Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Moguce da jeste.
I ja sam glasao te 2012.godine (Po pola glasa Dverima i Sns) Sta sad? Glasao je i nas @vucko s foruma.
Kontali smo samo da se skine Borhan, obezbedi se smenjivost vlasti, kad ono.. nije uspelo, nazalost. Posrali su se po meni kad je potpisan Briselski sporazum.

Dosljak je medju najgotivnijim forumasima na forumu. Ljuba82 i Delija takodje. Prave patriote (umeren desni centar a nije lazna, izvitoperena radikalstina) po meni s kojima bih zaginuo duboko u noc u kafani uz ture piva i caskanja o politici i drugim temama...

Далеко да причамо о томе у ситне сате. :ROFLMAO:
Ово је сада специјална прилика, пробуђена нада.

Moguce da jeste.
I ja sam glasao te 2012.godine (Po pola glasa Dverima i Sns) Sta sad? Glasao je i nas @vucko s foruma.
Kontali smo samo da se skine Borhan, obezbedi se smenjivost vlasti, kad ono.. nije uspelo, nazalost. Posrali su se po meni kad je potpisan Briselski sporazum.
Vučko glasao za Tomu? Analeni preskače čuka...

Ja kad izadjem u grad cesto zaginem od alkohola... nisam od papucara kojima zena brani da mora da bude najkasnije u 23h kuci 😅

Uglavnom, poenta je imati normalnu patriotsku stranku, a pritom i pristojnu. Radikali i Naprednjaci su veoma neodmereni, a komsije nam se smeju.

Lol
Smenjivost vlasti je tada bila uveliko prisutna,
jedino sto ste obezbedili je žvalavom da postane novi diktator i napravi sve ovo sto je napravio (izmedju ostalog da potpuno ukine srbiju na kosovu) , tako reći obezbedili ste nesmenjivost vlasti...
Ne zaboravi, Tadić je napravio žvalavog....

@centarfor
Cek zar nije taj ljuba glasao za tomu lopatara?
Ili sam pomešao nešto...

Ако те баш занима, никада нисам био члан ни једне странке, нисам пропустио изборе (можда једном кад сам био болестан), моји избори су били ДСС (стари и нови), Двери, луди Радуле, НС, Крени-промени, не баш хронолошки. Мислим да је то то, можда сам неког изоставио. За Тому јесам те једне године на председничким и сада бих сигурно у истој ситуацији (да не знам шта се дешавало ових 13 година)!

Moguce da jeste.
Pa vi niste bre normalni ... ? Pa šta ovo uradiste?

Ljudi svaka desna opcija je u Srbiji debelo kontrolisana. I ostale, ali desne su kontrolisane 100%.

Savetujem svima koji su za desne opcije da glasaju desno, ali tek kada Srbija postane kao jedna Holandija, Finska ili Švedska pa tek onda.

Sve vam je prevara. I biće tek. Vidim danas studentima uvalili narodne patrole na autokomandu, sve noseći ruske i četničke zastave.

Je*bi ga... svi gresimo, pa i Vucko. Makar su nam namere bile najbolje.
Imali smo mladost i energiju, ne i iskustvo. Sad imamo iskustvo i potrosene zivce. Energije je nesto ostalo.
Да се упишем у грешнике :D
Наивно нисам имао свест да ће жути лопови променити дрес :)

Ал ко није грешио нека баци камен.

Патриотска екипа је била дупло голо, као и данас. Бизнисмени блиски ДС су ту највише помогли, и типови попут Палме, Карића, Јутке и сл. који су исто неговани током власти ДС.

Исто и Слоба без УДБашке екипе и директора предузећа не би ништа урадио. Оно на Косову је само био фолклор за популаризацију.

Патриотска екипа је била дупло голо, као и данас. Бизнисмени блиски ДС су ту највише помогли, и типови попут Палме, Карића, Јутке и сл. који су исто неговани током власти ДС.

