Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Увек је и био њихов.

Нешто млађи од моје генерације су први били у блокадама филозофског и многи моји пријатељи су у томе учествовали. Тад је то била изразито лева прича и било је ту манипулација споља али Антонић се још тада разоткрио као лажов и опортуниста. Још тада сам чуо да је тукао 5000 евра месечно од којекаквих титула, чланстава и удружења.

Он је 2006е био на линији Г17+ за сецесију ЦГ и потпуно опкољавање Србије.
On? Pa on je sada nekakav desnicar filozof, zabrinut zbog autosovinizma?

Inace, moje komsije radikali ponovo su poceli glasno da slusaju njegova obracanja.
To je znak da misle da je najgore za njih proslo i da ce rezim opstati.
Videcmeo.

Poslednja izmena:
S kojim li će još belosvetskim ološem da se uortači ova naša avetinja..
Prodajemo im oruzje kojima vrse genocid.

То је отприлике као Саша Радуловић који је кад је основао Доста је било био најсличнији Чеди Јовановићу, а сад је најсличнији Несторовићу.

Ovde jedino potpuni embargo nafte može nešto da promeni. Kada država bankrotira i prestane da isplaćuje zarade, to će izmamiti radnike na ulicu.

Ovde jedino potpuni embargo nafte može nešto da promeni. Kada država bankrotira i prestane da isplaćuje zarade, to će izmamiti radnike na ulicu.
Ne mora da znači. Devedesetih si imao to, pa su ljudi samo prešli u drugi mod i krenuli da preživljavaju. Još dugo su obožavali Slobu, koji se suprotstavio vatikanskoj zaveri.

Radnici EPSa bi izašli na ulicu čim bi prestale da im stižu plate.

NSPM: Бивши бугарски амбасадор у Москви Илиан Василев: Најавом да ће САД увести санкције НИС, Вучић сигнализирао Американцима да је спреман да пусти америчког инвеститора у НИС.

Kao sto sam i mislio. Hulja je pozvao USA da udju u NIS kao zamenu za politicku podrsku.

NSPM: Бивши бугарски амбасадор у Москви Илиан Василев: Најавом да ће САД увести санкције НИС, Вучић сигнализирао Американцима да је спреман да пусти америчког инвеститора у НИС.

Kao sto sam i mislio. Hulja je pozvao USA da udju u NIS kao zamenu za politicku podrsku.
Ostaje da vidimo da li može politički da preživi zameranje Rusiji.

Ostaje da vidimo da li može politički da preživi zameranje Rusiji.
Naravno da moze. U Srbiji nijedno politicko uverenje nije iskreno i duboko, pa ni rusofilija. Radikali ce klicati "Donalde - Srbine" bez problema. Videli smo kako Nemanja Sarovic i Seselj nose Trampove majce.

Sve je to samo foliranje.

Primarni motivi srpskog gradjanina su:
- sto vise stete nanete osobama van njegove/njene uze porodice
- sto veca licna korist

Sve drugo je samo predstava.

Jel to onaj smrad što je klanjao u školskom dvorištu nakon što je pljunuo po učenicima?

Zašto nisu blokirali dok se taj crv me smeni?

Pazi, direktor već 20 i kusur godina.. pa to poremeti mozak skroz, 8 godina max i ćao.. ovde bre puste korenje i ne miču se dok ne odu u penziju.

Vrh