Državna politika.Епска срамота.
A kad Litvanci mašu Nato zastavama na zvezdinom gostovanju, kako se to zove? Evropske vrednosti?Епска срамота.
Bićeš.Mi nismo ni Litvanci ni Rusi.
Nismo mi Litvanci, al Žalgiris jeste...Mi nismo ni Litvanci ni Rusi.
Retardi.A kad Litvanci mašu Nato zastavama na zvezdinom gostovanju, kako se to zove?
Имам скоро неподношљив бол у шупку за то. И генерално за комерцијални спорт, навијаче, и тако то. Ово је срамота наше градске институције и друштва у целини.A kad Litvanci mašu Nato zastavama na zvezdinom gostovanju, kako se to zove? Evropske vrednosti?
Нисам дуго видео овако префабриковану вест.Mitropolit David uporedio studente sa ustašama: Traži se reakcija Porfirija
Kada bude Vučić otišao sa vlasti, sadašnja SPC će izgubiti svog najvećeg finansijera.
Tužno je videti na šta je spala SPC pod Profitijem kao patrijarhom.
Pa sto nijeНисам дуго видео овако префабриковану вест.
Имате цео текст на званичној страници Српске Православне Цркве.
Црква управо и постоји да упозори народ, и да предухитри неке нежељене појаве.
Vladimir Ćorović - Istorija srpskog narodaMislim, da se može potpuno sigurno tvrditi, da je rusofilska orientacija u srpskom društvu bila potpuno svesna i široko rasprostrta krajem tridesetih godina XVIII veka, obuhvatajući ne samo sveštene krugove nego ceo narod. Rusija je bila kula pravoslavlja; na nju se tražio naslon i od nje se očekivala ne samo moralna nego i stvarna pomoć. U te nade Srbi su unosili ne samo mnogo vere, nego i mnogo poverenja, i mašte, i lirike, zamišljajući da Rusija misli i da treba da radi i da će raditi samo onako kako oni žele. Nisu uvek vodili računa, da Rusija ima i svojih puteva i svojih posebnih interesa.