Znam da postoji plan za studente i da je sve to dobro planirano.Organizovano je. Da naćule uši i rade ono što im studenti kažu da rade.
I sad i sledeći put.
Zbog ovoga mislim da si bot. Pričaš da ti je ćerka student. Da zaista jeste, znao bi da postoji plan.
HahahahaZnam da postoji plan za studente i da je sve to dobro planirano.
Ali ne postoji plan sta da rade konkretno ljudi iz Mladenovca npr.
И они да слушају студенте.Znam da postoji plan za studente i da je sve to dobro planirano.
Ali ne postoji plan sta da rade konkretno ljudi iz Mladenovca npr.
Не не, никако. Директна демократија може да функционише код разумних и паметних људи, какви су студенти. Такође, код оних који имају времена, какви су студенти.Nek se organizuju
Svi u zborove
Postoje nacini da se zastrase mase ljudi, nacini o kojima je bolje ne pricati sada.Ja ne verujem da je plan uvodjenje vanrednog stanja. Kako misle da sprece okupljanja? Studenti pozovu sutradan i izadje 50000, kako ce policija da uhapsi toliki narod?
I da dodam. Zato je masovnost jako bitna.Ko je čovek koji je ovo objavio? Ime mi zvuči poznato.
Možda je i fejk, ali i dalje mislim da Vučić zna nešto više od nas u pogledu svoje ugroženosti.
U Srbiji ni to ne mora nužno da bude tačno. Ako psiho oseti da je sateran u ćošak, povući će neke očajničke poteze.Masovnost jedini garant nenasilja.
Da, ali on zavisi od ljudi oko njega. Ko će bre u njegovo ime da krene na 100k ljudi? Niko.U Srbiji ni to ne mora nužno da bude tačno. Ako psiho oseti da je sateran u ćošak, povući će neke očajničke poteze.
![]()
Mališić: Radar došao do podatka da je u Beograd stigla grupa koja je učestvovala u organizaciji Banjske
Vučić pokušava da kreira mogućnost za konflikt uoči protesta 15. marta, a da bi uveo vanredno stanje ili imao izgovor za intervenciju policije, ocenila je za N1n1info.rs
U Banjskoj je montiran eksploziv na vozilo na barikadi.Da, ali on zavisi od ljudi oko njega. Ko će bre u njegovo ime da krene na 100k ljudi? Niko.
Jasno je kad bi to uradio postao bi istog trenutka balkanski Putin za Evropu. Ovo su sve taktike zastrašivanja.U Banjskoj je montiran eksploziv na vozilo na barikadi.
Не постоји сценарио у коме Вучић "побеђује", то је било јасно у децембру и њему. Његов циљ је да испадне што већа жртва, и да сви платимо што већу цену тога.
Apsolutno. Masovnost njemu ne znaci nista. Spreman je da pokrene eskadrone smrti, bez razmisljanja, sanja krvoprlice.U Srbiji ni to ne mora nužno da bude tačno. Ako psiho oseti da je sateran u ćošak, povući će neke očajničke poteze.
![]()
Mališić: Radar došao do podatka da je u Beograd stigla grupa koja je učestvovala u organizaciji Banjske
Vučić pokušava da kreira mogućnost za konflikt uoči protesta 15. marta, a da bi uveo vanredno stanje ili imao izgovor za intervenciju policije, ocenila je za N1n1info.rs
Ajde izloguj se, opet si pregrejaoApsolutno. Masovnost njemu ne znaci nista. Spreman je da pokrene eskadrone smrti, sanja krvoprlice.
Ajde izloguj se, opet si pregrejao
Ne zna nista nego ne zeli da vidi 500.000+ ljudi na ulici jer to salje jasnu sliku da je narod jako besan i signal je onima koji ga drze na vlasti da bi mozda trebalo da ga puste niz vodu i njegovim pristalicama da mu okrenu ledja. Plasi ga masovnost. Strane ambasade svakako prate situaciju i reagovace shodno tomeMorate shvatiti da je nemoćan i očajan. Samo su mu ostala medijska lupetanja.
Trenutno radi samo jednu stvar, smanjuje broj ljudi na protestu. Bukvalno tu jednu jedinu stvar.
Ali zašto to radi? Studenti najavljuju samo još jedan u nizu protesta. Mora da zna nešto. Mora da postoji neka pobuna u sistemu.
Subota je najveća šansa do sada. Najbitniji dan. Masa mora biti impozantna.