Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nece ni biti sankcija, sve je dogovoreno vec.
Ulazak US firmi u NIS kao garancija podrske za Hulju.

Ima li vece tragedije od zemlje i naroda cija vlast prodaje drzavne interese na veliko za "licence to steal and kill".

On je automehanicar :cool:

Svratim ponekad posto par prijatelja odrzava automobile kod njega i bas mu kazem: "skup si, em sto neko mora bas do tebe da dodje em sto je gorivo ko zna kog porekla, na rezervoar od 50l ti nudis ustedu od svega 1500din, da vozim dizela opet ne bih dosao kod tebe iako si mi ispred nosa..."

Uzvratio je da nema prostora za nizu cenu :vops:

Nece ni biti sankcija, sve je dogovoreno vec.
Ulazak US firmi u NIS kao garancija podrske za Hulju.

Ima li vece tragedije od zemlje i naroda cija vlast prodaje drzavne interese na veliko za "licence to steal and kill".
Bez sankcija vrlo teško bi našli opravdanje za nacionalizaciju Gaspromovog udela u NISu.

A i sa sankcijama čisto sumnjam da će ići olako kao što su zamislili.

Виши суд у Новом Саду одбио је предлог Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду да се према окривљеном Горану Весићу одреди притвор, а након подизања оптужнице против тринаест лица, укључујући и окривљеног Горана Весића, којем се оптужницом ставља на терет извршење кривичног дела тешко дело против опште сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности.

Hulja, Putin i Hill znaju koliko smo slabi i smeju nam se u lice.

Za sad ima ovo, ali ćemo svakako kasnije saznati ceo tekst.

Gazprom = NIS = Putin

Možda bi to trebala vlast malo bolje da objasni građanima.

Gradjani ne ocekuju neka objasnjenja, gradjanima je svejedno.
Gradjani nemaju neke principe ili ideje koji bi ih sputavali ili im smetali.
Gradjani zele samo da ponizno sluze i dobiju ponesto od vlasti.
Neko je zadovoljan sto je video Dubaji, drugi je dobio tovar starih vojnickih cizama da podlozi.

Виши суд у Новом Саду одбио је предлог Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду да се према окривљеном Горану Весићу одреди притвор, а након подизања оптужнице против тринаест лица, укључујући и окривљеног Горана Весића, којем се оптужницом ставља на терет извршење кривичног дела тешко дело против опште сигурности у вези са кривичним делом изазивање опште опасности.

Hulja, Putin i Hill znaju koliko smo slabi i smeju nam se u lice.
Kako se tačno Putin smeje nama u lice? Evo danas se pravi igrica kako da se Putin isključi iz svake kombinacije sa Srbijom, pa me zanima šta to znači? Ne branim ga, nego mi zaista nije jasno.

Ne verujem da ga više podržava. Bilo je nagoveštaja u prethodnim saopštenjima, a verujem da ćemo u odgovoru oko NIS-a videti stvarno da li ga je otkačio.

Lično sumnjam da će nova administracija da pomogne NISu da izvrda sankcije. Nije im to nikakav prioritet.

Vlast svakako može da igra na tu kartu da bi izbegla nacionalizaciju i sve posledice koje može da donese.

Ne verujem da je to pametna strategija.

I ja mislim da će režim dobiti telegram od Putina da mu ne diraju NIS.

I da će čekati neko neviđeno čudo da se desi kada se promeni administracija, tipa lično Putin da cimne sekretara uprave prihoda u SAD da izbaci NIS sa liste sankcija.

Imate ovde intervju sa čovekom koji priča kako je Jugoslavija dobila ponudu od US i EU da dobije 5 milijardi evra i ulaz u EU momentalno, 1990.

To je na nivou rekla-kazala. Ima na internetu brdo dokumenata u vezi tog kratkog perioda od pada Berlinskog zida pa do zvaničnog raspada SFRJ.

SFRJ je mogla postati kandidat za članstvo i pristupiti EU 2004. godine da je bilo pametinijih političara. Umesto toga su samo Hrvatska i Slovenija ušle u EU a ostatak bivše države ostao da se davi u blatu.

Moguce da nije slagao kad je rekao poslednju recenicu. Kad padnu govna, nije nemoguce.

Vrh