Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Sa svih strana filuju ovim insajderskim informacijama, ne bi li zaplašili strašljive i odvratili neodlučne od dolaska u subotu.

Vidim ja da je vreme za novi pičvajz a la blokada RTS, ne bi li se nekako tema skrenula. Niko se ovim podvalama nije bavio za vreme blokade; pre i posle je trovanje konstantno.

Odlučnom, organizovanom i hrabrom narodu kakav će se sabrati u subotu ne može niko ništa, a naročito ne mogu ovakve bedne jajarice. Protivnici u pretpostavljenom sukobu ne da nemaju šanse protiv naroda, nego će od sukoba i pobeći čim ga namirišu.

Ćaci kamp je takođe smešan, taj vašar razbuca omanja grupa malo nervoznijih, recimo, Kraljevčana. A i ne vidim koja mu je svrha, da brani Predsedništvo? Koji će nam moj Predsedništvo? Kao da će ona bedna kukavica tu uopšte i biti u subotu.

Pamet u glavu.

alo bre ljudi, doveli su minu vrbaški u ćacilend. proklamovanu kuravelu preko koje je pola srbije a i šire prešlo i mi onda pričamo o nekoj opasnoj suprotnoj strani....smešna priča
samo izađite svi u što većem broju 15.03. i mina vrbaški zajedno sa svojom ekipom će biti na smetlištu istorije i moliti za mrvu hleba.

Cini se kao da sav taj rijeliti nije bio dzabe.
Posluzio je Hulji za nalazenje odgovarajucih kadrova.

Стотине хиљада људи неће бити ту у 3 ујутру. Треба бити јако опрезан, и истрајати и 16.3. и 17.3. и 18. 3. Има за то и енергије, и жеље, и начина. Само се не пецати на њихове трикове.

Стотине хиљада људи неће бити ту у 3 ујутру. Треба бити јако опрезан, и истрајати и 16.3. и 17.3. и 18. 3. Има за то и енергије, и жеље, и начина. Само се не пецати на њихове трикове.
pa niko nema ni nameru da ostaje bilo gde do 3 ujutru. a ni da izlazi u danima nakon toga. ja zastupam stav da što se desi 15. desilo se. novi krug do ns, kg i ni me ne zanima. što se tiče protesta u toj formi oni se za mene završavaju tog dana. posle toga, ne znam....

Sinoć sam prolazio pored ćacilenda posle protesta. Ljudi su uglavnom im se smejali i dovikivali, ali ćaci čekaju priliku da se pojavi taj jedan koji se eto sinoć pojavio. Tinejdzer sa nekih 17-18 godina, koji psuje, i viče tipa, ajde izadji da te polomim, šta si tu kao neka pi.... I onda ovaj ćaci unutra njemu pokaže rukom, ajde dodji tamo sa druge strane. Taj ćaci zna da je zaštićen od ovoga policajcima, ali će ovaj da besni i da uradi to što ovi čekaju da napravi neki haos, i napadne policajce prvo.

За ове коцке треба да се организују студенти и да их сваки у један ранац пун однесе. Зли снс ће убацити биа ликове у цивилу да бацају редом ка полицији и скупштинским прозорима. Како би изазвали сукобе.

За ове коцке треба да се организују студенти и да их сваки у један ранац пун однесе. Зли снс ће убацити биа ликове у цивилу да бацају редом ка полицији и скупштинским прозорима. Како би изазвали сукобе.
Da. on moze da iscenira sve te napade.
Verujem da ce angazovati i policajce u civilu da gadjaju policajce u opremi.

Ček, zar ne stoji EU iza 'obojene revolucije'? :unsure:
Стани, по овоме би ЕУ подржала Вучића да у суботу гази људе тенковима?

Sklonjene kocke. Dal ce vratiti, videcemo
RDT_20250312_1426425995270603175023387.png

Mislim da su Caci u parku ipak za zaljenje.
Oni su otpad jednog bolesno sebicnog drustva, osobe zapustene od strane porodice.
Neki skloni alkoholu i drogama, sitnom i krupnom kriminalu, vidimo da ima barem jedna eminentna prostitutka.
Zeljni su paznje i dokazivanja, sa samog vrha obecano im je da ce uspeti u zivotu.
Izabrani su da budu udarna pesnica HUlje i njegovih doglavnika i da nas poraze i ponize.

Treba ih zaobici i ne dati im trenutak slave za kojim zude.

Ne gazi nas tenkovima jer se nalazimo unutar EU i zato što evropljanima treba njegov upeglani imidž da bi mogli da sklapaju dilove sa njim.

Kad mu spadne maska toliko da ne mogu to više da skrivaju, tad im postaje neupotrebljiv.

Mislim da su Caci u parku ipak za zaljenje.
Oni su otpad jednog bolesno sebicnog drustva, osobe zapustene od strane porodice.
Neki skloni alkoholu i drogama, sitnom i krupnom kriminalu, vidimo da ima barem jedna eminentna prostitutka.
Zeljni su paznje i dokazivanja, sa samog vrha obecano im je da ce uspeti u zivotu.
Izabrani su da budu udarna pesnica HUlje i njegovih doglavnika i da nas poraze i ponize.

Treba ih zaobici i ne dati im trenutak slave za kojim zude.
Apsolutno. Samo ignore, kao da ne postoje, onda nemaju svrhu
Ali nisu za zaljenje nikako jer svesno ucestvuju

Ne gazi nas tenkovima jer se nalazimo unutar EU i zato što evropljanima treba njegov upeglani imidž da bi mogli da sklapaju dilove sa njim.

Kad mu spadne maska toliko da ne mogu to više da skrivaju, tad im postaje neupotrebljiv.
Delim misljenje. Ako napadne narod tog trenutka ga pustaju niz vodu

EU je znaci na liniji SPC i SPC je na liniji EU.
Precutna podrska Hulji dokle god moze.

Pa nije bas da je narod organizovan.
Nema nikakvog vodje ni stranki ni organa koji bi recimo roganizovali sta rade oni iz Kraljeva, a sta rade oni iz Bogatica.
To je i slabost i snaga.
Opet nista ne pratis. Sve organizovano pod konac, idu zajedno u koloni Uzice-Pozega-Kosjeric-Cacak-Ivanjica-Kraljevo. Pokoj duse armiji koja njima stane na put.

Vrh