Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

A pazite ovo tek.

Twitter SNS botovi postižu svest kao Cybernet, beobuild botovi i dalje na starom softveru:

1000017032.jpg

Iskreno, nije bas normalno ni da se na ovakvu vest odma misli na vlast, ko tako razmislja svaki ce naslov tumaciti kao damage control.
U Srbiji gde je vlast zlocinacka, to je sasvim normalno.
Jasno je da ministar laze.

Objasniće Šešelj da je CIA podmetnula požar. Ne bih se iznenadio da je požar podmetnula konkurencija, imajući u vidu kakvi ljudi žive u SRB. Sve za pare, a kada ih imaju, troše ih na kurve i drogu. Narod totalno odlepio.

Sasvim moguce. U svakom slucaju sistem je ubio i ove ljude.

Na šta da pomislimo, ako ne na vlast?

Kaže dom imao sve dozvole za rad i protivpožarne sisteme, ali eto-ludaku došlo pa zapalio.

A kako je taj ludak uopšte mogao da dođe u situaciju da zapali dom? Gde je nadzor nad takvom osobom? Pošto se znalo da je psihički oboleo, zašto su ga smestili u takvo okruženje?

Sve su to pitanja za nadležne u ovoj rupčagi od zemlje.
Ma da, kad dobije dozvole za rad dom je nezapaljiv. Dosli iz vlasti i rekli da ukinu nadzor nad tim covekom. Skroz normalan sled zakljucivanja nema sta.

Ma da, pošto i zakonski dom sa svim mogućim dozovlama moze da se zapali ili da na njega padne asteroid,
daj da netalasamo sto nema dozvola koje izdaje gle cuda, institucija koju kontrolise vlast...

Ne budi bezobrazan i ne spinuj, nisu došli iz vlasti i rekli da ukinu nadzor, jer nadzora očigledno nije ni bilo...To ne zanima priglupu masu sns glasača, njima je dovoljno što su na televiziji rekli da je dom imao sve dozvole po zakonu i da je eto viša sila što je neki tamo ludak zapalio.

Naravno, ako je tačno da je sns pandur vlasnik doma, to mnogo toga objašnjava.

Stpaš psihički obolelu osobu zajedno sa psihički zdravim ljudima, dozvoliš da ludak ima pristup opasnim stvarima, ne kontrolišeš uslove u domu, 8 ljudi pogine.. ne, nije kriva vlast..

Važno da je On skroman, pa nosi patike od samo 125.000,00 dinara, a profesorima i nastavnicima nudi povećanje od 5.000 dinara.Sirotinjo i Bogu si teška!

Ljudi ginu dok monstrum pokazuje svoje patike...

Broj mrtvih raste... Koliko terba zrtava da Srbin dodje do minimalne ljudske svesti da nije sve u novcu,. statusnim putovanjima, rijelitiju i sluzenju Vodji.

Poslednja izmena:
Strašno, nek počivaju u miru svi koji su nastradali.

U ustanovama u kojima su smestena deca, demntni ili mentalno oboleli ljudi, za ponasanje sticenika ogovara ustanova.
Znaci, ako je neki dementni starc izazvao pozar, za to je odgovoran taj dom za stare.
Ako postoje manjkavosti, nedovoljno osoblja itd, a inspekcija to nije oocila, kriva je drzava.
S obizorm da je vlasnik doma pandur, kod njega inspecija nije bila nikada.

Ja se nadam da ce kada konacno SNS padne i valjda popusti malo drustvena tenzija neki od vas imati dovoljno samosvesti da shvate sta su postali u ovom periodu.

Bukvalno pisete Informer level ludosti.

Zivimo predstavu https://en.wikipedia.org/wiki/Rhinoceros_(play)
E, mani me tvoje priče, znamo se još od litijuma letos.

Nije vlast kriva, taman posla, sve je po zakonu, a mi se ovde pravimo toše i ne znamo ko i kako otvara domove za stare po Srbiji i da u njima vlada nemar i javašluk, za koje nadležne boli uvo.. Gledaj gde je ovaj dom-u nedođiji, sa blatnjavim putem, porodičnoj kući u koju su strpali 30 ljudi.. ma sve je bilo po propisu, milina jedna.

Kako se ti uvek nađeš da prvi budeš "glas razuma" i sa visine nešto mudruješ zabludelim forumašima.

Zamrla litijumska priča, u kojoj si nas ubeđivao da će sve da bude po zakonu i najvišim standardima, kao da si sa Marsa i da ne živiš u poslednjoj rupi od zemlje, ali eto-nađu se nove teme..

Nije vlast kriva, taman posla, sve je po zakonu, a mi se ovde pravimo toše i ne znamo ko i kako otvara domove za stare po Srbiji i da u njima vlada nemar i javašluk, za koje nadležne boli uvo.. Gledaj gde je ovaj dom-u nedođiji, sa blatnjavim putem, porodičnoj kući u koju su strpali 30 ljudi.. ma sve je bilo po propisu, milina jedna.
Ti si video vest o nesreci, i odmah shvatio da moras to nekako da povezes sa vlascu. Sada si odjednom ekspert za propise, protivpozarne sisteme i upucen si u vlasnicku strukturu i kada je dom dobio licence, ovako sa tri slike i dva tvita.

Mozda ti mislis da je to sasvim racionalan i normalan tok misli na vest o nekoj nesreci, ja se nadam da ce ti jednog dana postati jasno koliko nije.
E, mani me tvoje priče, znamo se još od litijuma letos.
I za tu eksploziju besmisla ce vas jednom nadam se biti blam.
Kako se ti uvek nađeš da prvi budeš "glas razuma" i sa visine nešto mudruješ zabludelim forumašima.
Veruj da nisam srecan zbog toga. Ja obozavam da vidim racionalan, lepo napisan i argumentovan post, gde nema sta da se iskomentarise i samo lupim lajk. Na zalost, cesce vidim sve suprotno od toga.

Šestoro poginulih...
Погледајте само како изгледа тај кобни дом. Буквално преуређена кућа.

Vrh