BillHicks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 5.535
i ja mislim da nećete više nikad razgovarati. I ne treba više nikad da razgovarate, tj. oni više ne treba da razgovaraju ni sa kim tebi sličnim jer ste upravo ti i tebi slični gori od njegovih plaćenih batinaša i najvernijih sledbenika. da, upravo ste vi gori od svih njih. stajati po strani u ovakvim vremenim i praviti se lud, a u stvari biti za njih je za svaku osudu i diskvalifikaciju iz društevnog dijaloga i svih društvenih dešavanja.
a uz to, pristuna tolika samoživost i pristup ja, ja ja i samo ja i moje dupe je bahata, osiona i jeziva toliko da i treba da nas bude ovoliko na ulicama i da takvima jasno stavimo do znanja da su teška manjina vredna borbe protiv njih.
sa strane emocije, da li je neko samoziv ili ne
ono sto je tacno na terenu je da vidim da roditelji postaju nervozniji sto se tice blokada/neodrzavanja nastave
sada ja ne bih razmisljao o tome da li je opravdano ili ne jer to nema smisla
vise u tome u koliki to problem moze da izraste
sada smo svi pod naletom promena i pominje se tu solidatornost bla bla
samo polako malo, nemojte previse virutal signalning da radite da ste svi sada sveci pa lako mozete da prebacujete drugima
ta solidarnost moze brzo da prodje, a bogami video sam kroz istoriju da i ne postoji ako "ne vide od drugoga"