Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Nema šanse bez naglog pada životnog standarda. To teorijski mogu potpune sankcije NISu da postignu i ništa drugo. Da preko noći svi radnici NISa ostanu bez posla i bude nestašice goriva.

Kod većine ljudi ne postoje etika, empatija i moral. Samo lični interes.

Dokle god vlast kuva žabu ništa se neće pokrenuti.
Ти друже очигледно ниси у Србији.
Стандард је очај. Са платом преко 100000 се опет живи натегнуто уз молитве да ауто и све у кући буде исправно.

Претерано генерализујеш да нема етике, морала и емпатије.
Па студентски протести су баш показали постојање тога у најбитнијем слоју народа, у будућности!

Власт је у трапавој дефанзиви са осипањем подршке и кадрова.
Попричај мало са напредњацима ако их знаш. Попричај мало са обичним народом, без факултетске дипломе.

Ako ovako napadas pokret koji je tek osnovan i za koji jos uvek nemamo dovoljno informacija, onda da, pomazes nenadleznom...
Kako nemamo dovoljno informacija? Prvi član, pa odmah radikal.

Dajte nam odmah Šešelja, nemoj da gubimo vreme. Šta znam, ja bih očekivao predlog da se svi radikali lustriraju, a ne da vode zemlju.

Standard nije nikakav, sve je preskupo, a opet nikad više auta na ulicama, nikad puniji kafići, tržni centri, sad za praznike svuda redovi od kilometar, kupuju svi kao da će smak sveta.

Imaš gomilu naroda koji bedno živi, a opet imaš i dovoljno onih koji žive carski.

Kako nemamo dovoljno informacija? Prvi član, pa odmah radikal.

Dajte nam odmah Šešelja, nemoj da gubimo vreme. Šta znam, ja bih očekivao predlog da se svi radikali lustriraju, a ne da vode zemlju.
Ma, nema nista od ovih, matore prdonje, takvih pokreta imas koliko hoces. Malo sam iscitao, nemaju bas nikakav kapacitet.

Gostovace po jutjub kanalima i to je to.

Ma, nema nista od ovih, matore prdonje, takvih pokreta imas koliko hoces. Malo sam iscitao, nemaju bas nikakav kapacitet.

Gostovace po jutjub kanalima i to je to.
Troše nam godine i decenije. Po broju aktivnosti na netu trenutno, imam neki utisak da ga spremaju za zajedničkog kandidata. I to je propast.

Poslednja izmena:
Troše nam godine i decenije.
Ma jok, ovo je prica za 0,5 do 0,8 posto glasova.

Za nesto vise im treba da se ujedinjuju, organizuju, sire... a ta salonska matora desnica je gora od gradjanske opozicije jedno 1000 puta.

Ako neko misli da se gradjanska opozicija nesto deli stalno, pa to nije nista za ove, ovi imaju 74839291 pokreta i svi su preletali iz jednog u drugi i u svadji su medjusobno.

Treba tu za desnicu neko mladji i sa puno vise socijalne inteligencije.

Ovo je neki Mila Aleckovic fazon. Sve neki profesori, doktori koji skacu iz pokreta u pokret i onda hejtuju pokret koji su napustili o tako u nedogled.

Pa imaš mlađe-od Boška do Miloša Jovanovića.. i šta su napravili, ništa..

Problem desnice je što ta priča očigledno malo ljudi zanima, bole ih uši za Kosovo i RS..

Nebitno je da li pokrete vode mlađi, ili stariji..priča im nije interesantna.

Troše nam godine i decenije. Po broju aktivnosti na netu trenutno, imam neki utisak da ga spremaju za zajedničkog kandidata. I to je propast.
Zašto je propast? Sigurno ga neće kandidovati za premijera, nego predsednika, a na toj poziciji je nebitno ko će da sedi.

Čovek profesor, nacionalno orijentisan, neka shvatanja bzv, dosta toga priča pametno. Sedi, deli ordenje, daje intervjue i to je to.

S kim bi bio zadovoljan? Da kandiduju Natašu Kandić?

Zašto je propast? Sigurno ga neće kandidovati za premijera, nego predsednika, a na toj poziciji je nebitno ko će da sedi.

Čovek profesor, nacionalno orijentisan, neka shvatanja bzv, dosta toga priča pametno. Sedi, deli ordenje, daje intervjue i to je to.

Miodrag Stojković na primer.

Ovo sa Natašom Kandić je ružno. Nemoj to raditi.

,,Pristojni ljudi svakako neće biti u blizini Gruhonjica, homoseksualaca, itd itd"
I tako jedni i tako drugi i tako nenadlezni oblizuje usne i slavi

Ako ovako napadas pokret koji je tek osnovan i za koji jos uvek nemamo dovoljno informacija, onda da, pomazes nenadleznom...
Pa recimo ja ne mogu da stojim na ulici blizu nekog ko nije ideoloski slican meni. Dakle ne levicari, ne wokisti, ne front zelenih levaka, ne lazni desnicari poput Pise i Mice Lazljivice, ne srebrenicki lobisti, ne lazni i presvuceni radikali, ne pravi radikali, ne crveni (sps i njihovi derivati poput Vulina) i naravno ne homoseksualci koji masu duginim zastavama ili se cudno oblace. Jednostavno patriote. Normalci. Zdravorazumni. Takvih je malo ali ih ima.
Tradicionalisti. Oni koji nece da Srbija ratuje sa celim svetom. Samo s onima s cije strane je napadnuta. Desni centar poput Kostunice i Djindjica. Koji pricaju taman koliko treba. Nisu lajavi kao Vucic i nemaju nijedan duel i samo za monologe znaju i idu na narucene tv emisije kod udbasa Marica. Kukavice nisam cenio nikad.

