Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Morate shvatiti da je nemoćan i očajan. Samo su mu ostala medijska lupetanja.

Trenutno radi samo jednu stvar, smanjuje broj ljudi na protestu. Bukvalno tu jednu jedinu stvar.

Ali zašto to radi? Studenti najavljuju samo još jedan u nizu protesta. Mora da zna nešto. Mora da postoji neka pobuna u sistemu.

Subota je najveća šansa do sada. Najbitniji dan. Masa mora biti impozantna.

Trenutno radi samo jednu stvar, smanjuje broj ljudi na protestu. Bukvalno tu jednu jedinu stvar.

Ali zašto to radi? Studenti najavljuju samo još jedan u nizu protesta. Mora da zna nešto. Mora da postoji neka pobuna u sistemu.

Ne zna nista nego ne zeli da vidi 500.000+ ljudi na ulici jer to salje jasnu sliku da je narod jako besan i signal je onima koji ga drze na vlasti da bi mozda trebalo da ga puste niz vodu i njegovim pristalicama da mu okrenu ledja. Plasi ga masovnost. Strane ambasade svakako prate situaciju i reagovace shodno tome

Ne zna nista nego ne zeli da vidi 500.000+ ljudi na ulici jer to salje jasnu sliku da je narod jako besan i signal je onima koji ga drze na vlasti da bi mozda trebalo da ga puste niz vodu i njegovim pristalicama da mu okrenu ledja. Plasi ga masovnost. Strane ambasade svakako prate situaciju i reagovace shodno tome
Ma to smo već imali X puta. I posle Ribnikara i sada. Ambasade već znaju obim pobune po Srbiji, čak i da se BG protest ne desi. Svi već sve znaju.

Ovo je nešto drugačije. Vidi se i oseća u vazduhu.

Mislim, nije da nešto znam. Pišem samo po osećaju. Nisam ni obavešten nešto spec, samo ovo sa mreža.

Lično sumnjam da strane ambasade imaju jasan uvid u situaciju. Ovo što se sada dešava u Srbiji nije česta pojava u svetu.

Ne želim da precenjujem njihove sposobnosti. Mislim da će i oni biti zatečeni ishodom i da nisu svesni koliko je ceo režim zapravo kula od karata.

iz tvojih usta u bozije usi

Andrejevi ljudi postavljaju kamene kocke ispred ambasada.
Verovatno ce Huljini ljudi da gadjaju ambasade.
Ne treba da ih potcenjujemo, SNS je imao 700000 clanova navodno.
Dosta mu je i 5000 za veliko sr..anje.

Hulja je kao i Caci. zapusteno dete, bolest je vremenom progresirala.
Kako uopste nastane takav covek?
Genetski ili je pitanje trauma u porodici?
Ako ikad bude moguce, treba ispitati njegove roditelje o tome.

Masa mora biti impozantna.

Najlakši način da osiguramo da protest prođe bez incidenata.
Verujem da ce biti.
Svedok sam prikupljanja jastuka, sredstava za higijenu za jednu grupu koja dolazi iz unutrasnjosti.
Medjutim, protivnik je lud. To cini sve opcije otvorenim.

Najbolje bi bilo da neko iz samog sistema uvidi u kakvu opasnost Hulja gura drzavu i da ga zaustavi.
Mislim da neko kao komandant SAJ-a ili slicne jedinice obicnom neformalnom pretnjom moze da zaustavi Hulju.

Систем је већ климав. СПС држи МУП. Дачић није баш вољен, а Ружић је отворено против СНС.
АВ јавно напада команданта САЈ.
Јасно је да нема поверења у МУП.
Са друге стране војска нема ни овлашћења нити је увежбана да дејствује, а и ту је високо антирежимско расположење. Други родови су кивни након повећања плата припадницима специјланих јединица, а те јединице опет нису слепо лојалне личности, поготову Кобре којима прети.

Он се сада узда само у свој уцењени шљам, дужнике зеленаша, дилерчиће на условној, сиве привреднике, неуке локалне функционере.

SAJ je jedinica pod kontrolom jedne strane drzave, kako se prica.
Komandant SAJ a mogao bi sa par reci da smiri Hulju bez da snosi posledice.

То су шпекулације. Али та формација има тежину.

1000021068.jpg

Dakle zabranjeno je letenje dronovima u širem centru grada. Ono što me brine je da se oslobađa vazdušni prostor za helikoptersku jedinicu i neostvarene želje Gurija koji je sada u Ćacilendu sa sve crvenim beretkama.

Tesko je kada pricas sa sebi najblizom osobom da znas sta ona misli, a kamoli sta misli toliki sistem. Tako da i on nikada ne moze biti siguran ko mu sta sprema iz okruzenja zato je i paranoja na maksimumu. Siguran sam da mu kroz glavu prolazi i scenario gde mu 20 ljudi u uniformi kuca dobro vece dobro vece policija ,podjite sa nama u tuzilastvo. To sto lupa da ce biti na obilicevom i da se ne plasi nikoga a onda posle par dana napravi zivi stit od kurvi , narkodilera i kriminalaca govori koliko je uplasen

Znam par koji su se uplasili i ne idu. Ne da im zena.

Mene raduje takav rasplet dogadjaja. Znaci da ce doci oni koji su spremni i na suzavac, i na cacije i na...

Vrh