Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Novi nivo ljudske bede, to žena doktorka.. auuuu
Doktori su generalno najgori.
Policija nije uz narod
Ni 35 % naroda nije uz narod.
Mnohi ljudi kao da ne shvatju situaciju. Imamo ludog diktatora, drzavni aparat koji ga bespogovorno slusa i najmanje 1/3 populacije koja ne poznaje ni osnovne moralne norme. I jos smo ns Balkanu, podrucju edemskog zla.

Inaca. Opet su uhapsili Sarovica.

Poslednja izmena:
Окренуће се. Без бриге.
Диктатор је го, нема поуздане људе ни међу министрима.

Imam utisak da sada radi sve da pohapsi pola države. Ma koliko to naivno zvučalo, ljudi iznutra su naša jedina šansa.

Ako ne postoje ljudi u sistemu koji bi ga zaustavili, lik će definitivno ući u knjige.

Imam utisak da sada radi sve da pohapsi pola države. Ma koliko to naivno zvučalo, ljudi iznutra su naša jedina šansa.

Ako ne postoje ljudi u sistemu koji bi ga zaustavili, lik će definitivno ući u knjige.
Ne postoje. Da postoje vec bi to ucinili. Mislim da je bilo dovoljno prilike i povoda i razloga.

Stranci bi mogli, ali on im odgovara.

Novi nivo ljudske bede, to žena doktorka.. auuuu
Ovo je pravi primerak "crne 🐑 u belom mantilu"!

Gde su kada je narodu najpotrebnije?! #ministarstvozavlaškumagiju
(dok ne proradi tužilaštvo kako treba, angažovati sve iskusne bake iz Istočne Srbije za ovakve potrebe npr.)
Ovakvima kao što je ova, šta god se dogodi u životu malo je!

giphy.gif

Izgleda da im je mnogo važno da on večeras i sutra ne bude na ulicama
Ali sve je to tako besmisleno, șta misli da će biti krajnji rezultat?

Eto, sklonice Šarovića, zabranice vozove, autobuse, izvesce traktore, ogradiće ćacije, izaći će policija da bije, podmetaće spavače i provokatore i opet ce izaci brdo ljudi. A i ako spreči neke, sta misli, da ce sav ovaj narod koji vise od tri meseca izlazi na ulice biti u fazonu 'e pa dobro, šta da se radi' i da će nastaviti po starom? Ne, biće samo još bešnji.

„Дубоко жалимо због пропагирања оваквих навода, који јасно промовишу елементе специфичне говору мржње и утичу на перцепцију о Румунима у српској јавности. Оне су у потпуној супротности са европским вредностима и европским путем на који се Србија обавезала“, наводи се у данашњем саопштењу Амбасаде Румуније у Србији објављеном на Фејсбуку.
Амбасада, додаје се, стоји уз румунску заједницу која се осетила повређеном и уједно се захваљује на порукама подршке грађана Србије који у великој вец́ини румунски народ виде као пријатеља, с којим деле заједничке вредности.
„Позивамо ‘новине’ Информер да се јавно извињавају и да одмах повуку увредљиви чланак“, додају они.
Подсетимо, Информер је раније писао како у Србију стижу Румуни који планирају да током масовних студентских протеста 15. марта обијају станове у Београду.

Naišao sam na LinkedIn-u jedan dokument. Ima oko 120 strana i u njemu su sabrane sve afere SNS-a u periodu od 2012-2025. Mogu da ga podelim sa Vama na ovoj temi u attachment-u, ako ste za.

Svaka čast čoveku koji je uspeo sve to da popiše. Možda se nećete baš svi složiti sa svim tačkama, jer dokument pokriva neke osetljive teme kao što je vakcinacija ili rodna pitanja. Bez obzira na navedeno, siguram sam da je uložen ogroman trud da se sve to popiše i sastavi.

Da se nikad ne zaboravi. Da nam se nikad više ne ponovi.
Kao što sam i obećao, pdf je u priogu.

Da se ne zaboravi.

Prilozi

• 20250314_193921_250314_193955.pdf
    960,9 KB · Pregleda: 24
Gledam dešavanja večeras. Sve taktike zastrašivanja su mu propale. Rasulo potpuno.

Već sam napisao, ali oni su skroz nesvesni koliko su postali nemoćni. Sve im se odbija.
Ozbiljno pitanje: šta posle 15.?
Režim može da nastavi da kulira studente i građane i da ponavlja kako su svi zahtevi ispunjeni.

Režim može da nastavi da kulira studente i građane i da ponavlja kako su svi zahtevi ispunjeni.
Наставити са пумпом. Иако изгледа да је систем хомоген, питање је колико је отпоран на озбиљнији притисак. Плус, Вучић је сваким даном све нестабилнији што значи да помака има.

Ima dosta mogucih varijanti......cesto sudbina zna da se odigra onako kako je malo ko ocekivao. On svakako svakim vecim protestom sve vise gubi tlo, uticaj i moc kod svojih pristalica. Drugacije ce da ga gledaju kako vreme prolazi. Uvek ce biti die hard sns bu**** ali mislim da vec sada razmisljaju kako da se odvoje od njega

Tek kad se promeni vlast nastaviti proteste.

Takođe, uz promenu izbornih zakona, steći će se prostor za političko angažovanje šireg sloja ljudi. Normalaca.

Uvek sam poštovao francusku kulturu čestih protesta.

Vrh