Fali nam pristojna politicka elita.

Ako treba da stojim s 50 ljudi bolje i tih 50 nego 500 raznih... da se osecam nelagodno.

Sad sam se setio i tužilje Bojane Savović.

Apsolutno ne liči da je podmetnuta. Ima taj neki zdrav popizditis. Iznenadio bih se da je "marioneta sistema" (znate na šta mislim).

Ništa, apsolvirali smo da je Lompar zlo i da od njega treba bežati kao od kuge, teramo dalje..
Ne moramo mi nista. Nazvao je pokret po liku koji je bio cetnik i odbio na kraju da slusa Drazu. Sad ce tu doci Drazini fanatici i napusiti ga i tako... sami ce se oni razje*******ati 😁

Kakvi, bre, cetnici i partizani u 2025. godini?

I ne znam samo kakvi su to tradicionalisti, sede po salonskim stanovima i jedu govna. Kakve to veze ima sa srpskom tradicijom? Da ih ostavite u kuci bez centralnog grejanja, ne bi znali drva da iscepaju i umrli bi od hladnoce 🤣

Srbiji je daleko vise potrebna neka domacinska stranka od salonske desnicarske.

Mislim, ok, moze se biti i intelektualac i ne mora se znati kako se cepaju drva, ali ovi likovi, dokazano u praksi, skloni su maksimalnoj iskljucivosti, ego je ogroman i nikad ni oko cega ne mogu da se dogovore.

Mada, ja bih se opet vratio na ono od gore da je to sve od preteranog sedenja u saloncima i jedenja govana i nedostatka kiseonika u mozgu, ali dobro, ostavljam mogucnost da gresim 😁

Nek pokaze spremnost za saradnju, nek pokaze spremnost da gazi po svakom selu u Srbiji... mada nesto ne verujem. Ne bi dao takvo ime pokretu da je nesto pomirljiv i za ujedinjenje.

Pucao gazdu, tesko da ce preživi, pucao još nekog u nogu i valjda još neke goste u tu kafanu
Napolje kad izaso kad ga jurili kazu nije pucao da ubije nego jer ga jurili panduri
Navatali ga sad valjda, nema de da bezi
Još se taj kraj zove strelište
Ovo društvo prslo potpuno. Na badnje vece

Pa pokazao je spremnost, je l' ušao u prozapadni i levičarski Proglas, je l' ide na tribine sa njima po Srbiji?

Je l'rekao da nije bitno da li smo levičari ili desničari, ovi, oni, nego da se ujedinimo protiv zla?

Nisam primetio da danas drvi o četnicima i partizanima, znam da je protiv Tita, te jugoslovenske opcije, odrastao na selu kod babe.. daleko je od nekog svilenka.

Evo, prvi pasus, šta čovek kaže:

Poslednja izmena:
Pročitaj taj tekst koji sam okačio u prethodnom postu i reci šta je čovek pogrešno rekao.. svaka mu je kao u Njegoša.

I ne kapiram šta hoćeš da kažeš-šta se radi konstantno i očekuješ drugačije? Ne valja što je čovek orijentisan konzervativno pristao na saradnju sa liberalima da bismo se rešili zla?

Pa pokazao je spremnost, je l' ušao u prozapadni i levičarski Proglas, je l' ide na tribine sa njima po Srbiji?

Je l'rekao da nije bitno da li smo levičari ili desničari, ovi, oni, nego da se ujedinimo protiv zla?

Nisam primetio da danas drvi o četnicima i partizanima, znam da je protiv Tita, te jugoslovenske opcije, odrastao na selu kod babe.. daleko je od nekog svilenka.

Evo, prvi pasus, šta čovek kaže:
I onda osnovao Srpski glas u cast Dragise Vasica i okupio ekipu oko sebe.

Mislim nebitno sada da li je Vasic kriv ili nije, heroj ili zlocinac, nije vreme za to.

Мени се чини да су либерали нетолерантнији према бившим радикалима више него радикали према бившим демократама.

Pročitaj taj tekst koji sam okačio u prethodnom postu i reci šta je čovek pogrešno rekao.. svaka mu je kao u Njegoša.
Pročitao sam. Slušao sam ja njega i ranije. Sve opšta mesta, da živimo slobodno u slobodi, trla baba lan.

Priča površne stvari i nista konkretno. Govori ono što očekuje da će ljudima da se svidi, nit smrdi nit miriše.

Ne verujem mu ni promil. Bio je (vrv i kao govornik) na skupu na kom se klicalo "Srbija, Rusija!". Dakle klicalo se sistemu i vođi koji je još gori od našeg, a na koji se naš ugleda.

Edit: Pri tom da neko uzvikuje ime tuđe države!? Dijagnoza.

Vrh