Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Radikali i njihove pristalice su zaista endemsko zlo.
pre vise godina citao sam jednu knjigu o zlu i psihopatama. "Ljudi lazi".
I danas postoji ta knjiga na trzistu.

Autor, sa kojim se slazem, smatra da zli ljudi zaista postoje, jednostavno zli.
Sa njima postoji i Zlo, kao stvaran entitet.
Карлеуша и остала екипа су савршени примери тога и та књига то одлично објашњава. Видећу да ли је има у библиотеци да се потражи. Хвала ти на препоруци.

Postoji citav niz tajkuna koji su to bilii pre 2012. nastavili su da saradjuju posle 2012. Mislite da nece nastaviti da saradjuju sa sadasnjom opozicijom ako ista dodje na vlast?
Npr cuveni Nesa Roming, Djilasov drugar, Vucicev drugar......

Opozicija se ne izjasnjava o njima, Zasto?
Zato je realno za pretpostaviti da ce se kontinuitet pljacke nastaviti u svakom slucaju, mada necemo morati da gledamo Hulju.

Postoji citav niz tajkuna koji su to bilii pre 2012. nastavili su da saradjuju posle 2012. Mislite da nece nastaviti da saradjuju sa sadasnjom opozicijom ako ista dodje na vlast?
Npr cuveni Nesa Roming, Djilasov drugar, Vucicev drugar......

Opozicija se ne izjasnjava o njima, Zasto?
Zato je realno za pretpostaviti da ce se kontinuitet pljacke nastaviti u svakom slucaju, mada necemo morati da gledamo Hulju.
Bitan je trend, da li svakog dana ima manje pljačke ili više.

Uspeo sam nekako da odgledam ovo do kraja. Izokola provlači ideju o nacionalizaciji NISa i sugeriše da procena vrednosti kompanije može da se uradi do 27. februara.

Resorni ministar Nemanja Starović rekao je za RTS da je, prema prvim preliminarnim podacima, postoje indicije da je požar podmetnut.

Opet neki hibridni rat protiv Srbije... 🤔
Objasniće Šešelj da je CIA podmetnula požar. Ne bih se iznenadio da je požar podmetnula konkurencija, imajući u vidu kakvi ljudi žive u SRB. Sve za pare, a kada ih imaju, troše ih na kurve i drogu. Narod totalno odlepio.

Dap. Pritom ja ne isključujem mogućnost da je podmetnut, sve je moguće. Samo im vraćam sad da vide kako izgleda kada istreniraju celu naciju da svaki put kad se desi neko njesra, da kokodaču da je neka sabotaža. Pošto je naprdnjacima sve što im ne ide niz dlaku automatski - HiBRiDNi RaT PrOtiV NeBeSke SrBiJe.

Ja sam čak i za tragediju sa nadstrešnicom slušao uživo pojedince kako lupetaju da su to strane službe sabotirale "da bi nam otkazali i oteli EXPO". Dotle su doveli narod, da su ga navikli na to da kad god se desi neka svinjarija, obavezno mora neko spolja da bude kriv.

Да ли ће се надлежни бавити ситницама као испуњеност услова за отварање дома за старе, или је буткица евра довољна? Данас ако потплатиш, дом за старе можеш да отвориш у окреченој штали. Плус, зар нема неко обезбеђење које би требало да пази на те људе?

Pa kao upalio dušek taj jedan što je bio u domu, pritom psihički oboleo i sam smrtno stradao.

Kada se kaže "podmetnut" to najpre implicira da je došao neko sa strane i upalio.. što oni žele da postignu da se misli sa takvim naslovom, kao eto namerno izazivaju odijum prema vlasti.

Kako znaju par sati nakon požara da je to lice upalilo dušek, ako je i sam stradao, kao i verovatno ti oko njega?

Na šta da pomislimo, ako ne na vlast?

Kaže dom imao sve dozvole za rad i protivpožarne sisteme, ali eto-ludaku došlo pa zapalio.

A kako je taj ludak uopšte mogao da dođe u situaciju da zapali dom? Gde je nadzor nad takvom osobom? Pošto se znalo da je psihički oboleo, zašto su ga smestili u takvo okruženje?

Sve su to pitanja za nadležne u ovoj rupčagi od zemlje.

Vrh