i moguce u Srbiji.
Policija koja odbija da reaguje ako su napadnuti ljudi koji ne pordrzavaju Hulju znaci da je drustveni ugovor pocepan. Srbija nije vise drzava. I to je stanje koje SAD/EU podrzava, kao sto podrzavaju turskog ili ukrajinskog diktatora.

Ovakve scene u kome nasilni ljudi guraju ljude niza stepenice dobro se uklapaju u rajetiski mentalitet i Hulja kod svojih ljudi ovako stice postovanje i rejting mu raste.
"Nista mi ne mozete!", to je poruka nama ostalima.
1742816513645.png

Pa šta je na snimku? Neki DB-ovci spaljuju zastavu evropske unije. Kakve to ima veze sa aktuelnim događajima?
Kakve veze ima taj Bratina?
Ova nifa je interesantna kao "one-man show", propagandna organizacija jednog čoveka koja propagira agendu atlantskog saveza.

VUČIĆ I JOŠ 11 LJUDI Evo ko je u inicijativnom odboru za osnivanje pokreta: Akademici, profesori, lekari...​

1. Aleksandar Vučić

2. akademik Bela Balint

3. akademik Svetislav Božić

4. prof. dr Svetlana Miletić Drakulić

5. prof. dr Nenad Arsović

6. prof. dr Goran Stanojević

7. prof. dr Đuro Macut

8. Marina Papadakis

9. Demo Beriša

10. prof. dr Boris Bratina

11. prof. dr Branko Rakić

12. prof.dr Dejan Đurđević

Ок, опет треба избегавати НАТО пајаце пошто су они ту да терају прост народ у СНС загрљај.

Тај покрет није битан, људи са овог списка су само нови Радојчић х 11.

Hajde da bojkotujemo trzne centre i ugostiteljske objekte koje drze radikali.
Moze li neko da nadje listu takvih objekata?
Takav oblik otpora je savrseno lelgalan i bezopasan, ne kosta nista nego jos i ustedite.

Ок, опет треба избегавати НАТО пајаце пошто су они ту да терају прост народ у СНС загрљај.

Тај покрет није битан, људи са овог списка су само нови Радојчић х 11.
Ko su NATO pajaci? Ovi likovi sto su tvitovali? Jel ti ocekujes da proveravam svaki tvit i ko ga je postavio? Ili ako stavljam sa redita, da gledam ko je taj reditas?

Okacen je jedan od 12 osnivaca novog Vucicevog pokreta gde se vidi kako divlja sa nacistima i ponasa se kao isti. Nije ni u Rusiji poenta, da je palio rusku zastavu, poenta je ista.

Ko su NATO pajaci? Ovi likovi sto su tvitovali? Jel ti ocekujes da proveravam svaki tvit i ko ga je postavio? Ili ako stavljam sa redita, da gledam ko je taj reditas?

Okacen je jedan od 12 osnivaca novog Vucicevog pokreta gde se vidi kako divlja sa nacistima i ponasa se kao isti. Nije ni u Rusiji poenta, da je palio rusku zastavu, poenta je ista.
Тај твитераш што глуми неки лов на вештице. Ал ок није то била поента, мада није ни та објава нешто конкретно дискредитујеће за те нове Вучићеве пајаце.

Nemam pojma, imam samo tviter nalog i aplikaciju da bih normalno otvarao ovakve klipove, ne pratim nikog pa da odatle kupim tvitove. Ili mi neko posalje na vajber/wa ili vidim na redditu.

Zanimljiv mi je bio ovaj nacista sa nacistima koga je Vucic stavio medju osnivace novog pokreta i to je sve. Svakako da pripada ovoj temi, iako nije neka ne znam sad kakva informacija, kao sto nisu ni 99,9 posto stvari koje se okace.

Misa Vacic nije nikakav rusofil vec obican nacista, da su ga dali na usvajanje kao bebu i da ga je uzela neka porodica iz Hrvatske, danas bi mrzeo Srbe i nosio nemacke i NATO zastave i palio ruske.

Tako da mi je zanimljiv ovaj Vucicev pulen u kakvoj je ekipi.

Poslednja izmena:
Krstic je upravo postavio tvit u kom kaze da
Od kad Nole pumpa nije dobio set.
Tenis i FAŠIZAM ne idu zajedno....

Iskreno, meni je ovo daleko najgora stvar objavljena, u rangu predsednika u Urgentnom....

Nego, objasnite mi , sta je sa oni Igorom Jurićem?
On sa damom ide po skolama, za njima ide svita cudnih ljudi koji su "roditelji dece koji zele da blokade skola stanu"....
Nemam reči....

On je zastranio totalno godinama unazad, ali je na sličnoj liniji kao i ostali lojalisti u javnom prostoru, čije je političko mišljenje odlazilo u sve besmislenije pravce kako su godine SNS vladavine prolazile.

O ovakvima se treba napraviti kvalitetna sociološko-antropološka studija nakon što padnu sa vlasti, i to da bude deo nekog velikog zbornika o degeneraciji javnog diskursa u doba neoradikala.

Rasprava na relaciji cetnici-komunisti-modernisti je jedna od sizofrenijih na ovoj planeti. Htedoh reci da nekom strancu ni sa dijagramom to ne moze da se objasni, ali onda ukapiram da ne moze ni ovde.

Tu niko ne moze da ti objasni ni ko je ko bio, ni ko se za sta borio, ni ko je sta radio, ili nije radio, ni ko je ko danas. ALi zato klinac 2000. godiste spremno ide na drustvene mreze da se zakrvi s nekim na tu temu.

Mozda, samo mozda, da je iko od njih pitao dedu, sad vec pradedu, ili nekog, dobio bi jedinstven odgovor da su obe grupe skupljale mladice sa sela i vodile ih sa sobom, da su cesto isti ljudi bili i u cetnicima i partizanima, da su imali svoje akcije i gerilske borbe i da nisu isli redom i streljali i klali neistomisljenike.
Ali ne, ajmo na internet da seremo iako pojma nemamo.

Vrh