Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Pa nece biti da su svi, neki su dali sve u zamenu za aminovanje njihove vlasti, neki su nesto malo i povratili u odnosu na ono sto su njihovi prethodnici dali, neki odrzali status quo itd...
To je u rangu one mantre "svi su isti"

Ptari su taj plan za kosovo i ostvarili i to najvise dok su srbijom vladale patrijote...

Antonic je skrenuo, potpuno je na strani HUlje.

Možda se samo radi o "skretanju" javne slike o sebi.

I još jedan u nepreglednom nizu šamara svima koji kažu kako je Vučićev režim zapadni.

Možda se samo radi o "skretanju" javne slike o sebi.

I još jedan u nepreglednom nizu šamara svima koji kažu kako je Vučićev režim zapadni.
Ili jos jedan primer ostrascenosti i/ili ogranicenosti domacih intelektualaca kao sto je Antonic.

Na zalost, cini mi se da je rezim vec uspeo da zaustavi proteste i otupi njihovu ostricu.

Poslednja izmena:
Evo produkta SPS/SRS/SNS debilizacije Srbije. Počev od velike Srbije, kriminalaca, rijaliti ekspanzije, prostitucije, pretnji, nepotizma, mržnje, turbo nacionalizma. Ovo su vam produkti te patriJotske Srbije. Evo, izvolite.

Mislim da se pojava tih sa stapovima uklapa u logican sled dogadjaja.
Doslo je vreme da se placa cena za ono "Uhapsite Vlasija" iz 1989.
I tek ceo da placamo i da placemo jer kao drustvo nismo u stanju da se resimo fasizma.

Tituški.

KGB playbook.
Putin je gospodin za ove klošare iz SNS-a. On pošalje policiju, pohapsi, prebije itd... Znaš da država stoji iz svega. Ovaj šalje kokošare, klošare da napadaju pristojan narod, glumeći pravnu državu pred zapadom. EU sve to vidi i ćuti. Pitanje za EU fanatike, zašto EU i dalje podržava Vučića i pumpa ga novcem?

Putin je gospodin za ove klošare iz SNS-a. On pošalje policiju, pohapsi, prebije itd... Znaš da država stoji iz svega. Ovaj šalje kokošare, klošare da napadaju pristojan narod, glumeći pravnu državu pred zapadom. EU sve to vidi i ćuti. Pitanje za EU fanatike, zašto EU i dalje podržava Vučića i pumpa ga novcem?
Ne znam.

The Titushky (plural; Ukrainian: тітушки; Russian: титушки; Romanian: titușki; Georgian: ტიტუშკები, romanized: t’it’ushk’ebi) were mercenary agents in Ukraine who supported the Ukrainian security services during the administration of Viktor Yanukovych, often posing as street hooligans in sports clothing[1] with the purpose of serving as provocateurs at pro-European and anti-Yanukovych political rallies that would incite violence in order to get protestors arrested.[2][3] Their role grew more prominent in the wake of Euromaidan, where they were involved in numerous clashes and acts of violence during the movement.[4] The concept of Titushky also exists outside of Ukraine throughout Central and Eastern Europe, where the term became synonymous with the ruling regimes' informal, violent enforcers.

Ne znam.

The Titushky (plural; Ukrainian: тітушки; Russian: титушки; Romanian: titușki; Georgian: ტიტუშკები, romanized: t’it’ushk’ebi) were mercenary agents in Ukraine who supported the Ukrainian security services during the administration of Viktor Yanukovych, often posing as street hooligans in sports clothing[1] with the purpose of serving as provocateurs at pro-European and anti-Yanukovych political rallies that would incite violence in order to get protestors arrested.[2][3] Their role grew more prominent in the wake of Euromaidan, where they were involved in numerous clashes and acts of violence during the movement.[4] The concept of Titushky also exists outside of Ukraine throughout Central and Eastern Europe, where the term became synonymous with the ruling regimes' informal, violent enforcers.
UDBA=KGB škola regrutovanja kriminalaca za korist države, nastalo posle 1980. godine. U pravu si.

Što je najgore, rade to i zapadnjaci, ali u mnogo manjoj meri, u nešto drukčije svrhe i sa mnogo više driblanja i "prečišćavanja". I ne daju im privilegije, značke i imunitet kao ovi naši ovdašnjim propalitetima.
Питање је колико је било провокатора заоадних служби по нпр. Blakc lifes matters или Gilets janues са циљем бруталнијег одговора полиције. Генерално се немири по западу прате са мање пажње од немира по мање демократским државама.

