A
Austin Milbarge
Guest
Posle skupljanja letaka petkom uveče sa patosa tržnog centra, novi zadatak za polupismenu vojsku. Neka ih, njih niko bolje ne bi ni zlostavljao od poganog šizofreničara.
To je слика сурове егзистенције у Србији.To je upravo ono: nas covek ce prodati i oca i majku za sitnu lovu.
Mi jos ne razumemo ili ne zelimo da razumemo dokle se ovo drustvo srozalo.
Setimo se udovice O. Ivanovica koju je Hulja pretvorio u drzavnu starletu posle ubistva i kupio je.
Ma koja nanogica. Zasluzuje da je prvih nekoliko meseci samaraju robijasice koje su osisane na keca i s gomilom muskih hormona i "dodaj mi taj sampon, ku*vo" s vrlo osornim tonom. Tih 2 god tretmana ce je valjda spustiti na zemlju i unistiti taj ogroman ego.Ima tu apelacija, biće to smanjeno, a kevi moguće uleti i nanogica samo.
Sklonili su sa jutjuba ovaj najsramotniji video u istoriji Srbije.
PR im je katastrofa od pada nadstrešnice. Kapiram da su pare presušile pa su morali da smanje budžet za PR agencije.na sta smo mi spali ako je neko pomislio da onako nesto treba da se snimi, montira i pusti u javnost.
Čisto sumnjam da im stranci rade kontrolu štete s obzirom na broj autogolova koji su postigli do sada.
Nadamo se da će tako žvalavom nacošu pomoći...I to je moguće, da je šizofreničar hitlerovski rešio "E sad ja komandujem", što je i nacistima svojevremeno baš pomoglo.
Izvor?Izgleda da ona debela kalaštura uopšte nije tetka niti u ikakvom srodstvu sa zrtvama!
Vec je rukovodilac toj majci u lokalnom jkp-u naravno kao radikalski kadar...
Govna odvratna smrdljiva zajedno sa onom kučketinom koja je to snimila!