Tako je. Nasa "rusofilija" je primitivna, infantilna nada da ce Putin da raznese, razvali, razbije, unisti...neku Ameriku, ili barem Englesku. Ako ne, moze i nekog malog ko se suprotstavio.
Nada "zapadofilija" je infantilna zelja sa prihvatanjem i odobravanjem. Sta kazu, jel priznaju da je Djokovic najbolji? Jel znaju da su pogresili sto su nas bombardovali? Jel znaju da smo prvaci univerzuma u vaterpolu? Ma mi vas volimo, ej vidi ovog mandova seljackog, opet pominje Krajinu, Kosovo, cuti budalo, to je proslost. '99? Ma nesporazum, to je Milosevic smuckao.
A kinofilija...to je tek sramota. Ovaj ima lovu i on je moj BRAT. To je to. Ni ne pretvaramo se da ide dublje. Podseca me na tajlandjanke od metar i 55 prepune ljubavi zakacene pod ruku svog decka iz Kanzasa. Tri dana nakon upoznavanja.
Bas volim sto su svi ovi hostapleri otvoreno protiv naseg naroda i studenata koji su okrenuti svom narodu i sebi. Ujedinjuju i staro i mlado, selo i grad, pekare, taksiste i advokate, muslimane, ateiste i hriscane. Beograd i provinciju. Kakav <> i njegova hobotnica, to nije ni prioritet broj 17.