Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Moralni paramecijum i vnogo...

Ali kako o šablonu uvek pribegavaju tim pseudoreligijskim sranjima kad su uhvaćeni u nekom nepočinstvu, tako je onaj kuluvija "zvao duhovnika" u ćeliju, žvala ide u hilandar...

Ajmo jos jednom, tu autonomiju.info niko zivi ne cita, njihovi pratioci se mere u promilima, niti je 99 % opozicionara za autonomiju Vojvodine.
Objasnio sam u jednom od prethodnih postova zasto se ona pominje, to je klasican Psihov sibicarski spin.
Nego, neki se pecaju slucajno ili namerno na te spinove i kace linkove govnoida kao nesto relevantno.
Okačio sam tekst i link portala čiji je jedna od autora i Dinko Gruhonjić.
Nisam imao i nemam nameru da to radim zbog promocije SNS-a, već isključivo zato što je separatizam loša pojava u društvu.

Opet ću okačiti tekst sa tog ili nekog drugog portala ako promoviše separatizam i govor mržnje.

NSPM Завршен састанак премијера Вучевића са репрезентативним синдикатима просветара: Предлог Владе у договору са председником Републике је да имамо два повећања плата за наставнике и стручно особље у току ове године

Na nacionalnim frekvencijama sinhrono pričaju o srpskim teroristima koji će ubijati po bolnicama.

Jel može neko pametan da mi objasni čemu sad ovo služi?

Moralni paramecijum i vnogo...

Ali kako o šablonu uvek pribegavaju tim pseudoreligijskim sranjima kad su uhvaćeni u nekom nepočinstvu, tako je onaj kuluvija "zvao duhovnika" u ćeliju, žvala ide u hilandar...

Ovo podseća na onu priču kako je svojevremeno S.Milošević sleteo helihopterom na Svetu goru pa su po okončanju njegove posete kadili prostor i očitavali posebne molitve za očišćenje od zla. Ne znam šta će raditi nakon ove posete.

Ovo podseća na onu priču kako je svojevremeno S.Milošević sleteo helihopterom na Svetu goru pa su po okončanju njegove posete kadili prostor i očitavali posebne molitve za očišćenje od zla. Ne znam šta će raditi nakon ove posete.
Svakako će prvo morati cisternom svete vodice da speru žvale koje je ovaj ostavio unaokolo...

"Ne bismo prodavali NIS drugom"​

Nadležni u Srbiji u ovom trenutku tvrde kako će pokušati da izbegnu scenario po kome Gaspromnjeft povlači svoj kapital, ali ako do toga ipak dođe, Beograd je odlučan da država Srbija bude ta koja će kupiti NIS od Moskve.

„Ukoliko bismo išli u tom smeru, pokušaćemo to da izbegnemo, ali ako tako bude, ne bismo prodavali NIS drugom, kompaniju bi smo kupili mi. Imamo taj novac na računu i možemo da kupimo, ali to je pitanje za Amerikance, objasnićemo da ćemo mi to kupiti, ali da taj novac ide Rusima, i može da ode u kupovinu oružja", izjavio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Meni se čini da im je strategija da pokušaju da prevare Putina kako neće preprodati Amerikancima Gaspromov udeo u NISu.

A Putin kao da je pao s Marsa i ne zna s kim ima posla.

„U nekoliko najsvečanijih delova liturgije predsednik je i lično učestvovao, po blagoslovu igumana Metodija, koji je služio liturgiju, predsednik je čitao Simbol vere, lično je pročitao Simbol vere za sve nas koji smo prisustovali bogosluženju, liturgiji, a onda je takođe, posle Simbola vere, dolazi i molitva Oče naš, predsednik Vučić je lično pročitao i molitvu Oče naš“

odvrtano. Umesto da zloduha isteraju iz manastira oni mu daju da ucestvuje u liturgiji.

Ђура Јакшић – КАЛУЂЕРИ

Гледô сам вам метаније
Кад варате бога жива;
Гледô сам вас где се пије,
Где се једе и ужива.

Слушô сам вас кад кунете
Своје стадо, своје верне;
И кад тајни призовете,
Лицемерни, лицемерне!

Гледô сам вас — не да нисам,
Кад разблудом успламтите;
Гледô сам вас, не да нисам,