Bravo majmuniКако РТС незванично сазнаје, осумњичени за напад је до сада више пута осуђиван за више кривичних дела – убиство у покушају, тешке крађе, насиље у породици и недозвољено држање оружја.
Bio je premijer koji je blebetao o Ustavu stalno.Није баш за поређење, Коштуница је био председник савезног нивоа, није био председник Србије.
Ko je tadasnje tinejdzere obucavao da postanu huligani i pale ambasade? Bukvalno je to bila drzavna politika. Ljudi oko njega?Kostunica, kao covek i kao skolovano lice, odlican! Medjutim, losa ekipa oko njega. Nesnadjen za takvu vrstu posla (ne vredi biti posten u politici).
Ja moram opet da te pitam, gde to protiv Vucica?Pa protiv Vučića će morati da ide zajednički kandidat, kao što je išao i protiv Miloševića.. i kao što je to bio desni Koštunica, a ne zapadnjak Đinđić.
I sad će morati da ide neko ko je više desno nego levo.
Bravo. I Mijat ima sliku u restoranu s Terzicem. To ne znaci da je Mijat lice s poternice. Ili lopina. Ili mutikasa. Nas narod voli etikete "s kim si takav si".Šta je zlo, što sedi sa Vučelićem i Kusturicom?
Pa i moja kuma je u sns-u.. šta, zbog neslaganja u politici treba da joj ne uđem u kuću nikada.
Sedeo i knez Pavle sa Hitlerom u Berlinu, pa komunisti tu sliku koristili kao "dokaz" da je Pavle bio nacista..
Molotova i Ribentropa nisu cimali.
Uozbiljite se..
Mislim, kao da tebe neko tera da za njega glasaš, biće drugih kandidata, čemu ovolika pljuvačina..
Protiv Vučićevog kandidata..Ja moram opet da te pitam, gde to protiv Vucica?
Sistem nije zakazao, ima toga i u Norveskoj.Edit: ipak bolja ova vest sa RTSПрипадници САЈ-а ликвидирали убицу у Јагодини
У оружаном обрачуну са полицијом ликвидиран је Саша Милосављевић, који је претходно током кафанске свађе усмртио власника кафане и тешко ранио још једну особу, саопштено је из МУП-а.rts.rs
Bravo majmuni
Ma, Vucic nece raspisati samo predsednicke izbore. Nema smisla to da uradi. I da uradi, bice nebitno i svi cemo samo iskulirati.Protiv Vučićevog kandidata..
Znači legalista 2.0Мислим да се неће петљати у рад судова.
Ne budi tako siguran, može Vučić da predvodi listu za parlamentarne izbore, a da njegov brat Andrej bude predsednički kandidat.. i opet smo tu gde smo.Ma, Vucic nece raspisati samo predsednicke izbore. Nema smisla to da uradi. I da uradi, bice nebitno i svi cemo samo iskulirati.
Ako budu parlamentarni i predsesdnicki zajedno, mada ni to nema preteranog smisla, ako se odradi kampanja za parlamentarne kako treba, prirodno ce to vuci pobedu i na predsednickim protiv nekog SNS bezveznjaka, ko god bio nas kandidat.
Ako prvo budu parlamentarni i padne SNS, to im je kraj, na predsednickim ce biti oduvani makar moja macka bila kandidat.
Tako da, skroz nebitno je trazenje nekog idealnog predsednickog kandidata sada. Taj nece ni morati da bude neko ko privlaci sire mase.
Idemo svom snagom u prošlost.Па сад нам највише треба да свако ради свој посао, без политичке пресије.
Да судови суде, полиција хапси, лекари лече, наставници уче ђаке, скупштина доноси законе, инспекције надзиру, и да нема зазирања ко је чији.
Troluješ, leba ti.. sad ne valja što se zalažemo za strogo poštovanje ustava i zakona..Idemo svom snagom u prošlost.
Poenta je pobediti na parlamentarnim. Stvarno ocekujes da cemo pobediti na parlamentarnim, a Andrej pobediti na predsednickim? A i da pobedi, uhapsicemo ga pa organizovati nove izbore, sve po zakonu.Ne budi tako siguran, može Vučić da predvodi listu za parlamentarne izbore, a da njegov brat Andrej bude predsednički kandidat.. i opet smo tu gde smo.
Ок, шта треба, да чекамо да нам дође магична добра вила из ЕУ са штапићем, једним замахом штапића похапси криминалце, другим нас преобуче из Најк тренерки и Ер макс патика у H&M пастелне ролке и Ванс патике, а трећим да сви добијемо плату од 1500€ и годишње летовање у Тунису?Idemo svom snagom u prošlost.