Hteo sam da kažem sledeće:
Imamo ljude koji tvrde da nije bilo ničega.
Imamo ljude - i "obične" i stručnjake i opozicione organizacije - koji kažu da je bilo nečega i da je upotrebljeno.
Imamo prof A koji kaže da je po njemu verovatno upotrebljeno sa Albanije. Imamo prof B koji kaže da je po njemu možda upotrebljeno sa Predsedništva. Imamo prof C koji kaže da je upotrebljeno sa više lokacija, možda i iz rančeva.
Imamo neke koji kažu da je možda LRAD, neke koji kažu da je možda Vortex.
Itd itd...
Ono što nemamo, ili bar ja nisam nigde video, je da neko od studenata, neko od opozicije ili neko od stručnjaka bilo gde bilo kad pomenuo Ruski dom ili neku akciju povezanu sa njim.
To je čak i meni, koji sam više nego prosečno otvoren za razne ideje i teorije zavera, više nego dovoljno da do daljnjeg odbacim i stavim u stranu teorije da su Rusi imali veze sa incidentom 15.3.
A ako neko već želi da širi svest o malignom uticaju Rusije ili njene vlasti, ili o štetnosti njenog uređenja i mentaliteta, mislim da ima 1.500 drugih boljih načina i argumenata nego da sam samcijat priča kako su oni ispalili nešto iz Ruskog doma, koji pritom nema pogled odnosno liniju duž cele Kralja Milana, što se automatski kosi sa onime što smo videli na snimcima i što su govorili i stručnjaci.