Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 3.886
alo bre ljudi, doveli su minu vrbaški u ćacilend. proklamovanu kuravelu preko koje je pola srbije a i šire prešlo i mi onda pričamo o nekoj opasnoj suprotnoj strani....smešna pričaSa svih strana filuju ovim insajderskim informacijama, ne bi li zaplašili strašljive i odvratili neodlučne od dolaska u subotu.
Vidim ja da je vreme za novi pičvajz a la blokada RTS, ne bi li se nekako tema skrenula. Niko se ovim podvalama nije bavio za vreme blokade; pre i posle je trovanje konstantno.
Odlučnom, organizovanom i hrabrom narodu kakav će se sabrati u subotu ne može niko ništa, a naročito ne mogu ovakve bedne jajarice. Protivnici u pretpostavljenom sukobu ne da nemaju šanse protiv naroda, nego će od sukoba i pobeći čim ga namirišu.
Ćaci kamp je takođe smešan, taj vašar razbuca omanja grupa malo nervoznijih, recimo, Kraljevčana. A i ne vidim koja mu je svrha, da brani Predsedništvo? Koji će nam moj Predsedništvo? Kao da će ona bedna kukavica tu uopšte i biti u subotu.
Pamet u glavu.
iskreno ja sve mislim da je dzabe. ako se ustremi na masu od nekoliko stotina hiljada ljudi desiće se pamplona u sred beograda.Cini se kao da sav taj rijeliti nije bio dzabe.
Posluzio je Hulji za nalazenje odgovarajucih kadrova.
pa niko nema ni nameru da ostaje bilo gde do 3 ujutru. a ni da izlazi u danima nakon toga. ja zastupam stav da što se desi 15. desilo se. novi krug do ns, kg i ni me ne zanima. što se tiče protesta u toj formi oni se za mene završavaju tog dana. posle toga, ne znam....Стотине хиљада људи неће бити ту у 3 ујутру. Треба бити јако опрезан, и истрајати и 16.3. и 17.3. и 18. 3. Има за то и енергије, и жеље, и начина. Само се не пецати на њихове трикове.
Da. on moze da iscenira sve te napade.За ове коцке треба да се организују студенти и да их сваки у један ранац пун однесе. Зли снс ће убацити биа ликове у цивилу да бацају редом ка полицији и скупштинским прозорима. Како би изазвали сукобе.
Bilo bi dobro već od danas blokirati IMT-ovu halu. A kocke sklanjati svaki dan.Da. on moze da iscenira sve te napade.
Verujem da ce angazovati i policajce u civilu da gadjaju policajce u opremi.
Стани, по овоме би ЕУ подржала Вучића да у суботу гази људе тенковима?Ček, zar ne stoji EU iza 'obojene revolucije'?
![]()
Iz EU pomno prate situaciju i pozivaju na deeskalaciju uoči protesta 15. marta u Beogradu
Povodom najavljenog velikog skupa u Beogradu 15. marta, za koji predsednik države predviđa navodno "veliko nasilje" i najavljuje hapšenja, Evropska unija (EU) poručuje da su fundamentalne vrednosti "u srži našeg zajedničkog evropskog projekta i treba ih poštivati". "To se odnosi takođe na...www.slobodnaevropa.org
Zasto da ne. Evropskim kapitalistima je litijum vazniji od nasih zivota.Стани, по овоме би ЕУ подржала Вучића да у суботу гази људе тенковима?
Samo nastavi da pratiš forum i vesti, i razmišljaš, pa ćeš shvatiti ko je na drozama...Pa vi se drogirate.
Apsolutno. Samo ignore, kao da ne postoje, onda nemaju svrhuMislim da su Caci u parku ipak za zaljenje.
Oni su otpad jednog bolesno sebicnog drustva, osobe zapustene od strane porodice.
Neki skloni alkoholu i drogama, sitnom i krupnom kriminalu, vidimo da ima barem jedna eminentna prostitutka.
Zeljni su paznje i dokazivanja, sa samog vrha obecano im je da ce uspeti u zivotu.
Izabrani su da budu udarna pesnica HUlje i njegovih doglavnika i da nas poraze i ponize.
Treba ih zaobici i ne dati im trenutak slave za kojim zude.
Delim misljenje. Ako napadne narod tog trenutka ga pustaju niz voduNe gazi nas tenkovima jer se nalazimo unutar EU i zato što evropljanima treba njegov upeglani imidž da bi mogli da sklapaju dilove sa njim.
Kad mu spadne maska toliko da ne mogu to više da skrivaju, tad im postaje neupotrebljiv.
Business as usual.EU je znaci na liniji SPC i SPC je na liniji EU.
Precutna podrska Hulji dokle god moze.
Opet nista ne pratis. Sve organizovano pod konac, idu zajedno u koloni Uzice-Pozega-Kosjeric-Cacak-Ivanjica-Kraljevo. Pokoj duse armiji koja njima stane na put.Pa nije bas da je narod organizovan.
Nema nikakvog vodje ni stranki ni organa koji bi recimo roganizovali sta rade oni iz Kraljeva, a sta rade oni iz Bogatica.
To je i slabost i snaga.
Ne, mislim sta da rade kad dodju u Bgd te grupe. To nijeorganizovano.Opet nista ne pratis. Sve organizovano pod konac, idu zajedno u koloni Uzice-Pozega-Kosjeric-Cacak-Ivanjica-Kraljevo. Pokoj duse armiji koja njima stane na put.