Nemamo cime da se se cudimo posle 12 godina fasizma.Zaglibili smo baš duboko u fašizam.
Čak i da se otarasimo tzv. vladajuće elite, ostaju nam (ne)ljudi spremni da unakaze čoveka od 74 godina samo ako im se ukaže prilika.
Мислиш да су грађани стварно предали наоружање, посебно непријављено?Jesu pištolje a to im je najvažnije.
Мурија је увек била ово што је и данас. Увек и скоро свуда, па чак и у мојој омиљеној краљевини Србији.
Мислиш да су грађани стварно предали наоружање, посебно непријављено?
Сигуран сам да и дан данас има најмање 10000 аутомата по кућама широм Србије.
Није ово прошле године ни прво ни последње масовно разоружавање Срба.
Али не треба ни ићи у том правцу, оружане побуне. Прецењује се оданост полицијскиг апарата режиму. А режим се више узда у лојалност локалних кабадахија, кримоса, уличара, навијача, мање или више контраверзних бизнисмена.
Ako ga pravilno čuvaš nećeš stići da ga upotrebiš kada zatreba. Možeš samo sebi da navučeš bedu i nesreću, ne treba ti to u životu.Ja sam juče razmišljao kako bi bilo dobro u jednom momentu da nabavim legalan komad naoružanja. Zlu ne trebalo. Državi ne verujem da će mi pomoći ako bude potrebno
pa i sada ti naoruzane propalice kroje sudbinuNajjače je što se ovde neki zanose da bi nam neki moderni hajduci doneli demokratiju. Kroz istoriju smo videli kako je to izgledalo u Srbalja. Treba vam neka nova Ozna? Neka hvala, bolje mi je sa Vučićem nego da mi neke naoružane propalice kroje sudbinu.
Осим што се то друштво у другим земљама света побуни против таквог система. Узми Америку за пример: 20 милиона људи је изашло на улице и правило нереде због Џорџа Флојда, за којег се на крају испоставило да је криминалац. Иако је био кримос и био убијен, народ се дигао на ноге не због њега већ због система, јер знају какви су им пандури и знају каквих испада, и брљотина је било међу њима. Код нас је сад кренула та побуна против њих, док у Америци су се борили против таквих полицајаца пуних 100 година!Мурија је увек била ово што је и данас. Увек и скоро свуда, па чак и у мојој омиљеној краљевини Србији.
Знам, навешћете ми неку скандинавску државу и томе слично али не бисте били у праву. Тамо су попустљиви само према мигрантским бандама и силоватељима али је зато репресија над локалним становништвом заправо јача него пре. Можда релативно нама тамо јесте боља ситуација и не баве се заштитом криминалаца као примарном делатношћу као овде али однос према народу који се противи зацртаном курсу власти је свуда апсолутно исти од кад је света и века.
То је социолошка законитост. Средина/друштво је од њих направила непријатеље или отпаднике и онда су уписали Каменицу и постали прави непријатељи друштва.
Осим што се то друштво у другим земљама света побуни против таквог система. Узми Америку за пример: 20 милиона људи је изашло на улице и правило нереде због Џорџа Флојда, за којег се на крају испоставило да је криминалац. Иако је био кримос и био убијен, народ се дигао на ноге не због њега већ због система, јер знају какви су им пандури и знају каквих испада, и брљотина је било међу њима. Код нас је сад кренула та побуна против њих, док у Америци су се борили против таквих полицајаца пуних 100 година!
Pa i nisu se bas izboriliОсим што се то друштво у другим земљама света побуни против таквог система. Узми Америку за пример: 20 милиона људи је изашло на улице и правило нереде због Џорџа Флојда, за којег се на крају испоставило да је криминалац. Иако је био кримос и био убијен, народ се дигао на ноге не због њега већ због система, јер знају какви су им пандури и знају каквих испада, и брљотина је било међу њима. Код нас је сад кренула та побуна против њих, док у Америци су се борили против таквих полицајаца пуних 100 година!
Vrlo teško ako nemaš vezu, naročito nakon Ribnikara. Pištolj skoro nemoguće, a za lovačku pušku moraš biti lovac.Ja sam juče razmišljao kako bi bilo dobro u jednom momentu da nabavim legalan komad naoružanja. Zlu ne trebalo. Državi ne verujem da će mi pomoći ako bude potrebno.
Јесу, и то нико не оспорава, али се барем људи боре против њих. Не верујем да та њихова полиција има завршену основну школу. Џаба њима "полицијске школе" кад ми сви делују тупаво и непросвећено. Не бих им дао метлу да држе, а камоли пиштољ или пендрек.Baš tako, ali problem je i što ljudi misle da je njihova funkcija garancija sprovođenja zakona, pa se onda razočaravaju kad vide kakvi su u stvari. A zapravo oni jedino služe tome da štite vlast.
Nema gorih ljudi od policije.
Да ли су успели да се изборе или не, то је мање важно, али битно је да се боре против њих, док је то сад кренуло код нас кад је догорело до ноктију.Pa i nisu se bas izborili