Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Potrošačko društvo i zapadne vrednosti. Nema drugog objašnjenja 👇

Edit: I da dodam, tako je svuda u svetu.
1000016077.jpg

Poslednja izmena:
Potrošačko društvo i zapadne vrednosti. Nema drugog objašnjenja 👇

Edit: I da dodam, tako je svuda u svetu.
Pogledajte prilog 221674
Popis je lažiran. U Srbiji živi najviše 6.2 miliona stanovnika. Moja procena, aktivno živi između 5.8 i 6.2 miliona stanovnika. Takođe, udeo Roma je znatno veći i oni su najbrojniji narod u Srbiji nakon Srba. Očigledno da im nisu želeli upisati nacionalnost, zato toliko ima onih bez nacionalnosti. Kod mene u porodici, lice koje ne živi u Srbiji i nema nameru da se vraća, upisano je kao da živi ovde. Na opasku da to nije tačno, popisivačica mi je rekla: "Nema veze, upisaću da živi ovde". Sećamo se pretnje da za davalje lažnih podataka sledi novčana kazna. Kako kazniti popisivačicu?

Popis je lažiran. U Srbiji živi najviše 6.2 miliona stanovnika. Moja procena, aktivno živi između 5.8 i 6.2 miliona stanovnika. Takođe, udeo Roma je znatno veći i oni su najbrojniji narod u Srbiji nakon Srba. Očigledno da im nisu želeli upisati nacionalnost, zato toliko ima onih bez nacionalnosti. Kod mene u porodici, lice koje ne živi u Srbiji i nema nameru da se vraća, upisano je kao da živi ovde. Na opasku da to nije tačno, popisivačica mi je rekla: "Nema veze, upisaću da živi ovde". Sećamo se pretnje da za davalje lažnih podataka sledi novčana kazna. Kako kazniti popisivačicu?

Popis računa sa nekom stopom greške baš zbog ovih slučajeva, ne dešava se to toliko često koliko misliš. Verujem da su podaci blizu istine.

Popis računa sa nekom stopom greške baš zbog ovih slučajeva, ne dešava se to toliko često koliko misliš. Verujem da su podaci blizu istine.

Srbija nema 6.6 miliona stanovnika koji aktivno ovde žive. Meni taj podatak dođe kao podatak o prosečnoj plati. Klasična prevara.
Ako je sve pošteno, što nam ne omoguće da proverimo upisane podatke kao što postoji u Crnoj Gori?

Poslednja izmena:
Srbija nema 6.6 miliona stanovnika koji aktivno ovde žive. Meni taj podatak dođe kao podatak o prosečnoj plati. Klasična prevara.
Ako je sve pošteno, što nam ne omoguće da proverimo upisane podatke kao što postoji u Crnoj Gori?

Маса људи који су се одселили ван Србије се никад није ни одјавило. У систему се воде да им је ту пребивалиште у Србији.

Popisuje se faktičko stanje. Ja sam npr. popisan na adresi gde iznajmljujem stan, a ne na adresi gde sam prijavljen. Moj stanodavac je prijavljen gde ja živim, a popisan je na svojoj faktičkoj adresi.

Pa kao i sve u ovom šešelj-lendu tako je i popis urađen. Zato je posle MUP dopunjavao podatke. Zato i deluje tačan podatak o 496.000 ljudi manje za 11 godina, iako je od te brojke 477.000 ljudi manje samo na osnovu negativnog prirodnog priraštaja. Zato i deluje tačan podatak da se iz Srbije za 11 godina odselilo ukupno 19.000 ljudi. EU kaže da je čak i godišnje više ali oni ionako ne znaju u brojke

Dvojno drźavljanstvo sa primarnim prebivalistem van ove zemlje daje te lazne podatke, A delilo se i sakom i kapom.....
Ko je ostao samo sa nasim pasosem u svim situacijama je prosao gore
I upravo samo na takve moze da se stvarno i osloni i racuna .... dok ne nabave neku vizu.....

Портал Слободна Босна објавио нон пејпер документ о међународној конференцији за Западни Балкан 2025: Заједничка пријава Србије, Косова и БиХ за чланство у НАТО

Портал Слободна Босна објавио нон пејпер документ о међународној конференцији за Западни Балкан 2025: Заједничка пријава Србије, Косова и БиХ за чланство у НАТО
Nema sumnje da je fejk.

Edit: povlačim reč. Ovo bih možda i mogao da očekujem od Trampa. Štetočina.

Poslednja izmena:
Победише НАТОвци. Све иде у истом пакету, ЕУ, НАТО, литијум, признање Косова, одрицање РС и ЦГ, санкције Русији.

Победише НАТОвци. Све иде у истом пакету, ЕУ, НАТО, литијум, признање Косова, одрицање РС и ЦГ, санкције Русији.
Ipak ne. Idemo kod Putina.

Bukvalno juče sam čuo iz usta našeg nelegitimnog predsednika da, citiram, "nismo zainteresovani za EU".

Nisu krivi ni Hrvati, ni Šveđani. Ovo je ruska ekspozitura. Sve drugo je vrdanje.

Poslednja izmena:
Неће са нашима ни причати, само ће донети папир и рећи да потпишу, и да се смешкају док се рукују са Куртијем, Бакиром и неким Миловим наследником.

Неће са нашима ни причати, само ће донети папир и рећи да потпишу, и да се смешкају док се рукују са Куртијем, Бакиром и неким Миловим наследником.
Ma ne može to. Kako tačno zamišljaš?

Ovaj je za 13 godina toliko radikalizovao Srbe i okrenuo ih protiv zapada, da je to nemoguće ko god dođe na vlast. To je jedna od svrha " vrdanja ".

Pojeo nam je decenije.

Ma ne može to. Kako tačno zamišljaš?

Ovaj je za 13 godina toliko radikalizovao Srbe i okrenuo ih protiv zapada, da je to nemoguće ko god dođe na vlast. To je jedna od svrha " vrdanja ".

Pojeo nam je decenije.
У пракси народ је скроз пацификован и умртвљен за било какав бунт против запада и нато. Сетимо се нпр. 2008. и сетимо се скоријих догађаја.
Лако ће он продати својим гласачима причу да нема ЕУ и Шенгена без НАТО и литијума.

Vrh