Питање је колико је било провокатора заоадних служби по нпр. Blakc lifes matters или Gilets janues са циљем бруталнијег одговора полиције. Генерално се немири по западу прате са мање пажње од немира по мање демократским државама.
Slažem se donekle, mada mislim da oni i tada preferiraju da koriste ljude iz policije i agencija kao provokatore, a ne toliko krimose. Jer "andrkavr" pandur mnogo bolje zna mentalitet, taktiku, opasnosti, znakove... nego neki krimos ili doušnik koga su doveli "spolja". Npr...
😁😁😁
Mislim da je ovaj pandur koji glumi, ne da je pravi krimos koji je angažovan.

A beše tu i ovaj FBI biser... 🤣🤣🤣
Screenshot_20250108-182431~2.png

Od tada u Murici sve te undercover agente i provokatore na protestoma zovu "glowies". 😁 Jer se vide iz aviona, ono, svetle u mraku. 😁

Krimose na zapadu mislim da više vrbuju za vojsku i službe za "rad" napolju. Slično kao Legija stranaca, samo što nije po izboru nego "radi za nas napolju pa ti brišemo dosije i povlačimo tužbe". Skoro sam baš gledao dokumentarac o nekom hakeru kojeg je Tajna služba 2000ih preokrenula i ucenila da radi za njih. Ali držali su ga na uskom lancu i plaćanju na ruke, kao i sve te njihove "kontraktore". I nikad mu nisu očistili dosije niti mu dali slobodu. Kod nas bi mu dali i državni posao, i prangiju, i pendrek, možda i značku... Sve, sve, samo da se čuva režim.

U svakom slučaju, na zapadu policija i agencije kolko tolko gledaju da niko nikad ne može da dokaže da su ikad imali posla sa krimosima (osim sa doušnicima). A kod nas i u Rusiji i u sličnim zemljama ti pred kamerama na to samo kažu čuveno "pa šta?!", a onda ti posle noću pošalju palikuće ili batinaše na gajbu. I čak i posle toga bude čuveno " pa šta?!" Ne libe se da se javno dovedu u vezu sa kriminalcima. Jer i u Rusiji i u Srbiji murija i tužilaštva služe samo režimu. I to svako zna.

Posle se isti ti režimi, isti ti Vučići i isti njihovi simparizeri isčuđavaju što toliko ljudi mrzi svoju državu i ne veruje joj ništa... E jes vala, stvarno ni meni nije jasno što... 🤔

Poslednja izmena:
Zapadne sluzbe placaju usluge kriminalaxa iskljucivo novcem i nikad ne brisu dosije. Tako njihova saradnja sa kriminalcima ne potkopava pravni poredak. Tako je barem bilo do 2016. kada pocinje vrlo prljava igra i kod njih i FBI pocinje da trguje sa kriminalcima u sklopu kampanje protiv Tranpa.

Увек је и био њихов.

Нешто млађи од моје генерације су први били у блокадама филозофског и многи моји пријатељи су у томе учествовали. Тад је то била изразито лева прича и било је ту манипулација споља али Антонић се још тада разоткрио као лажов и опортуниста. Још тада сам чуо да је тукао 5000 евра месечно од којекаквих титула, чланстава и удружења.

Он је 2006е био на линији Г17+ за сецесију ЦГ и потпуно опкољавање Србије.

Mnogo ste mračni, treba nam malo muzike da presečemo-ratatataaaammmm:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
giphy.webp

Razmišljam o:
1736374214967.png

...šta se vi bunite? Imate:
1736376333296.png
ili
1736376404332.png
ili navedene.
Šta tek mi (♀️) da kažemo:
1736376608987.png
ili
1736376729597.png
ili
1736376806526.png
ili ...
pa treba da nam plaćaju doživotnu odštetu samo po osnovu trauma izazvanih njihovim likom a za delo odvojeno. Treba da blagosiljate plastičare više nego one same!
Makar da kao narod nismo pretrpeli od njih i njima sličnih tolike štete, pa da im za "lepotu" progledamo kroz prste.
Nego...nešto mi poznato zvuče imena ovih studenata što su potpisali peticiju za održavanje januarskog ispitnog roka:

😂😂😂

Vrh