Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ne, mislim sta da rade kad dodju u Bgd te grupe. To nijeorganizovano.
Organizovano je. Da naćule uši i rade ono što im studenti kažu da rade.

I sad i sledeći put.

Zbog ovoga mislim da si bot. Pričaš da ti je ćerka student. Da zaista jeste, znao bi da postoji plan.

Organizovano je. Da naćule uši i rade ono što im studenti kažu da rade.

I sad i sledeći put.

Zbog ovoga mislim da si bot. Pričaš da ti je ćerka student. Da zaista jeste, znao bi da postoji plan.
Znam da postoji plan za studente i da je sve to dobro planirano.
Ali ne postoji plan sta da rade konkretno ljudi iz Mladenovca npr.

Nek se organizuju
Svi u zborove
Не не, никако. Директна демократија може да функционише код разумних и паметних људи, какви су студенти. Такође, код оних који имају времена, какви су студенти.

Ми остали не можемо да се договоримо око кречења улаза, а камоли око "државних ствари".

Највећа казна одраслог човека је бити члан родитељских вајбер група.

Poslednja izmena:

Александар Вучић: Студенти нису најавили скуп испред Скупштине, могу да изазову крвопролиће

Сви запослени у Клиничко-болничком центру "Бежанијска коса", како медији сазнају, добили су наређење да у суботу 15. марта дођу на посао, како не би присуствовали великом протесту студената који је најављен за овај датум. Многи се плаше да ће их одатле транспортовати на СНС скуп у парку код Председништва јер су обавезне радне суботе имали само када их воде на Вучићеве контрамитинге.​

Према информацијама које цуре из врха мафије на власти, план им је да хулиганским групама под њиховом контролом у суботу изазову инциденте, да те групе насилно уђу у неке од институција где ће спровести неки вандалски чин (ломљење стакала, паљење и сл.), а након чега би се у Србији увело ванредно стање и забранила сва јавна окупљања. На тај начин планирају да зауставе студентске и општенародне протесте широм Србије. Наравно, ако се то деси тек онда сви треба да изађемо на улице и да им покажемо да њихове одлуке за нас не важе и да су политичка прошлост Србије. Победиће уставност и истински патриотизам, а не мафија.

Момиру Топићу из Титела у кућу је изненада упало 10-ак полицијаца и претресло му кућу са налогом да - траже илегално оружје. Овај пољопривредник у изјави за Нова.рс каже да нема дилему да је то због његовог политичког ангажовања, односно чињенице да не крије да је против постојеће власти и да активно учествује на протестима у том месту пратећи колону студената трактором​

Poslednja izmena:
Ja ne verujem da je plan uvodjenje vanrednog stanja. Kako misle da sprece okupljanja? Studenti pozovu sutradan i izadje 50000, kako ce policija da uhapsi toliki narod?

Не постоји сценарио у коме Вучић "побеђује", то је било јасно у децембру и њему. Његов циљ је да испадне што већа жртва, и да сви платимо што већу цену тога.

Ja ne verujem da je plan uvodjenje vanrednog stanja. Kako misle da sprece okupljanja? Studenti pozovu sutradan i izadje 50000, kako ce policija da uhapsi toliki narod?
Postoje nacini da se zastrase mase ljudi, nacini o kojima je bolje ne pricati sada.
Medjutim, policija i vojska nece izvrsiti takvo naredjenje.

Pa u tome je stvar, ko ce to da izvrsi? Postoji nacin, ali mi se ne nalazimo u vakumu, vec su se neke stvari desile, atmosfera je drugacija, narod se probudio. Da si to napisao u oktobru, rekao bih da si u pravu, sada je druga prica.

Masovnost jedini garant nenasilja.
U Srbiji ni to ne mora nužno da bude tačno. Ako psiho oseti da je sateran u ćošak, povući će neke očajničke poteze.

U Srbiji ni to ne mora nužno da bude tačno. Ako psiho oseti da je sateran u ćošak, povući će neke očajničke poteze.
Da, ali on zavisi od ljudi oko njega. Ko će bre u njegovo ime da krene na 100k ljudi? Niko.

U Banjskoj je montiran eksploziv na vozilo na barikadi.
Jasno je kad bi to uradio postao bi istog trenutka balkanski Putin za Evropu. Ovo su sve taktike zastrašivanja.

Kako mi sve to znamo? Ne bismo trebali znati da je realna pretnja. Zastrašivanje, propaganda, kao i ovo u parku.

Za Banjsku nismo znali dok se nije desila, a i sad ne znamo mnogo. A sad odjednom znamo sve unapred.

Не постоји сценарио у коме Вучић "побеђује", то је било јасно у децембру и њему. Његов циљ је да испадне што већа жртва, и да сви платимо што већу цену тога.

Apsolutno. Masovnost njemu ne znaci nista. Spreman je da pokrene eskadrone smrti, bez razmisljanja, sanja krvoprlice.
Sposoban je da upotrebi snajpere na nama i policiji kao sto je CIA radila u Kijevu 2014.

Zato bi bilo dobro da neko iz policije ili vojske zaustavi ovo.
Da li je moguce da se komandant SAJ plasi Andreja?

Oni su placeni da stite poredak, placeni su da stite ustav koji je Hulja prekrsio milion puta.
Jasno je da se radi o bolesniku koji mora hitno biti podvrgnut lecenju.

Od EU ili SAD ne treba ocekivati nikakvu pomoc.
Njih zanima njihov litijum i njihovi porodicni poslovi sa nekretninama.

Ajde izloguj se, opet si pregrejao

Александар Вучић: Студенти нису најавили скуп испред Скупштине, могу да изазову крвопролиће

Oba iskaza su sa informera, gledao sam njegovo izlaganje na pomenutoj televiziji. U principu predstava za njegove glasače u nadi da će narod skočiti na studente i sprečiti 15.ti mart. Ko još normalan gleda informer.

Vrh