Ako ocekujemo da Novak nesto resi bolje da batalimo sve. Nije on potreban, i mislim da je bolje da cuti ako nema sta umno da kaze
Kako ne kapirate?
Ne radi se o jednom Novaku, cak ni o jednom Vucicu, nego o tri miliona djukova dvaestri.
Jedan nebitni udarac loptice milijarder, niti hoce, niti ume, niti treba da nas povede napred. Sve ok.
Ali dok sa jedne strane postoje nepokolebljivi, beskompromisni, neiskvareni studenti i srednjoskolci.
Sa druge su matori prdezi koji bi da se promene stvari u zemlji ali da se oni ne odreknu ni jednog milimetra svog trulog komfora.
Skinite Vucica, napravite raj, ali nemoj Zvezdu da mi diras. ***iga, sto idu neki milioncici, sto se gaje neki huligancici, Zvezda je zivot.
Skini Vucica, sredi drzavu, al nemoj Novaka da mi diras. Nek se krije kad je najteze, nek se ljigavi kad mora nesto da kaze, nek razvija biznise i preprodaje ih kriminalcima, al on je nas Nolo i krsti se sa tri prsta na sred Pariza, mamicu im njihovu.
Skini Vucica, povecaj plate. Al nemoj komsiju da mi diras sa funkcije-zaposlio mi je malog, ***iga, moras negde da podmazes, dobro dete, jes da nije drzavni fakultet al znas kako je on sposoban.
Skini Vucica, stabilizuj ekonomiju. Al nemoj da mi profesor daje keca detetu, osilio se tu, a kad odem u skolu i izgalamim znas kako cuti.
I dok svako zadovolji svoj interes mozda se i promene tri slova sns, a sve ostalo ostaje isto.