Nezadovoljstva nema, tacno.Jedino sankcije mogu da izazovu štrajk, drugačije nema teorijske šanse. Nema dovoljno nezadovoljstva i solidarnosti.
Ne znam zašto se potenciraju mediji. Televiziju i novine gledaju i čitaju SNS birači, a njihovo mišljenje nema šanse da promeniš. SNS im je vera, nepomenik im je bog i to je to.
Opoziciji su apstinenti jedina šansa. Do apstinenata lako mogu doći preko interneta i društvenih mreža koje SNS ne može cenzurisati.
Najteže je ubediti neodlučne građane da nisu svi isti, a za to postoji osnovana sumnja tako da ih ne krivim.
Došli smo do trenutka kada rudnikom litijuma kupujemo mogućnost da i dalje ostanemo ruska crna rupa u Evropi."Ne isključuje se ni mogućnost dogovora sa Amerikancima da sankcije ne budu uvedene, jer bi to imalo širi uticaj od onog što Evropa želi od Srbije, a to je pre svega LITIJUM."
ZIMSKA MUKA UDARILA SRBIJU Šta ako SAD zaista uvedu sankcije NIS-u? | Društvo i ekonomija | Direktno
Početak godine dolazi sa još jednim potencijalnim sankcijama Srbiji. Od najava američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS), što je u subotu još jednom najavio predsednik Aleksandar Vučić, a koja je u većinskom vlasništvu ruskog Gazpromnjefta i krovne kompanije Gazprom, strahuje ne samo...direktno.rs
Znači ovo im je jedini argument. Nemojte da uvodite sankcije NISu jer nećemo moći da kopamo litijum.
Bilo koji drugi stav je protiv ustava(kao na primer "ocuvanje kosova u sastavu srbije" sto je oxymoron pošto kosovo nije u sastavu srbije tako da bi onda mogli da govorimo samo o njegovom povratku u taj sastav, do 2014te smo mogli da pričamo o ocuvanju severa kosova sli nakon pobede lopatara na krilima istih tih desnicara i branioca kosova - ne mozemo cak ni to!)
Radionalnosi u pravu, ali nas predobri narod je mrzi jer je bila udata za Hrvata.Jeste da su predsednicki jos daleko i da se svi nadamo da ce se do tad nesto resiti, ali eto - moj skromni predlog bi bio Sanda Rašković Ivić!
Jeremićevim potezom unistenja narodne stranke je koliko sam shvatio ona sada nestranačka ličnost i po meni nema boljeg zajedničkog kandidata za predsedničke...
Nije stav protiv ustava, već samo delovanje može biti protivustavno.Bilo koji drugi stav je protiv ustava
Ne možemo da se zalazemo za selektivno kršenje ustava
Ви разглабате о овој теми не знам како, а ствар је прилично јасна.Došli smo do trenutka kada rudnikom litijuma kupujemo mogućnost da i dalje ostanemo ruska crna rupa u Evropi.
Zapravo nije,Bilo koji drugi stav je protiv ustava
Ne možemo da se zalazemo za selektivno kršenje ustava
To možda među onim hardcore poganim izrodima što pljuju studente kao sto smo juče imali priliku da a vidimo u prilogu iz vlasotnica,Radionalnosi u pravu, ali nas predobri narod je mrzi jer je bila udata za Hrvata.
I ona je za njih ustasa koa i Ponos.
Ja ne vidim bolje iskreno,@Sodarac
Za Sandu, nikako. Ona nije ni mogla svog sina da podigne kako treba, pa je mali izvrsio samoubistvo.
Drugo, pretanko je njeno znanje. Daleko je ona mnogo od svog oca koji je bio pravi srbin i patriota.
Imamo premijerkuSamo muskarac moze voditi Srbe.
Nas narod je osion i svadjalacki, on da slusa zenu, ona da bude autoritet? Mozda u baltickim zemljama gde zene vode glavnu rec u kuci
To nije narodna volja. I nisu izbori. To je autokratija/diktatura gde je jedan covek odlucio. A na glavnom odboru Sns progutali go*no i gundjali. Interes jaci od principa. Narod je takodje sra*nje cim je dozvolio.Imamo premijerku
Nije predata vec oteta. Nemamo vojnike dole, tako da Ptari otimaju. Moze im se.. koriste situaciju jer Bajden, njihov sponzor od 1994.sve to aminuje.Na severu Kosova predata i poreska uprava.
Nista nije vecno nit oroceno nazalost. Ptari imaju plan - nezavisno Kosovo i uvecanje teritorije. Ko god da vodi Srbiju imace tu muku.Nismo imali vojnike dole od 1999. pa je mnogo toga bilo do 2013 dok ovaj nije uzjahao na talasu "tadić juda"...