Belgrade-south
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.04.2012.
- Pohvaljen
- 1.044
Nije da ga ovako nema, moj komsija prodaje naftu po 170 vec mesecima
Bez sankcija vrlo teško bi našli opravdanje za nacionalizaciju Gaspromovog udela u NISu.Nece ni biti sankcija, sve je dogovoreno vec.
Ulazak US firmi u NIS kao garancija podrske za Hulju.
Ima li vece tragedije od zemlje i naroda cija vlast prodaje drzavne interese na veliko za "licence to steal and kill".
ne treba im opravdanje. Pred kim bi se pravdali?Bez sankcija vrlo teško bi našli opravdanje za nacionalizaciju Gaspromovog udela u NISu.
A i sa sankcijama čisto sumnjam da će ići olako kao što su zamislili.
RTS: Ministri na sastanku s Vučićem zbog sankcija NIS-u, čeka se odluka SAD
Aleksandar Vučić pozvao je pojedine ministre i stručnjake iz oblasti energetike na sastanku zbog mogućih sankcija NIS-u, objavio je RTS.n1info.rs
Gradjani ne ocekuju neka objasnjenja, gradjanima je svejedno.Za sad ima ovo, ali ćemo svakako kasnije saznati ceo tekst.
Gazprom = NIS = Putin
Možda bi to trebala vlast malo bolje da objasni građanima.
Kako se tačno Putin smeje nama u lice? Evo danas se pravi igrica kako da se Putin isključi iz svake kombinacije sa Srbijom, pa me zanima šta to znači? Ne branim ga, nego mi zaista nije jasno.Виши суд у Новом Саду одбио је предлог Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду да се према окривљеном Горану Весићу одреди притвор, а након подизања оптужнице против тринаест лица, укључујући и окривљеног Горана Весића, којем се оптужницом ставља на терет извршење кривичног дела тешко дело против опште сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности.
Hulja, Putin i Hill znaju koliko smo slabi i smeju nam se u lice.
Putin podrzava Hulju, indirektno i Vesica.Kako se tačno Putin smeje nama u lice? Evo danas se pravi igrica kako da se Putin isključi iz svake kombinacije sa Srbijom, pa me zanima šta to znači? Ne branim ga, nego mi zaista nije jasno.
Odslušah. Koliko sam shvatio, kreće vrdanje. Ne radimo ništa i čekamo Trampove ljude.Tek kreće pakao
Mislim da NIS ostaje ruski.Lično sumnjam da će nova administracija da pomogne NISu da izvrda sankcije. Nije im to nikakav prioritet.
Vlast svakako može da igra na tu kartu da bi izbegla nacionalizaciju i sve posledice koje može da donese.
Ne verujem da je to pametna strategija.