Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ja ne znam da li je ovo sad za zlatnu i crnu stranu medalje, al ajd:

Džefri Saks:

EBRD:

Malo rastemo dok propadamo... ma sve je to Vučićeva nameštaljka i SNS vudu statistika.
Relax, sve je u redu: propali smo načisto, leba nema da se jede, samo ovi spolja to nisu primetili.

Ja stvarno ne znam kako nova.rs može ovako bezočno da laže da Srbi toliko putuju na odmore kad je opšte poznato da smo propali, da vlada glad i da smo dno dna:

„Oko 62% svih građana Srbije je putovalo – bilo na domaće destinacije ili u inostranstvo. Polovina njih je posetila destinacije van Srbije, dok je 30% letovalo u zemlji. 38% građana nije imalo priliku da putuje u 2024. godini“, rekao je Predrag Kurčubić, generalni direktor Ipsos-a za RTS.

Tu i tamo priča se da nas milion godišnje putuje u Grčku. Ako ne i više.
Ali sve je to bezočna laž SNS naprdnjaka. Ovaj narod gladuje i posrće u nazadnoj koruptivnoj Srbiji, leb vidi jednom sedmično, a meso samo na TVu... i kad ode na odmor u Grčku.

Dajte nam demokratiju ali bez izbora.
Dajte nam slobodu, ali da lustriramo pola krezube Srbije da nas ne nerviraju.
Hoćemo da budemo kao sav normalan svet.
Dole botovi, dole naprdnjaci, propadosmo načisto, sloboda je tu iza ćoška, On je gotov - ma samo što nije pao!

Tugica. Sve ovo ostaje na forumu i na internetu i deca ce citati ove poslednje ocajnicke trzaje vec porazenog protivnika. Zauvek porazenog.

Koliko ce biti smesno sve ovo citati znajuci sta se desilo u mesecima posle.

Da je Hitler imao net u bunkeru, ovako bi izgledale njegove poruke.

ХАНА СЕЛИМОВИЋ: Све што радимо, радимо УПРКОС вама, а не захваљујући вама.

Pa smejaće se ljudi mnogim stvarima ovde na Beobuildu.
To je sigurno.

Živi bili pa videli! :)

ХАНА СЕЛИМОВИЋ: Све што радимо, радимо УПРКОС вама, а не због вас.
Povraća mi se od ovog lažnog moralisanja privilegovane glumačke sekte čija dreka, malicioznost i bezobrazluk je direktno proporcionalna rastu obima produkcije u kinematografiji u poslednjih desetak godina.

Nema na čemu @GOJE .
Veliko mi je zadovoljstvo pumpati argumentima paljevine ovde na forumu.

Jer, znaš, ako jedan kaže da smo propali načisto, a onda ustanovimo da milion Srba godišnje ide na letovanje u Grčku (a gde su druge zemlje?) onda stvarno nepristrasan posmatrač mora da se zapita ko je ovde lud.

U svakom slučaju, svaki dan kad vam pokvarim žurku jednoumlja je dan well spent, što se mene tiče,

A i treba taj sendvič zaraditi, jesi se mora :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li je ovo sad za zlatnu i crnu stranu medalje, al ajd:

Džefri Saks:

EBRD:

Malo rastemo dok propadamo... ma sve je to Vučićeva nameštaljka i SNS vudu statistika.
Relax, sve je u redu: propali smo načisto, leba nema da se jede, samo ovi spolja to nisu primetili.

Ja stvarno ne znam kako nova.rs može ovako bezočno da laže da Srbi toliko putuju na odmore kad je opšte poznato da smo propali, da vlada glad i da smo dno dna:

„Oko 62% svih građana Srbije je putovalo – bilo na domaće destinacije ili u inostranstvo. Polovina njih je posetila destinacije van Srbije, dok je 30% letovalo u zemlji. 38% građana nije imalo priliku da putuje u 2024. godini“, rekao je Predrag Kurčubić, generalni direktor Ipsos-a za RTS.

Tu i tamo priča se da nas milion godišnje putuje u Grčku. Ako ne i više.
Ali sve je to bezočna laž SNS naprdnjaka. Ovaj narod gladuje i posrće u nazadnoj koruptivnoj Srbiji, leb vidi jednom sedmično, a meso samo na TVu... i kad ode na odmor u Grčku.

Dajte nam demokratiju ali bez izbora.
Dajte nam slobodu, ali da lustriramo pola krezube Srbije da nas ne nerviraju.
Hoćemo da budemo kao sav normalan svet.
Dole botovi, dole naprdnjaci, propadosmo načisto, sloboda je tu iza ćoška, On je gotov - ma samo što nije pao!
Перкане, путујеш ли возом?
Како ти се свиђа Џефри Сакс? Да ли га сматраш за великог пријатеља српског народа?

Glupo pitanje kolega, kad malo ispratiš šta ovaj čovek priča u poslednje tri godine, ne bi postavljao takva pitanja.

Нисам стигао да се бавим његовим ликом и делом. Ако може укратко.

Očigledno nisi - inače verovatno ne bi sebi dozvolio takvu blamažu sa nesuvislim izjavama.
Ne može ukratko, potrudi se da se informišeš i obrazuješ, ako mogu ja možeš i ti.

Počni sa ovim:

Usred Evropskog parlamenta...

Saks ukratko rekao da gledamo svoja posla i ne palimo se na strance, sto i jeste ono sto normalna Srbija propagira. A obzirom na stav tih stranaca prema normalnoj Srbiji, ne mora da se sekira.

Ma nije joj se svidela frizura na liku..
.
.
.
.
.
.
(Defke)

Vrh