Moram reci da je BB forum jedno od retkih mesta razmene misljenja, bez vece cenzure, a ova tema postaje sve zanimljivija.
Izjava Bajatovica, slikanje u jedinici intenzivne nege, pobeda Gavrila, U NIŠU U 18H BILO JE 33.000 LJUDI, unuk Krkobabića, do skoro sin Šešelja, unuk Slobodana Miloševića ( ali je pravnika pa je verov i kvalifikovan da bude clan).....
Jasno pokazuju stanje u društvu i institucijama.
Juce je haos nastao koji je dozvoljen da traje satima uz povik " studenti ,mi smo uz vas, ne brinite"
Nije normalno da s esmao vlasti menjaju, a da niko nizasta ne odgovara. Mi koji imamo oko 40g se secamo kampanje protiv DOS i optuzbe za korupciju, pa koliko je odgovarao Mlađa Dinkić?! Piše pesme za Prijovicku....
Dovoljno je da odu sa politicke scene i sve je oprosteno....i tako je i nakon 5.oktobrq bilo, ali tada nisu uslova imali fa se sa tim bore, kad su naprednjaci dosli, seli pa zaseli....
Mislim da se mora mnogo vise uticati da RTS izadje iz medijskog mraka, da poszoji sloboda govora.
I da, ono čudno gasenje interneta i signala prosto mora da bude reseno do 15.03. Mnogo se operateri igraju. U Nisu sve radilo ( doduse bilo samo 33.000) KG pristojno, a u Novom Sadu crna rupa, ni tv stanice nisu imale signal....
Pišem ovde ovo jer kao da neko cita pa bi bilo mudro da se signal ne gasi jer to neko moze da proveri, a vi po BG merite protok i snimajte kada je bilo pa da uporedimo.
U pž na centru i pre skupa je protok bio nesto smesan, 1,2...a obrazlozili GUZVA covek snima trg, on prazan a protok los sto nije uobicajeno....pa da znamo ko kako radi
I nek obezbede neke mobilne stanice ako to moze jer gase istinu, ali ce pronaci put