Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Овде има и елемената обрачуна СНС и СПС у захтеву бр. 5.
Занимљиво да имају захтеве усмерене према основним и средњим школама.
Биће да је коалиција пред пуцањем.
Obična farsa. Peti zahtev čisto da ne bude toliko očigledno (kao da već nije).

1000027805.jpg

Moguće. Znamo kako se do sada menjala vlast. Nažalost i ovaj put će SPS verovatno biti presudan faktor i samo čeka svoju priliku, ili da ih uceni ili da prebegne na drugu stranu.

Сваку странку која прихвати коалицију са СПС-ом треба јурити говњивим моткама, ја стварно не разумем више људи који после толико деценија и даље падају на причу да "се мора у коалицију са њима" да се "сруши зло". СПС треба распустити и национализовати им имовину коју су приграбили као Милошевићева партија, све остало је наставак агоније и припрема за ново васкрсавање црвено-црних бандита у будућности

Сваку странку која прихвати коалицију са СПС-ом треба јурити говњивим моткама, ја стварно не разумем више људи који после толико деценија и даље падају на причу да "се мора у коалицију са њима" да се "сруши зло". СПС треба распустити и национализовати им имовину коју су приграбили као Милошевићева партија, све остало је наставак агоније и припрема за ново васкрсавање црвено-црних бандита у будућности
Slažem se. Najveća greška je zapravo učinjena 2000. Tad je trebala da se sprovede lustracija.

"Сувише сам озбиљан човек, не бих вам никад изговорио да је крај. Једина могућност за обојену револуцију је да мене убију. Другачији начин да је спроведу не постоји. И то вама на најотворенији начин говорим, готово је са обојеном револуцијом, готови су.

Јер је народ схватио ко је финансирао, за чије потребе и како и зашто је требало да одустанемо од Републике Српске, како и зашто је наш народ на КиМ требало да остане без наше подршке“, рекао је Вучић.

Vrh