Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Људи овде имају већи отпор преузимању техника грађења одлива кишне канализације са Запада него издаји домаћих интереса ради западних центара моћи и још тај менталитет зову родољубљем
Ovo je odlican primer.

Zar ne shvatate da to nije samo mit o Zapadu/EU ili Rusiji.
To je mit o mocnim i dobrim strancima koji ce nam pomoci i stati uz nas.
To je oblik magijskog, primitivnog razmisljanja.
Uvek je taj mit prisutan i taj mit nas blokira.
Taj mit je izgovor za nasu lenjost.

E zato je to glupost.
Tako je. Nasa "rusofilija" je primitivna, infantilna nada da ce Putin da raznese, razvali, razbije, unisti...neku Ameriku, ili barem Englesku. Ako ne, moze i nekog malog ko se suprotstavio.

Nada "zapadofilija" je infantilna zelja sa prihvatanjem i odobravanjem. Sta kazu, jel priznaju da je Djokovic najbolji? Jel znaju da su pogresili sto su nas bombardovali? Jel znaju da smo prvaci univerzuma u vaterpolu? Ma mi vas volimo, ej vidi ovog mandova seljackog, opet pominje Krajinu, Kosovo, cuti budalo, to je proslost. '99? Ma nesporazum, to je Milosevic smuckao.

A kinofilija...to je tek sramota. Ovaj ima lovu i on je moj BRAT. To je to. Ni ne pretvaramo se da ide dublje. Podseca me na tajlandjanke od metar i 55 prepune ljubavi zakacene pod ruku svog decka iz Kanzasa. Tri dana nakon upoznavanja.

Bas volim sto su svi ovi hostapleri otvoreno protiv naseg naroda i studenata koji su okrenuti svom narodu i sebi. Ujedinjuju i staro i mlado, selo i grad, pekare, taksiste i advokate, muslimane, ateiste i hriscane. Beograd i provinciju. Kakav <> i njegova hobotnica, to nije ni prioritet broj 17.

Koja to zapadna obaveštajna služba ima toliki interes da sruši režim? Baš me zanima. Kad nemaš prave argumente opandrči ovako nešto opšte, bezveze i sve u redu. Neverovatno. Vulin izvestilac...

Ja sam živeo u zabludi da obaveštajci dolaze do saznanja operativnim radom, a ne sastancima sa predstavnicima vlasti zemlje u kojoj su.

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) саопштио је данас да је од 900 милиона долара помоћи које је Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) донирала Србији у претходних 25 година, 30 милиона долара прослеђено невладиним организацијама а 850 Влади Србије и "другим нивоима државне власти".

„Саму Ану Брнабић нам је управо УСАИД даровао кроз НАЛЕД чији је председник Управног одбора била“, навео је Михаиловић а пренео ПОКС.

Tako je. Nasa "rusofilija" je primitivna, infantilna nada da ce Putin da raznese, razvali, razbije, unisti...neku Ameriku, ili barem Englesku. Ako ne, moze i nekog malog ko se suprotstavio.

Nada "zapadofilija" je infantilna zelja sa prihvatanjem i odobravanjem. Sta kazu, jel priznaju da je Djokovic najbolji? Jel znaju da su pogresili sto su nas bombardovali? Jel znaju da smo prvaci univerzuma u vaterpolu? Ma mi vas volimo, ej vidi ovog mandova seljackog, opet pominje Krajinu, Kosovo, cuti budalo, to je proslost. '99? Ma nesporazum, to je Milosevic smuckao.

A kinofilija...to je tek sramota. Ovaj ima lovu i on je moj BRAT. To je to. Ni ne pretvaramo se da ide dublje. Podseca me na tajlandjanke od metar i 55 prepune ljubavi zakacene pod ruku svog decka iz Kanzasa. Tri dana nakon upoznavanja.

Bas volim sto su svi ovi hostapleri otvoreno protiv naseg naroda i studenata koji su okrenuti svom narodu i sebi. Ujedinjuju i staro i mlado, selo i grad, pekare, taksiste i advokate, muslimane, ateiste i hriscane. Beograd i provinciju. Kakav <> i njegova hobotnica, to nije ni prioritet broj 17.
Odlican post. Narocito ovo o kinofiliji je fascinantno.
Voleo bih da vidim vise tvojih postova.
Mozda ce delovati otreznjujuce na ljude.

Zasto ga ne bojkotuju ovi bednici?

Александар Вучић са привредницима у ПКС-у: Влада у наредних 40 дана, до тада ће ситуација у земљи бити политички стабилна. Потребно шест месеци да се вратимо у форму јер су нам блокаде нанеле огромну штету у различитим сферама

Poslednja izmena:
Vrh