Kailan
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Pohvaljen
- 14.193
Ђоковић је светски признат богаташ и поштовани спортиста који годинама (ако не и деценијама) ужива популарност у Србији као идол младима и породица му гради репутацију и богати се на томе. Не зависи од ове власти нити ће бити материјално угрожен ако је критикује. Чињеница да као такав није у стању да отворено брани владавину права и интегритет саме државе на нивоу на којој је спреман рандом тинејџер из Батајнице је све што треба знати о њему и његовом "родољубу". Исто важи и за Патријарха и за све "србске" значајне личности који очигледно не маре ни за Србију ни за српски народ да би отворено рекли "чекај бре, мафија је штетна по ову земљу и народ и ја имам моралну обавезу да искористим своју репутацију да отежам криминалцима да уништавају моју домовину".Čovek nije svetac, ajde, ma da li je moguće. Porodica (on) mu razvila poslove i ima veze sa vlastima. Ma nije moguće.
Sve što sam napisao jeste da čovek nije otvoreno stao na stranu Vučića, da se u slučaju protesta oglasio na stranu studenata i da ga ljudi vređaju zbog toga.
Tj. vređali bi ga zbog svega jer ne mogu da ga dokuče šta koji on traži u Srbiji, pa mu jelte kažu bivša država, strani državljanin, zašto ne šmrče na nekoj jahti nego glupak ima jednu ženu i porodicu.
Može na Slaviji u 16h, može i transparent Nolo Gnjido da se privuče još pravovernih nePR filantropa.
Sve mi se čini da bolje od Vučića i ne zaslužujemo.
Те млаке изјаве пасивизације оправдано бесних грађана не могу да се третирају као икаква конкретна подршка владавини права нити подршка студентима јер би то захтевало да се заправо удари на Вучића што ни он ни СПЦ не би у три живота смели да ураде. Стога им се све поруке своде на
Мислим
– Kao neko ko duboko veruje u snagu mladih ljudi i njihovu želju za boljom budućnošću, smatram da je važno da se njihov glas čuje. Srbija ima ogroman potencijal a obrazovana omladina je njena najveća snaga. Ono što je svima nama potrebno je razumevanje i poštovanje. Uz vas, Novak
Вау хвала ти Новаче јако ми значи да чујем да нам је потребно разумевање и поштовање сада ћу спокојно да будем гажен аутомобилом знајући да ти сматраш да је важно да се мој глас чује. Не знам само ко тачно спречава да се мој глас чује и зашто ниси спреман да станеш у моју одбрану против њега