Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Mentalitet Vučić i Šešelja je ekvivalentan nacionalizmu ekstremnih Hrvata, mrzitelja Srba. Iskusio sam i jedno i drugo, gotovo da su braća blizanci. Ako je neko blizak ustašama, to su Vučić i ekipa.

Nego, SAD su zadovoljne pravcem kuda Srbija ide. Znači, Vučić je bio dobar đak. Prošao je sa svim peticama kod Hila.

На тврдње хрватских студената који су оптужени да су шпијуни, на шта су они рекли да су били туристички у Београду, Вучић је рекао да су туристичке атракције очигледно постале Кућа цвећа и Електротехнички факултет, додајући да ће држава морати да их стави на брошуре као значајне туристичке дестинације.
„Једино што очигледно ја не разумем то ново доба. У моје време, када сам био студент, давно је то било, нама да су долазили неки из Загреба, ми би их најурили напоље, а сад је то све лепо и нормално. Они их још помажу и обучавају. Али смо ми њих лепо домаћински испратили. Нисмо ми њих хапсили, као што они хапсе Србе због певања песама и објава на Фејсбуку. Није им фалила длака са главе“, навео је Вучић.

on tako precizno zna ciime se prosecan Srbin odusevljava. Zna o cemu da laze.

Pa pretvorio se u klasičnog kladionilčara u upišanoj trenerci koji pola dana provede sa tiketima, a pola na slot aparatima, i najpametniji je u kladionici, svi ga slušaju.

imxes.jpeg

Tužilaštvo se pretvara da radi svoj posao i ispada kao da je sud zlikovac u ovoj priči.

Mozda i zbog toga sto je šešelj čistokrvni hrvat, pa ima i tu nešto...
Srpska i hrvatska elita brizljivo su cuvale seme nacionalizma i medjusobne mrznje, jos od devedesetih.
Znali su da uvek moze da im koristi, kako je danas pokazano u Srbiji.
Udbaska ekipa oko HDZ-a, kao i ona oko ekipe SNS/SPS uvek imaju taj adut.

Smece od drzave i sistema. Smrdi drzava koliko je usrana. Po meni, bolje drzava da se zove Brnabija dok ovi vladaju. Nedostojno je da se zove Srbija. Nema smisla prema caru Dusanu i svim vladarima naovamo. Ti su sekli ruke ovima sto kradu, a ovi?

Krupna njuska poput Vesica ili Momirovica treba da robija. Ne ova sitna i nebitna sto*ka sitnog zuba. Poltroni i neki levati.

Mentalitet Vučić i Šešelja je ekvivalentan nacionalizmu ekstremnih Hrvata, mrzitelja Srba. Iskusio sam i jedno i drugo, gotovo da su braća blizanci. Ako je neko blizak ustašama, to su Vučić i ekipa.
Bravo. I ja sam imao iskustva i sa jednima i sa drugima.
Citajuci istorijsku literaturu o ustaskom pokretu i narocito svedocanstva nekih ljudi dosao sam do istog zakljucka. Ako u Srbiji postoji nesto blisko ustaskom pokretu, to su radikali.

I tako dok bia ganja studente,
jedna pseudo nvo iz jedne susedne države poznata po tome što konstantno pljuje po srbima i srbiji, širi otovorenu propagandu protiv srba ima bez ikakvih smetnji svog korespondenta u Beogradu lol
https://www.bgnes.bg/eli-yurukova-z...8D-q8k4bddRRqU7r-Q_aem_Z0-6v-_YnFNijq3u_twlHg
pseudo jer ima ipak delimicnu podrsku od strane maticne drzave posto se pojavljuje na tamosnjim nacionalnim frekvencijama koje cesto koristi i za otvorenu pljuvacinu protiv nas,
znaci potpuno isto kao kada bi one ekstremne ćiptarkse organizacije sa kosova imale predstavnistva u beogradu a ovi su gori cak i od hos-ovaca...

Ali aca srbin brani srbiju od studenata i srednjoskolaca i šalje službe u borbi protiv njih, klasicni radikalski patriJotizam...

Reci da si bio u Pridnjestrovlju. :) i da je tamo Eldorado i da sa samo 100 eura mozes biti kralj, bukvalno te docekaju kao Marka Antonija

Vrh