OK sad su skinuli ovaj snimak lol, e sad moze se prica o pravoj cenzuriReddit proseravanje. Cenzurisali satro zbog nekih opstemesto stihova a i dalje stoji snimak sedlara kako dize crvenu saku lol.
OK sad su skinuli ovaj snimak lol, e sad moze se prica o pravoj cenzuriReddit proseravanje. Cenzurisali satro zbog nekih opstemesto stihova a i dalje stoji snimak sedlara kako dize crvenu saku lol.
Jesi lud brate da nesto objasnjavas?Pa i nisu se baš pretrgli da mu prikažu tu crvenu šaku, odmah su udaljili kameru i zamračili studio..
Nije se video u trenutku kada sam postovao. Sada su ga vratili kao ocigledno i ovaj originalni.ja ga i dalje vidim
Шта можемо рећи за тебе, велики непомениче?
Pogledajte prilog 230652
Pogledajte prilog 230653
Zaposleni u USAID-u pokušavaju da u Americi prodaju fore koje primenjuju u drugim zemljama kad treba posejati haos....
Otpušteni, pa im nije milo... super nam ovi naši studenti, ali nisu baš toliko inventivni kao što ste mislili.... ipak su im neke fore i znamenja posloženi spolja, nisu ih oni sami smislili.
Baš me interesuje ko je setio onog "Pumpaj" - zvuči kao lokalna inovacija na uvezenu krvavu šaku.
![]()
Fired USAid workers and HIV activists hold ‘die-in’ to protest Trump and Musk
Dozens of demonstrators lie down in government office building to warn against dismantling foreign aid agencywww.theguardian.com
Bravo deco!
Slucajno glasali u UN, slucajno logo stavili, slucajno cenzurisali pesmu.
Јбг, кад доведете страначку икебана директорку да након неколико месеци игнорисања стања у школи, уз подршку 4 наставника додатно притисне осталих 76, не знам шта очекујете.
То је посебан склоп личности, и није заслужио било какву бољу реакцију. Сада имамо циркус путујућих пишача, уз циркус путујућих икебана директора.
Уосталом, никога није не брига више. Напоље из наше куће, и то наглавачке!
Пут којим ће ићи напоље, увек бира тај узурпатор/диктатор. Може и сам мирно да оде, ко му брани?