Исто и Слоба без УДБашке екипе и директора предузећа не би ништа урадио. Оно на Косову је само био фолклор за популаризацију.
Ne ne, nisam mislio na politicku patriotsku ekipu...
Vec na obicne ljude koji sebe smatraju patriotama, velikom srbima i tako to a onda glasaju za jednog lopatara (da se ne ponavljam ko je on bio tada, na stranu narednih 13 god)

Ако те баш занима, никада нисам био члан ни једне странке, нисам пропустио изборе (можда једном кад сам био болестан), моји избори су били ДСС (стари и нови), Двери, луди Радуле, НС, Крени-промени, не баш хронолошки. Мислим да је то то, можда сам неког изоставио. За Тому јесам те једне године на председничким и сада бих сигурно у истој ситуацији (да не знам шта се дешавало ових 13 година)!
Ne zanima me naravno na ličnom nivou nego kao fenomen...
Dakle ako apstrahujemo tih 13god, za tomu grobara te 2012te se znalo da je kupio diplomu (samo to bi u normalnoj zemlji bilo dovoljno da ga diskvalifikuje iz svega), znalo se da je bio na vlasti tj podpredsednjk vlade 1998i99 (da ne govorim sad u detalje sta je radio tada) a znalo se i da žvalavi vreba iza njega (za kog se tad isto znalo ko je i sta je tih 90tih),
o tome sam vec pricao da ljudi kojima je stalo do kosova, koji su žute smatrali izdajnicima (a dss nekim cudom ne) su direktno svojim glasom doprineli konacnoj predaji tog istog kosova...

Ne zanima me naravno na ličnom nivou nego kao fenomen...
Dakle ako apstrahujemo tih 13god, za tomu grobara te 2012te se znalo da je kupio diplomu (samo to bi u normalnoj zemlji bilo dovoljno da ga diskvalifikuje iz svega), znalo se da je bio na vlasti tj podpredsednjk vlade 1998i99 (da ne govorim sad u detalje sta je radio tada) a znalo se i da žvalavi vreba iza njega (za kog se tad isto znalo ko je i sta je tih 90tih),
o tome sam vec pricao da ljudi kojima je stalo do kosova, koji su žute smatrali izdajnicima (a dss nekim cudom ne) su direktno svojim glasom doprineli konacnoj predaji tog istog kosova...
NIsam glasao za Tomu tad al ovo su vrlo busni argumenti i danas a ne u to vreme.

Ne ne, nisam mislio na politicku patriotsku ekipu...
Vec na obicne ljude koji sebe smatraju patriotama, velikom srbima i tako to a onda glasaju za jednog lopatara (da se ne ponavljam ko je on bio tada, na stranu narednih 13 god)
ЈБг, ДС и екипа им терала контру уместо да умерено србује и тако их јефтино добије. Радикали и напредњаци су редовно неговали ту подршку.

Ал су се зато бивше перјанице ДС, Г17, СПО, ДСС, Нове Србије, ЛДП и ЛСВ другог ешалона јефтино продале у периоду 2012-2016.

ЈБг, ДС и екипа им терала контру уместо да умерено србује и тако их јефтино добије. Радикали и напредњаци су редовно неговали ту подршку.
Bas o tome pričam,
ako se umereno srbuje - može da se prodaje, pljacka, uništava, izdaje, predaje država i narod lagano...

To postkomunisticko (lažno) srbovanje nas uništava od kraja 80tih do danas...

Jбг још нисмо изградили тзв. грађанску свест. А није се на томе ни радило реално.

Narod voli one koji Srbuju i strasno ljube ruke popovima. To je tajna uspeha mnogih politicara ovde.

Srbovanje, tj lazni patriotizam ne zahteva hrabrost nego poznavsnje odredjenih fraza i rituala i lako se uci.

Prava stvar za naseg coveka.

Sodarac
Nisi u pravu. Samo nemas sve informacije.
Nisam ni ja imao kao klinac.
Bio je Djindja mnogo veci patriota nego sto s misli. Mozda bi i sacuvali s njim pola Sarajeva u Dejtonu.

Prilozi

• IMG-bf1d70df8a55f41c7ee2c83c20a6d8fe-V.jpg
    IMG-bf1d70df8a55f41c7ee2c83c20a6d8fe-V.jpg
    81,5 KB · Pregleda: 71
Vrh