Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Значи можда већ у току овог дана инциденти широм Србије на пробијању до Београда. Сутра сасвим извесно.

Сви ови његови потези заједно са пикантеријама као ово отимање касарне су његова отворена провокација и он заиста жели да изазове што веће инциденте и сукоб са народом.
Mislim da on samo sada ne zna vise kud ce, pa panicno fristajluje.

Jel moguće da misli da će bodljikava žica sprečiti institucije da ga uhapse?
Za sada Hulji ni jedna zarobljena institucija nije otkazala poslušnost.
MUP, tužilaštvo i sudovi ignorišu bezbroj krivičnih dela koja se čine na otvorenom.

Međutim diktatura ne može opstati bez vojske koja je spremna tenkovima da gazi građane.

MUP, tužilaštvo i sudovi ignorišu bezbroj krivičnih dela koja se čine na otvorenom.

Međutim diktatura ne može opstati bez vojske koja je spremna tenkovima da gazi građane.
Ok. Šta će mu onda park, traktori i bodljikava žica?

Od studenata nema opasnosti u tom smislu.

Ok. Šta će mu onda park, traktori i bodljikava žica?
To je mamac. Da gradjani napadnu cake, aon da se pojavi kao izbavitelj i faktor stabilnosti,
Zato ne treba ici tamo.

Значи можда већ у току овог дана инциденти широм Србије на пробијању до Београда. Сутра сасвим извесно.

Сви ови његови потези заједно са пикантеријама као ово отимање касарне су његова отворена провокација и он заиста жели да изазове што веће инциденте и сукоб са народом.
Tako je!
On hoce da nam kaze: "Pogledajte sta vam radim, a nista mi ne mozete".
I onda neko da krene na njegove cake.

Mislim da on samo sada ne zna vise kud ce, pa panicno fristajluje.
Не зна он али не зна нико на вишој позицији у било којој јавној институцији изван здравства и просвете.

Еј, за четири месеца никоме тамо од иоле надлежних није прорадила савест а са сваким наредним чином издаје интереса народа и кршења закона јер им тако наредио овај Нерон, они су даље од покајања и почетка савесног рада свог посла.

Zamislite vi situaciju gde okruzen silnom policijom nenadlezni izlazi iz predsednistva da odrzi govor, krene da prica i samo prilazi murija iza njega i hapsi ga uzivo na televiziji.
Znam da je sansa za tako nesto promil ali takav sok za rezim i sistem bi bio neverovatan.

Screenshot 2025-03-14 at 13.54.43.png

Koji je sledeći suludi potez koji će da povuku?
@Cotra je pre neki dan spomenuo da bi mogli da isključe internet.

Ja sam se za Dačića razočarala debelo, i neće me čuditi da i vojska krene, ali postoji jedna caka, udara na svoj narod, a to se ne prašta. Šta će, da nas u 21.veku sve koji vidimo očito kršenje zakona da je upotreba sile opravdana.
Da je vojska kako treba, već sad bi reagovala, jel MOGUĆE DA SU SVE STRUKTURE OVOLIKO KORUMPIRANE?
Mi govorimo o Vladi, Skupstini, Policiji, Tuzilastvu, Sudstvu....samo na primeru ovih traktora, u 21.veku, svi gledamo da se ponasaju kao da smo u ratu pa sve opravdano...
Nema ni od vojske nista, sve ce to izaci i po komandi delovati, ali bi trebalo da znaju da se mi nismo ni silnijih plasili, doduse bili smo na istoj strani, ali sta ces. Ja sam ogorcena majke mi

Ovoliki kriminal u digitalnoj eri je neshvatljiv. Ajde 90tih, imali nekoliko tv programa, ali sada.....svi vidimo ocito krsenje zakona, policajac ga krsi a mene tera da ga postujem.
Nisam znala da ce sr usufiti na ovo, da mogu dozvoliti sebi ovo....Brnaba kaze za traktore, ne zna otkud tu ali kao vid zastite jadnih đaka.....
Zemljo otvori se....

Uvek moze da infiltrira par stotina svojih batinasa koji ce krenuti na ćacije i dati povoda policiji da krene da bije studente i gradjane.
To bi moglo da izazove eskalaciju nasilja i ujedno je scenario koga se najvise plasim.
Radio je to i ranije.

Uvek moze da infiltrira par stotina svojih batinasa koji ce krenuti na ćacije i dati povoda piliciji da krene da bije studente i gradjane.
To bi moglo da izazove eskalaciju nasilja i ujedno je scenario koga se najvise plasim.
Radio je to i ranije.
Pa neka biju. Ko da je smak sveta. Masnice ce nam biti ordenje.

Ako bi se zavrsilo samo na masnicama to ne bi bio toliki problem.

Uvodi vanredno stanje. Ili nezvanično vanredno stanje. Prava diktatura u svakom slučaju.

Чињеница је да је нелечен и самим тим непредвидив. Играти против таквог противника који је у позицији власти је зајебато. Оно што је чињеница је да државни апарат није отказао послушност, само је питање како би он реаговао у екстремној ситуацији.

Народу је остало само да пумпа и нада се најбољем.

Не зна он али не зна нико на вишој позицији у било којој јавној институцији изван здравства и просвете.

Еј, за четири месеца никоме тамо од иоле надлежних није прорадила савест а са сваким наредним чином издаје интереса народа и кршења закона јер им тако наредио овај Нерон, они су даље од покајања и почетка савесног рада свог посла.
Nemaju oni savest ni pokajanje vec korist i angazman. Sutra ako stotine hiljada ljudi s jedne, a bagru i cacije sa druge strane, predju u sekundi. Isto vazi i za vecinu glasaca koji uvek glasaju za vlast.

Kad razmislis stvarno deluje da on prizeljkuje najgori scenario. Za sta, znate vec

Novi nivo ljudske bede, to žena doktorka.. auuuu

To je mamac. Da gradjani napadnu cake, aon da se pojavi kao izbavitelj i faktor stabilnosti,
Zato ne treba ici tamo.

Ja sam se za Dačića razočarala debelo, i neće me čuditi da i vojska krene, ali postoji jedna caka, udara na svoj narod, a to se ne prašta. Šta će, da nas u 21.veku sve koji vidimo očito kršenje zakona da je upotreba sile opravdana.
Da je vojska kako treba, već sad bi reagovala, jel MOGUĆE DA SU SVE STRUKTURE OVOLIKO KORUMPIRANE?
Naravno da su sve institucije korumpirane. Vecina gradjana je od skoro shvatila da korupcija ubija.
Institucije i nemamo, ni drzavu nemamo. To je samo kriminalna organizacija koja bezuslovno sluzi Hulji.

Vrh