Odlično sročeno, ovo je suština svega.Zalazem se za EU ne jer su moralno superiorni, nego jer mislim da je to najbolje za Srbiju. Svakako je greska sto podrzavaju SNS, ali ne glasaju Vucica oni nego mi.
Zalazem se za EU ne jer su moralno superiorni, nego jer mislim da je to najbolje za Srbiju. Svakako je greska sto podrzavaju SNS, ali ne glasaju Vucica oni nego mi.
Zar ne znas da su oni stvorili SNS da bi se obavio "posao" oko Kosova? Miki Rakic i Boris Tadic su bili izvrsioci, a Stanko Subotic je bio finansijer. Evropske sluzbe organizatori. Evropa se nije gadila Stankovog novca.
EU je debelo odgovorna za svaku sekundu pakla koji zivimo.
EU usmerava spoljnu i unutrasnju politiku srbije preko SNS.
EU odlucuje da li su nasi pokradeni izbori bili legalni. (I gle cuda, sve je u redu dok njihov covek pobedjuje)
EU politicari daju zavrsnu rec u trovanju Srbije putem kpanja litijuma,
EU firme pregledaju cuvenu nadstresnicu i kazu da je sve ok.
Ipak, ova anomalija nije vidljiva domacim intelektualcima srednje klase jer oni zive za san, slicno kako putinofili mastaju o Rusiji.
Kako preživeti kao penzioner u Srbiji?Tu nije kraj.
Veći porez na imovinu u Beogradu od 2025: Proverite u kojoj zoni stanujete, evo gde ćete platiti najviše
Od 2025. godine poskupeće porez na imovinu u Beogradu, što je podstaknuto rastom cene kvadrata.www.blic.rs
Srećnu novu godinu želi vam Vodovod sa poskupljenjem od 17.5%.
Opet veći računi za Infostan: Od 1. januara poskupljuje i voda - Nova Ekonomija
Nije prošlo ni tri meseca otkako su Beograđanima uvećani iznosi na računima Infostana, a već stiže vest o novom poskupljenju. Ovaj put - novi, skuplji cenovnik građanima i privrednicima u Beogradu ispostaviće Beogradski vodovod i kanalizacija. U septembru su žitelji prestonice dobili zaračunate...novaekonomija.rs
Nameti i troškovi ko Cirih, uslovi i kvalitet života ko Mogadiš.
Kako preživeti kao penzioner u Srbiji?
I americko.Puzajuća asimilacija u rusko nacionalno biće.
Kako ne.I americko.
I oni imaju takav zakon.
To je zapravo dobro.Represija mora da se pojačava do kraja
Od 2022. postoje i u EU.Srbija je barem zvanično kandidat za članstvo u EU a ne BRICS ili SAD, takavi zakoni ne postoje u EU.
Postoje i sankcije Rusiji druže.Od 2022. postoje i u EU.
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je policija podnela protiv A. R. (32) osumnjičene da je u junu napala nastavnicu biologije u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu, saznaje N1.Poslednji trzaji autokratske vlasti koja gubi konce pa prelazi na punu silu i represiju. Mislim da od ovoga nema ništa.
Група насумичних речи без икаквог значења.Puzajuća asimilacija u rusko nacionalno biće.
Brnaba je došla iz NVO sektoraSam SNS je de facto jedan NGO pod kontrolam EU, jedna strana agentura koja zastupa interese stranih korporacija.
Smatrajte me za proroka.Група насумичних речи без икаквог значења.
Србија је под пуном контролом Еу. Комплетна унутрашња и спољна политика Србије се води у Бриселу. Не знам одакле извлачите ове закључке.Smatrajte me za proroka.